Tırnak Sorunlarınıza kalıcı Çözüm Protez Tırnak googlepng

Kısa bir süre önce hizmete başlayan ve işletmeciliğini Güzellik Uzmanı (Estetisyen) Elvin Balıkçının yaptığı Else Güzellik ve Spa Merkezi tırnak sorunu yaşayan bayanlar için protez tırnak uygulaması ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı
Tırnak+Sorunlarınıza+kalıcı+Çözüm+Protez+Tırnak Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Tırnak sorunu yaşayan bayanların estetik açıdan son yıllarda en çok talep ettikleri konuların başında yer alan protez tırnağın hazır tırnak ve tırnağın üzerine şablonla jel sürülerek iki şekilde yapıldığını ifade eden Güzellik Uzmanı (Estetisyen) Elvin Balıkçı daha kalıcı olan ikinci yöntemi kullandıklarını ifade etti.Balıkçı:”Tırnak sorunu için bize gelen müşterilerimize sunduğumuz şablon protez tırnak yöntemimizde öncelikle tırnak boyuna karar vermekteyiz.Daha sonra tırnağın üstünü tırnak seviyesine kadar törpülüyoruz.Şablonumuzu kullanarak tırnak rengine uygun bir biçimde jelimizi sürdükten sonra  özel UV fırınımızda kurumasını bekliyoruz.Tekrar törpüleyip yüksekliği alındıktan sonra müşterilerimizin arzusuna göre özel desen , parlak taşlar veya çiçek yaparak tekrar şeffaf jelimizi kullanarak UV fırınımızda kurutuyoruz.Bir saat süren İşlem sonucunda Müşterilerimiz doğal tırnaktan ayırt edilmeyecek kalıcı sağlam ve estetik tırnaklara sahip oluyor.”dedi.Protez Tırnak Kimlere Uygulanacağı konusunda bilgi veren Güzellik Uzmanı (Estetisyen) Elvin Balıkçı,en çok tırnak yeme alışkanlığı olan ve bundan kurtulmak isteyen bayanların bu uygulamayı tercih ettiklerini vurguladı.Balıkçı :”Elleri ile çok fazla iş yapan hanımlar,Tırnak yapısı hassas olanlar,sık sık manikür yaptırmak isteyen yoğun iş temposunda çalışan bayanlar için uygulanan protez tırnak uygulamamızdan gelen müşterilerimiz son derece memnun kalmaktadır.Protez tırnak uygulaması düşünen bayanları Else Güzellik ve Spa Merkezimize bekliyoruz.”dedi.Talip KÖLEOĞLUFotograflarla Hatay Editörü        Şaşmaz Gazetesi 
Tırnak Sorunlarınıza kalıcı Çözüm Protez Tırnak haberi 12 Nisan 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Firma kategorisine, ilgili firma Başeroğlu Ticaret adına Hatay / Antakya muhabirimiz Mehmet Katırcıoğlu tarafından  1895 kişi tarafından okunmuş 1 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
Şehir
Tırnak Sorunlarınıza kalıcı Çözüm Protez Tırnak haberi, Hatay Antakya Firma Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Firma kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 1895 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Tırnak+Sorunlarınıza+kalıcı+Çözüm+Protez+Tırnak Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Firma Haberleri googlepng

Koreli Otel & Restaurant Kumluca HİZMETE DEVAM EDİYOR!

Koreli Otel & Restaurant Firması Koreli Otel & Restaurant Yönetiminde Antalya ili Kumluca ilçesinde Oteller, Restaurantlar, Hoteller, Konaklama,', sektörlerinde faaliyet göstermekte olup 2024 yılı içerisinde 7 kişi tarafından ziyaret edilmiş ve 7 kişi tarafından aranmıştır.

Mehmet Katırcıoğlu | 15 Nisan 2024 12:00
Aykaç Ağız Sağlığ Merkezi Çankaya HİZMETE DEVAM EDİYOR!

Aykaç Ağız Sağlığ Merkezi Firması Aykaç Ağız Sağlığ Merkezi Yönetiminde Ankara ili Çankaya ilçesinde Diş Polikliniği,', sektörlerinde faaliyet göstermekte olup 2024 yılı içerisinde 6 kişi tarafından ziyaret edilmiş ve 6 kişi tarafından aranmıştır.

Mehmet Katırcıoğlu | 14 Nisan 2024 11:40
Royal Mühendislik Merzifon HİZMETE DEVAM EDİYOR!

Royal Mühendislik Firması Royal Mühendislik Yönetiminde Amasya ili Merzifon ilçesinde Mühendislik,', sektörlerinde faaliyet göstermekte olup 2024 yılı içerisinde 1 kişi tarafından ziyaret edilmiş ve 1 kişi tarafından aranmıştır.

Mehmet Katırcıoğlu | 14 Nisan 2024 11:00
Fazilet Güzellik ve Bayan Kuaförü Aksaray Merkez HİZMETE DEVAM EDİYOR!

Fazilet Güzellik ve Bayan Kuaförü Firması Fazilet Güzellik ve Bayan Kuaförü Yönetiminde Aksaray ili Aksaray Merkez ilçesinde Güzellik Salonu, Bayan Kuaförleri, Kuaför, Kuaförler,', sektörlerinde faaliyet göstermekte olup 2024 yılı içerisinde 4 kişi tarafından ziyaret edilmiş ve 4 kişi tarafından aranmıştır.

Mehmet Katırcıoğlu | 14 Nisan 2024 10:40
İpragaz Ağrı Merkez HİZMETE DEVAM EDİYOR!

İpragaz Firması İpragaz Yönetiminde Ağrı ili Ağrı Merkez ilçesinde Tüp Bayileri, Tüpçüler,', sektörlerinde faaliyet göstermekte olup 2024 yılı içerisinde 12 kişi tarafından ziyaret edilmiş ve 12 kişi tarafından aranmıştır.

Mehmet Katırcıoğlu | 14 Nisan 2024 10:00
Af-Kar Otomotiv Afyonkarahisar Merkez HİZMETE DEVAM EDİYOR!

Af-Kar Otomotiv Firması Af-Kar Otomotiv Yönetiminde Afyonkarahisar ili Afyonkarahisar Merkez ilçesinde Oto Galeri, Otomotiv,', sektörlerinde faaliyet göstermekte olup 2024 yılı içerisinde 9 kişi tarafından ziyaret edilmiş ve 9 kişi tarafından aranmıştır.

Mehmet Katırcıoğlu | 14 Nisan 2024 09:40
Sincik Tüketici Sorunları İlçe Hakem Heyeti Sincik HİZMETE DEVAM EDİYOR!

Sincik Tüketici Sorunları İlçe Hakem Heyeti Firması Sincik Tüketici Sorunları İlçe Hakem Heyeti Yönetiminde Adıyaman ili Sincik ilçesinde Tüketici Hakları Hakem Heyetleri,', sektörlerinde faaliyet göstermekte olup 2024 yılı içerisinde 10 kişi tarafından ziyaret edilmiş ve 10 kişi tarafından aranmıştır.

Mehmet Katırcıoğlu | 14 Nisan 2024 09:00
Belçim Yufka Çukurova HİZMETE DEVAM EDİYOR!

Belçim Yufka Firması Belçim Yufka Yönetiminde Adana ili Çukurova ilçesinde Pastaneler ve Tatlıcılar, Yufka, Yufka İmalat ve Satış, Yufkacılar,', sektörlerinde faaliyet göstermekte olup 2024 yılı içerisinde 35 kişi tarafından ziyaret edilmiş ve 35 kişi tarafından aranmıştır.

Mehmet Katırcıoğlu | 14 Nisan 2024 08:40
Özel Mereto Dershanesi Sason HİZMETE DEVAM EDİYOR!

Özel Mereto Dershanesi Firması Özel Mereto Dershanesi Yönetiminde Batman ili Sason ilçesinde Özel Okullar,', sektörlerinde faaliyet göstermekte olup 2024 yılı içerisinde 12 kişi tarafından ziyaret edilmiş ve 12 kişi tarafından aranmıştır.

Mehmet Katırcıoğlu | 13 Nisan 2024 11:00
Dağlıoğlu Oto Bartın Merkez HİZMETE DEVAM EDİYOR!

Dağlıoğlu Oto Firması Dağlıoğlu Oto Yönetiminde Bartın ili Bartın Merkez ilçesinde Araba Servisi,', sektörlerinde faaliyet göstermekte olup 2024 yılı içerisinde 4 kişi tarafından ziyaret edilmiş ve 4 kişi tarafından aranmıştır.

Mehmet Katırcıoğlu | 13 Nisan 2024 10:40
Tırnak Sorunlarınıza Kalıcı Çözüm Protez Tırnak Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Tırnak Sorunlarınıza Kalıcı Çözüm Protez Tırnak için Sıkça Sorulan Sorular
Tırnak Sorunlarınıza Kalıcı Çözüm Protez Tırnak En Gücel Haberler
Tırnak Sorunlarınıza Kalıcı Çözüm Protez Tırnak Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Tırnak Sorunlarınıza Kalıcı Çözüm Protez Tırnak Firma Rehberi Nerde?
Tırnak Sorunlarınıza Kalıcı Çözüm Protez Tırnak Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Tırnak Sorunlarınıza Kalıcı Çözüm Protez Tırnak Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Tırnak Sorunlarınıza Kalıcı Çözüm Protez Tırnak En Popüler Haber Listesi Nerede?
Tırnak Sorunlarınıza Kalıcı Çözüm Protez Tırnak Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Tırnak Sorunlarınıza Kalıcı Çözüm Protez Tırnak İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Tırnak Sorunlarınıza Kalıcı Çözüm Protez Tırnak Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Tırnak Sorunlarınıza Kalıcı Çözüm Protez Tırnak Son Güncellemeleri Neler?
Tırnak Sorunlarınıza Kalıcı Çözüm Protez Tırnak Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Tırnak Sorunlarınıza Kalıcı Çözüm Protez Tırnak Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Tırnak Sorunlarınıza Kalıcı Çözüm Protez Tırnak Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?