Bayır: Demokratikleşme için evet... googlepng

Memur-Sen Hatay İl Temsilcisi Ali Bayır, 12 Eylül’de gerçekleştirilecek referandumda demokratikleşme için “Evet” diyeceklerini bildirdi. Bayır, yaptığı yazılı açıklamada, Anayasa paketine 6 açıdan baktıklarını ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak kazançları öne çıkardıklarını ifade etti.
Bayır:+Demokratikleşme+için+evet... Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Memur-Sen Hatay İl Temsilcisi Ali Bayır, 12 Eylül’de gerçekleştirilecek referandumda demokratikleşme için “Evet” diyeceklerini bildirdi. Bayır, yaptığı yazılı açıklamada, Anayasa paketine 6 açıdan baktıklarını ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak kazançları öne çıkardıklarını ifade etti.   Çalışanlar olarak ‘Evet’ deme gerekçelerinin toplu sözleşme hakkı, uyarı ve kınama cezalarına yargı yolunun açılması olduğunu belirten Bayır, şöyle devam etti: “Ancak gerekçelerimiz bununla sınırlı değildir. Toplum mühendislerinin, topluma söz geçirmek için silahlar üzerine yemin ederek, ölürüz, öldürürüz zırvalarından kurtulacağız.   Hukuk karşılık bulacak. Demokrasi savunucusu bir örgüt olarak taşların salıverilmesini, normalleşmeyi önemsiyoruz. Darbe karşıtı ve darbe savar olarak her bir darbenin, doğmamış çocukları borçlu hale getirmesinin, enflasyonu zirveye çıkarmasının, milli gelirin yok edilmesinin hesabını soracağız. Terörü geçim kaynağı olarak görenlerden ve silah tüccarlarından kurtulmak için 12 Eylül’de gerçekleştirilecek referandumda demokratikleşme için ‘Evet’ diyeceğiz. Bugüne kadar beş askeri darbe yaşandı ülkemizde. Başbakanlar asıldı, binlerce kişi işkencelerden geçirildi,   Yüce Meclis kapatıldı, sendikaların kapılarına kilit vuruldu. Askerler onlarca muhtıralar yayınladı, demokrasi ayaklar altına alındı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden adaylar tehdit edildi. Yargı elitleri, verdikleri kararlarla hukuku yerle bir etti. Millet olarak bu darbeler döneminin tamamen kapanmasını istiyoruz. Memur-Sen olarak, dün ortak akıl mitingleriyle post modern muhtıra girişimlerinin püskürtülmesinde önemli işler yaptık, demokrasinin yol alması için bizde elimizi taşın altına koyduk.   Her türlü darbe girişimini önleyecek, bataklığın kurutulmasına zemin hazırlayacak anayasa değişikliği için EVET diyeceğimizi ilan ediyoruz.”
Bayır: Demokratikleşme için evet... haberi 06 Ağustos 2010 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Firma kategorisine, ilgili firma Hatay /  876 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Bayır: Demokratikleşme için evet... haberi, Hatay Firma Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Firma kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 876 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Bayır:+Demokratikleşme+için+evet... Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Bayır: Demokratikleşme için evet... Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 19 Nisan 2024 Cuma 22:23 https://firmarehberim.com/haber/firma/bayir-demokratiklesme-icin-evet-162 #Bayır: #Demokratikleşme #için #evet... #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #Bayır:Demokratikleşme #Demokratikleşmeiçin #içinevet... #Bayır:Demokratikleşmeiçinevet... #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Firma Haberleri googlepng

Uğur Dershaneleri Kozluk HİZMETE DEVAM EDİYOR!

Uğur Dershaneleri Firması Uğur Dershaneleri Yönetiminde Batman ili Kozluk ilçesinde Kurslar,', sektörlerinde faaliyet göstermekte olup 2024 yılı içerisinde 3 kişi tarafından ziyaret edilmiş ve 3 kişi tarafından aranmıştır.

Mehmet Katırcıoğlu | 19 Nisan 2024 05:00
Saray Kuaför Bartın Merkez HİZMETE DEVAM EDİYOR!

Saray Kuaför Firması Saray Kuaför Yönetiminde Bartın ili Bartın Merkez ilçesinde Güzellik Salonu,', sektörlerinde faaliyet göstermekte olup 2024 yılı içerisinde 5 kişi tarafından ziyaret edilmiş ve 5 kişi tarafından aranmıştır.

Mehmet Katırcıoğlu | 19 Nisan 2024 04:40
Anadolu Turizm Ayvalık Merkez Acentesi Ayvalık HİZMETE DEVAM EDİYOR!

Anadolu Turizm Ayvalık Merkez Acentesi Firması Anadolu Turizm Ayvalık Merkez Acentesi Yönetiminde Balıkesir ili Ayvalık ilçesinde Turizm, Ticaret Rehberi,', , Turizm ve Seyahat Acentaları, Seyahat,', sektörlerinde faaliyet göstermekte olup 2024 yılı içerisinde 17 kişi tarafından ziyaret edilmiş ve 17 kişi tarafından aranmıştır.

Mehmet Katırcıoğlu | 19 Nisan 2024 04:00
İncirliova Eczanesi İncirliova HİZMETE DEVAM EDİYOR!

İncirliova Eczanesi Firması İncirliova Eczanesi Yönetiminde Aydın ili İncirliova ilçesinde Eczaneler,', sektörlerinde faaliyet göstermekte olup 2024 yılı içerisinde 43 kişi tarafından ziyaret edilmiş ve 43 kişi tarafından aranmıştır.

Mehmet Katırcıoğlu | 19 Nisan 2024 03:40
Aşağı Koyunlu Köyü Muhtarlığı Şavşat HİZMETE DEVAM EDİYOR!

Aşağı Koyunlu Köyü Muhtarlığı Firması Aşağı Koyunlu Köyü Muhtarlığı Yönetiminde Artvin ili Şavşat ilçesinde Muhtarlıklar,', sektörlerinde faaliyet göstermekte olup 2024 yılı içerisinde 1 kişi tarafından ziyaret edilmiş ve 1 kişi tarafından aranmıştır.

Mehmet Katırcıoğlu | 19 Nisan 2024 03:00
Barış Hırdavat Samandağ HİZMETE DEVAM EDİYOR!

Barış Hırdavat Firması Barış Hırdavat Yönetiminde Hatay ili Samandağ ilçesinde Hırdavatçılar, Hırdavatçılar ve Nalburiye, Hırdavat, Gijon İmalat ve Satış, Pvc Kapı Pencere Aksesuarları, Alüminyum Küpeşte Korkuluk,', sektörlerinde faaliyet göstermekte olup 2024 yılı içerisinde 9 kişi tarafından ziyaret edilmiş ve 9 kişi tarafından aranmıştır.

Mehmet Katırcıoğlu | 19 Nisan 2024 02:50
Koreli Otel & Restaurant Kumluca HİZMETE DEVAM EDİYOR!

Koreli Otel & Restaurant Firması Koreli Otel & Restaurant Yönetiminde Antalya ili Kumluca ilçesinde Oteller, Restaurantlar, Hoteller, Konaklama,', sektörlerinde faaliyet göstermekte olup 2024 yılı içerisinde 7 kişi tarafından ziyaret edilmiş ve 7 kişi tarafından aranmıştır.

Mehmet Katırcıoğlu | 15 Nisan 2024 12:00
Aykaç Ağız Sağlığ Merkezi Çankaya HİZMETE DEVAM EDİYOR!

Aykaç Ağız Sağlığ Merkezi Firması Aykaç Ağız Sağlığ Merkezi Yönetiminde Ankara ili Çankaya ilçesinde Diş Polikliniği,', sektörlerinde faaliyet göstermekte olup 2024 yılı içerisinde 6 kişi tarafından ziyaret edilmiş ve 6 kişi tarafından aranmıştır.

Mehmet Katırcıoğlu | 14 Nisan 2024 11:40
Royal Mühendislik Merzifon HİZMETE DEVAM EDİYOR!

Royal Mühendislik Firması Royal Mühendislik Yönetiminde Amasya ili Merzifon ilçesinde Mühendislik,', sektörlerinde faaliyet göstermekte olup 2024 yılı içerisinde 1 kişi tarafından ziyaret edilmiş ve 1 kişi tarafından aranmıştır.

Mehmet Katırcıoğlu | 14 Nisan 2024 11:00
Fazilet Güzellik ve Bayan Kuaförü Aksaray Merkez HİZMETE DEVAM EDİYOR!

Fazilet Güzellik ve Bayan Kuaförü Firması Fazilet Güzellik ve Bayan Kuaförü Yönetiminde Aksaray ili Aksaray Merkez ilçesinde Güzellik Salonu, Bayan Kuaförleri, Kuaför, Kuaförler,', sektörlerinde faaliyet göstermekte olup 2024 yılı içerisinde 4 kişi tarafından ziyaret edilmiş ve 4 kişi tarafından aranmıştır.

Mehmet Katırcıoğlu | 14 Nisan 2024 10:40
Bayır: Demokratikleşme Için Evet... Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Bayır: Demokratikleşme Için Evet... için Sıkça Sorulan Sorular
Bayır: Demokratikleşme Için Evet... En Gücel Haberler
Bayır: Demokratikleşme Için Evet... Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Bayır: Demokratikleşme Için Evet... Firma Rehberi Nerde?
Bayır: Demokratikleşme Için Evet... Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Bayır: Demokratikleşme Için Evet... Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Bayır: Demokratikleşme Için Evet... En Popüler Haber Listesi Nerede?
Bayır: Demokratikleşme Için Evet... Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Bayır: Demokratikleşme Için Evet... İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Bayır: Demokratikleşme Için Evet... Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Bayır: Demokratikleşme Için Evet... Son Güncellemeleri Neler?
Bayır: Demokratikleşme Için Evet... Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Bayır: Demokratikleşme Için Evet... Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Bayır: Demokratikleşme Için Evet... Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?