Kerimoğlu’nun Ankara Ziyareti googlepng

Türkiye Talasemi Federasyonu Genel Başkanı Burhan Kerimoğlu, geçtiğimiz hafta içinde Ankara’da Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere bazı bakanlıklarda bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Kerimoğlu’nun+Ankara+Ziyareti Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Kerimoğlu konuyla ilgili şunlara yer verdi; Ülkemiz de talasemi çalışmalarının yeniden gündem de yer alması için başta Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Çocuk ve Ergen Sağlığı Daire Başkanı Dr. Başak Tezel’i makamında ziyaret eden Kerimoğlu, federasyon olarak hastaların gündelik yaşam da karşılaştığı bazı sorunları dile getirirken,  özellikle bazı iller de ve Hatay’da yaşayan vatandaşların hastanelerde hematoloji hekimlerinin olmamasından dolayı hastaların tedavilerinde yaşanan sorunları aktaran Kerimoğlu, özellikle bu konuda Sağlık Bakanlığının hasta potansiyeli yüksek olan illere hekim atamaların da öncelik vermesini de dile getirirken ayrıca kan ve kan ürünlerinde yaşanan sorunlarında bakanlık olarak Türk Kızılay’ı ile görüşülerek kan teminini kolaylaştırıcı çalışmalara katkı sağlayıcı önlem ve tedbirlerin önünün açılması gerekliliğine değinerek diğer karşılaştıkları sorunlarında üzerinde görüş alışverişinde bulunarak çözümü noktasın da destek istedi.  Kerimoğlu ziyaretleri sırasında, Sağlık Bakanlığının bazı daire başkanlıklarını ziyarete ederken daha sonra Maliye Bakanlığının Gelir Politikaları Genel Müdürlüğünde ise engelli statüsünde olan hastaların araç alımların da kolaylık sağlanması için öneri olarak hazırladıkları dosyanın içeriğini aktararak bu konu da çözüm önerilerini sıralayan Kerimoğlu, özellikle %70 ve 80 engelli raporu olan hastaların Özel Tüketim Vergisinden muafiyet sağlanması için gerekli çalışmaların başlatılması yönünde görüş alışverişin de bulundu.                                                          Burhan KERİMOĞLU                                                    Talasemi Federasyonu Genel Başkanı
Kerimoğlu’nun Ankara Ziyareti haberi 12 Kasım 2016 16:28 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Genel kategorisine, ilgili firma Öz Gaziantep Baklava Salonu adına Hatay / Antakya muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından Dernekler sektörüne eklenmiş olup  362 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Kerimoğlu’nun Ankara Ziyareti haberi, Hatay Antakya Genel Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Genel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 362 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Kerimoğlu’nun+Ankara+Ziyareti Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Kerimoğlu’nun Ankara Ziyareti Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Eylül 2024 Cuma 17:21 https://firmarehberim.com/haber/genel/kerimoglunun-ankara-ziyareti-40932 #Kerimoğlu’nun #Ankara #Ziyareti #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #Kerimoğlu’nunAnkara #AnkaraZiyareti #Kerimoğlu’nunAnkaraZiyareti #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Genel Haberleri googlepng

Kayıtlı haber bulunamadı.
Kerimoğlu’nun Ankara Ziyareti Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Kerimoğlu’nun Ankara Ziyareti için Sıkça Sorulan Sorular
Kerimoğlu’nun Ankara Ziyareti En Gücel Haberler
Kerimoğlu’nun Ankara Ziyareti Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Kerimoğlu’nun Ankara Ziyareti Firma Rehberi Nerde?
Kerimoğlu’nun Ankara Ziyareti Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Kerimoğlu’nun Ankara Ziyareti Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Kerimoğlu’nun Ankara Ziyareti En Popüler Haber Listesi Nerede?
Kerimoğlu’nun Ankara Ziyareti Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Kerimoğlu’nun Ankara Ziyareti İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Kerimoğlu’nun Ankara Ziyareti Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Kerimoğlu’nun Ankara Ziyareti Son Güncellemeleri Neler?
Kerimoğlu’nun Ankara Ziyareti Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Kerimoğlu’nun Ankara Ziyareti Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Kerimoğlu’nun Ankara Ziyareti Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?