FİRMA REHBERİ VATANDAŞIN İMDADINA YETİŞİYOR googlepng

2010 yılında Hatay Antakya’da Mehmet Katırcıoğlu ve Hatice Ekmekçi tarafından faaliyete başlayan firma rehberim ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.
FİRMA+REHBERİ+VATANDAŞIN+İMDADINA+YETİŞİYOR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Bölge genelinde bulunan 35.000 firma bilgisini tek tek internet ortamına taşıyarak tamamen kendi çabalarıyla ek mesaiyi harcayan Mehmet Katırcıoğlu ve Hatice Ekmekçi hatayrehberim.org sitesi altında ilk firma rehberini oluşturmanın haklı gururunu yaşıyor. Başarılı ekip Hatay’da bulunan firmaların adres ve iletişim bilgileriyle vatandaşların takip ettiği en önemli siteyi kurmaktaki amaçlarının tamamen hizmet olduğunu vurguladı. TÜRKİYE’NİN 81 İLİ 950 İLÇESİ 33.000 MAHALLESİNDE 11000 SEKTÖR Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Mehmet Katırcıoğlu: “Hatay bölgesindeki 35.000 firma bilgisini internet ortamıyla taşıyarak firmaların ve sektörlerin sanal ortamda müşteri ile buluşmasını ve tüketicinin dilediği aradığı firmalara sektörlere ulaşmasını sağladık. 2010 tarihinden bu yana internet ortamında firma rehberi olarak sürekli yenilenerek ve geliştirdik. 2016 Ocak ayı itibari ile firmarehberim.com ismini satın alarak Türkiye’nin yeni rehberi olma yolunda sitemizi FirmaRehberim.com adresine taşıyarak Türkiye’nin 81 ili 950 ilçesi 33.000 mahallesinde 11000 sektörler faaliyetine imza attık” dedi. FİRMAREHBERİM.COM’A KOLAYCA KAYIT YAPABİLİRSİNİZ Sektördeki firmalara da  firma rehberi olarak hizmet vermeye devam ediyoruz diyen Katırcıoğlu: “Firmalara firmarehberim.com internet sitesine girip sitenin üst sağı bulunan Firma Ekle butonun tıklayarak kendi il ilçe ve mahallesini seçerek 11000 sektörümüzden kendisine uygun 3 sektörü belirleyip ücretsiz olarak firmarehberim.com internet firma rehberime kendi kolayca kaydedebilmektedir. Firmalarımız dilerlerse ücretli üyelik yaparak kendi sektörlerinde faaliyet alanlarında il ve ilçelerinde daha üst sıralarda görünerek müşterilerin artırabilir ve kazançlarına kazanç katabilirler” ifadelerini kullandı.
FİRMA REHBERİ VATANDAŞIN İMDADINA YETİŞİYOR haberi 16 Kasım 2016 16:47 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Genel kategorisine, ilgili firma Tatlicim Tatli & Poğaça adına Hatay / Antakya muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından sektörüne eklenmiş olup  278 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Sektör
Şehir
FİRMA REHBERİ VATANDAŞIN İMDADINA YETİŞİYOR haberi, Hatay Antakya Genel Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Genel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 278 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
FİRMA+REHBERİ+VATANDAŞIN+İMDADINA+YETİŞİYOR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
FİRMA REHBERİ VATANDAŞIN İMDADINA YETİŞİYOR Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 19 Nisan 2024 Cuma 21:42 https://firmarehberim.com/haber/genel/firma-rehberi-vatandasin-imdadina-yetisiyor-43203 #FİRMA #REHBERİ #VATANDAŞIN #İMDADINA #YETİŞİYOR #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #FİRMAREHBERİ #REHBERİVATANDAŞIN #VATANDAŞINİMDADINA #İMDADINAYETİŞİYOR #FİRMAREHBERİVATANDAŞINİMDADINAYETİŞİYOR #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Genel Haberleri googlepng

DİLGAN (BİLGE) TAŞ KERTUŞ, HATAY BTK BAŞKANLIĞA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği –TÜRSAB- Antares Turizm Acenta sahibi Dilgan (Bilge) Taş Kertuş, Hatay BTK Başkanlığa adaylığını açıkladı.

İkan Alkan Düşyolu | 21 Eylül 2022 20:30
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay’a Geliyor

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 25 Haziran 2021 Cuma günü Medeniyetler şehri Hatay'ımıza geliyor..

| 22 Haziran 2021 14:57
Hatay Radyo Melodi Fm 98.5

Hatay Radyo Melodi Fm 98.5 Hatay Defne bölgesinde Özgün Müzik, Arapça Müzik, Türkü Radyosu, Radyo Dinle, Online Radyo, Anadolu Rock, İnternet Radyoları, Rock Müzik, Etnik Müzik türünde yayın yapan radyo istasyonudur.

İkan Alkan Düşyolu | 30 Mayıs 2021 00:59
SM DÖNERDEN NEFES BEBEĞE DESTEK

Yıllardır Hatay halkına verdiği hizmetler ve yarattığı istihdamla adından sıkça söz ettiren Süleyman Koçak Grup yönetim kurulu başkanı Süleyman Koçak’tan anlamlı davranış…

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 29 Mayıs 2021 16:10
İŞÇİ VE EMEKÇİNİN BAYRAMI 1 MAYIS

1 MAYISTA YAŞANAN GENELGEDEN DOLAYI MEYDANLARDA OLAMIYORUZ AMA İLERLEYEN GÜNLERDE ANLAMINA YAKIŞIR ŞEKİLDE DOSTLUK VE DAYANIŞMA HAVASINDA MEYDANLARDA KUTLAMAK DİLEĞİ İLE

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 30 Nisan 2021 15:29
Neden Ücretsiz Firma Rehberi ?

Firma Rehberi Firmanızı 5 Adımda ekleyeceğini Ücretsiz Firma Rehberidir.

Mehmet Katırcıoğlu | 13 Mart 2021 19:26
MESUT YILMAZ VEFAT ETTİ

Eski başbakanlardan ve Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz vefat etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 30 Ekim 2020 11:58
Kampanya

Bayram Kampanyası Oto Cam Filimleri 100 TL

| 25 Temmuz 2020 08:50
Havai fişek fabrikasında patlama

Sakarya Hendek'te havai fişek fabrikasında patlama meydana geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Temmuz 2020 14:39
Berber ve kuaförlerin Yeni çalışma sistemi

Pazartesi günü açılacak olan berber, güzellik salonu ve kuaförlerin 09.00- 21.00 saatleri arasında faaliyet yürütebileceği, randevu sistemiyle hizmet sunumunun esas olacağı açıklandı. Genelgede ayrıca, bu iş yerlerindeki temizlik ortamının korunması için bir dizi kural yer aldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 08 Mayıs 2020 13:51
Firma Rehberi Vatandaşin İmdadina Yetişiyor Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Firma Rehberi Vatandaşin İmdadina Yetişiyor için Sıkça Sorulan Sorular
Firma Rehberi Vatandaşin İmdadina Yetişiyor En Gücel Haberler
Firma Rehberi Vatandaşin İmdadina Yetişiyor Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Firma Rehberi Vatandaşin İmdadina Yetişiyor Firma Rehberi Nerde?
Firma Rehberi Vatandaşin İmdadina Yetişiyor Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Firma Rehberi Vatandaşin İmdadina Yetişiyor Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Firma Rehberi Vatandaşin İmdadina Yetişiyor En Popüler Haber Listesi Nerede?
Firma Rehberi Vatandaşin İmdadina Yetişiyor Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Firma Rehberi Vatandaşin İmdadina Yetişiyor İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Firma Rehberi Vatandaşin İmdadina Yetişiyor Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Firma Rehberi Vatandaşin İmdadina Yetişiyor Son Güncellemeleri Neler?
Firma Rehberi Vatandaşin İmdadina Yetişiyor Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Firma Rehberi Vatandaşin İmdadina Yetişiyor Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Firma Rehberi Vatandaşin İmdadina Yetişiyor Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?