14. ERİKLİKUYU KÜLTÜR, SPOR ŞENLİĞİ VE ABA GÜREŞLERİ googlepng

Cumartesi günü sabah saat 09:00'da Eriklikuyu Şenlik alanında hazır olmaları, Aba güreşlerine katılacak sporcuların 22 Haziran Pazar Günü Saat 09.00-10.00 arasında Şenlik alanında tartı için hazır bulunmalarını rica ederim.”
14.+ERİKLİKUYU+KÜLTÜR,+SPOR+ŞENLİĞİ+VE+ABA+GÜREŞLERİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Eriklikuyu Kültür ve Spor şenliği tertip heyeti adına muhtar Hamid Akdaş, geleneksel 14. Eriklikuyu Kültür, Spor Şenliği ve Aba Güreşleri ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Bu yıl 14.sünü yapacağımız geleneksel Eriklikuyu Kültür-Spor ve Aba Güreşleri Şenliğimiz 21-22 Haziran tarihinde yapılacak olup, bütün hemşerilerimizi davet eder, ağırlamaktan mutluluk duyacağız. 21 Haziranda Masatenisi, Satranç, Silah Atış turnuvalarına katılacak sporcuların Cumartesi günü sabah saat 09:00'da Eriklikuyu Şenlik alanında hazır olmaları, Aba güreşlerine katılacak sporcuların 22 Haziran Pazar Günü Saat 09.00-10.00 arasında Şenlik alanında tartı için hazır bulunmalarını rica ederim.”
14. ERİKLİKUYU KÜLTÜR, SPOR ŞENLİĞİ VE ABA GÜREŞLERİ haberi 18 Haziran 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek  kategorisine, ilgili firma Hatay /  1056 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
14. ERİKLİKUYU KÜLTÜR, SPOR ŞENLİĞİ VE ABA GÜREŞLERİ haberi, Hatay Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 1056 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
14.+ERİKLİKUYU+KÜLTÜR,+SPOR+ŞENLİĞİ+VE+ABA+GÜREŞLERİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
14. ERİKLİKUYU KÜLTÜR SPOR ŞENLİĞİ VE ABA GÜREŞLERİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 25 Nisan 2024 Perşembe 19:14 https://firmarehberim.com/haber/il-ilce-tanitim/14-eriklikuyu-kultur-spor-senligi-ve-aba-guresleri--19000 #14. #ERİKLİKUYU #KÜLTÜR #SPOR #ŞENLİĞİ #VE #ABA #GÜREŞLERİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #14.ERİKLİKUYU #ERİKLİKUYUKÜLTÜR, #KÜLTÜR,SPOR #SPORŞENLİĞİ #ŞENLİĞİVE #VEABA #ABAGÜREŞLERİ #14.ERİKLİKUYUKÜLTÜR,SPORŞENLİĞİVEABAGÜREŞLERİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Haberleri googlepng

Kayıtlı haber bulunamadı.
14. Eriklikuyu Kültür, Spor Şenliği Ve Aba Güreşleri Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
14. Eriklikuyu Kültür, Spor Şenliği Ve Aba Güreşleri için Sıkça Sorulan Sorular
14. Eriklikuyu Kültür, Spor Şenliği Ve Aba Güreşleri En Gücel Haberler
14. Eriklikuyu Kültür, Spor Şenliği Ve Aba Güreşleri Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
14. Eriklikuyu Kültür, Spor Şenliği Ve Aba Güreşleri Firma Rehberi Nerde?
14. Eriklikuyu Kültür, Spor Şenliği Ve Aba Güreşleri Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
14. Eriklikuyu Kültür, Spor Şenliği Ve Aba Güreşleri Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
14. Eriklikuyu Kültür, Spor Şenliği Ve Aba Güreşleri En Popüler Haber Listesi Nerede?
14. Eriklikuyu Kültür, Spor Şenliği Ve Aba Güreşleri Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
14. Eriklikuyu Kültür, Spor Şenliği Ve Aba Güreşleri İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
14. Eriklikuyu Kültür, Spor Şenliği Ve Aba Güreşleri Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
14. Eriklikuyu Kültür, Spor Şenliği Ve Aba Güreşleri Son Güncellemeleri Neler?
14. Eriklikuyu Kültür, Spor Şenliği Ve Aba Güreşleri Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
14. Eriklikuyu Kültür, Spor Şenliği Ve Aba Güreşleri Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
14. Eriklikuyu Kültür, Spor Şenliği Ve Aba Güreşleri Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?