Ressam Bahçeci’ye Ankara’da Yoğun İlgi googlepng

Bu yıl 5.düzenlenen Başkent’te Hatay Günlerinde eserlerini sahneleyen Ressam Canseven Bahçeci ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Bugüne kadar yapmış olduğu birbirinden güzel eserlerin yanı sıra son dönemde imza attığı eserlerini sergileme imkanını bulduğu Ankara’da Hatay Günleri programındaki standı Siyasetçilerden işadamlarına,Sanatçılardan Hatay sevdalısı insanlara kadar bir çok kişi tarafından ziyaret edildi.Eserleri oldukça beğenilen Ressam Canseven Bahçeci’nin ziyaretçileri arasında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Hatay Vali Yardımcısı Hasan Volkan Köksal, Hatay Birlik Vakfı Başkanı İhsan Aydeğer,Milletvekilleri,Belediye Başkanları, Hatay İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüsnü Işıkgör ve vatandaşlar vardı.
Ressam+Bahçeci’ye+Ankara’da+Yoğun+İlgi Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Canlı performans sergilediği ve zaman zaman ziyaretçileride tual başına aldığı stantında gördüğü yoğun ilgi karşısında çok duygulandığını ifade eden Ressam Canseven Bahçeci,Büyük bir özveri ile hazırlamış olduğu eserlerinin herkes tarafından beğenilmesinin son derece onur verici olduğunun altını çizdi. Bahçeci,stantını ziyaret eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Hatay Vali Yardımcısı Hasan Volkan Köksal, Hatay Birlik Vakfı Başkanı İhsan Aydeğer,Milletvekilleri,Belediye Başkanları, Hatay İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüsnü Işıkgör ve vatandaşlara teşekkür ederken Başkent’te Hatay Günleri programının gerçekleşmesinde emeği geçen herkese sonsuz şükranlarını sundu.  Talip KÖLEOĞLU Fotograflarla Hatay Editörü         Şaşmaz Gazetesi  
Ressam Bahçeci’ye Ankara’da Yoğun İlgi haberi 08 Kasım 2016 12:47 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Genel kategorisine, ilgili firma Nesip Paşa Market adına Hatay / Antakya muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından sektörüne eklenmiş olup  397 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
İlgili Sektör
Şehir
Ressam Bahçeci’ye Ankara’da Yoğun İlgi haberi, Hatay Antakya Genel Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Genel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 397 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Ressam+Bahçeci’ye+Ankara’da+Yoğun+İlgi Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Ressam Bahçeci’ye Ankara’da Yoğun İlgi Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 19 Nisan 2024 Cuma 19:00 https://firmarehberim.com/haber/genel/ressam-bahceciye-ankarada-yogun-ilgi--38190 #Ressam #Bahçeci’ye #Ankara’da #Yoğun #İlgi #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #RessamBahçeci’ye #Bahçeci’yeAnkara’da #Ankara’daYoğun #Yoğunİlgi #RessamBahçeci’yeAnkara’daYoğunİlgi #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Genel Haberleri googlepng

DİLGAN (BİLGE) TAŞ KERTUŞ, HATAY BTK BAŞKANLIĞA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği –TÜRSAB- Antares Turizm Acenta sahibi Dilgan (Bilge) Taş Kertuş, Hatay BTK Başkanlığa adaylığını açıkladı.

İkan Alkan Düşyolu | 21 Eylül 2022 20:30
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay’a Geliyor

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 25 Haziran 2021 Cuma günü Medeniyetler şehri Hatay'ımıza geliyor..

| 22 Haziran 2021 14:57
Hatay Radyo Melodi Fm 98.5

Hatay Radyo Melodi Fm 98.5 Hatay Defne bölgesinde Özgün Müzik, Arapça Müzik, Türkü Radyosu, Radyo Dinle, Online Radyo, Anadolu Rock, İnternet Radyoları, Rock Müzik, Etnik Müzik türünde yayın yapan radyo istasyonudur.

İkan Alkan Düşyolu | 30 Mayıs 2021 00:59
SM DÖNERDEN NEFES BEBEĞE DESTEK

Yıllardır Hatay halkına verdiği hizmetler ve yarattığı istihdamla adından sıkça söz ettiren Süleyman Koçak Grup yönetim kurulu başkanı Süleyman Koçak’tan anlamlı davranış…

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 29 Mayıs 2021 16:10
İŞÇİ VE EMEKÇİNİN BAYRAMI 1 MAYIS

1 MAYISTA YAŞANAN GENELGEDEN DOLAYI MEYDANLARDA OLAMIYORUZ AMA İLERLEYEN GÜNLERDE ANLAMINA YAKIŞIR ŞEKİLDE DOSTLUK VE DAYANIŞMA HAVASINDA MEYDANLARDA KUTLAMAK DİLEĞİ İLE

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 30 Nisan 2021 15:29
Neden Ücretsiz Firma Rehberi ?

Firma Rehberi Firmanızı 5 Adımda ekleyeceğini Ücretsiz Firma Rehberidir.

Mehmet Katırcıoğlu | 13 Mart 2021 19:26
MESUT YILMAZ VEFAT ETTİ

Eski başbakanlardan ve Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz vefat etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 30 Ekim 2020 11:58
Kampanya

Bayram Kampanyası Oto Cam Filimleri 100 TL

| 25 Temmuz 2020 08:50
Havai fişek fabrikasında patlama

Sakarya Hendek'te havai fişek fabrikasında patlama meydana geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Temmuz 2020 14:39
Berber ve kuaförlerin Yeni çalışma sistemi

Pazartesi günü açılacak olan berber, güzellik salonu ve kuaförlerin 09.00- 21.00 saatleri arasında faaliyet yürütebileceği, randevu sistemiyle hizmet sunumunun esas olacağı açıklandı. Genelgede ayrıca, bu iş yerlerindeki temizlik ortamının korunması için bir dizi kural yer aldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 08 Mayıs 2020 13:51
Ressam Bahçeci’ye Ankara’da Yoğun İlgi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Ressam Bahçeci’ye Ankara’da Yoğun İlgi için Sıkça Sorulan Sorular
Ressam Bahçeci’ye Ankara’da Yoğun İlgi En Gücel Haberler
Ressam Bahçeci’ye Ankara’da Yoğun İlgi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Ressam Bahçeci’ye Ankara’da Yoğun İlgi Firma Rehberi Nerde?
Ressam Bahçeci’ye Ankara’da Yoğun İlgi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Ressam Bahçeci’ye Ankara’da Yoğun İlgi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Ressam Bahçeci’ye Ankara’da Yoğun İlgi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Ressam Bahçeci’ye Ankara’da Yoğun İlgi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Ressam Bahçeci’ye Ankara’da Yoğun İlgi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Ressam Bahçeci’ye Ankara’da Yoğun İlgi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Ressam Bahçeci’ye Ankara’da Yoğun İlgi Son Güncellemeleri Neler?
Ressam Bahçeci’ye Ankara’da Yoğun İlgi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Ressam Bahçeci’ye Ankara’da Yoğun İlgi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Ressam Bahçeci’ye Ankara’da Yoğun İlgi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?