AYRANCI SADIK AMCAMIZI KAYBETTİK googlepng

Hatayın 51 yılık ayrıncı ustası sadık aydın tedavi gördüğü hastanede geçtimiz günlerde hayatını kaybetti.

AYRANCI+SADIK+AMCAMIZI+KAYBETTİK Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Hatayın tanınmış olan ayrancı ustası sadık aydın yılardır şehrimizin hürriyet caddesinde seyyar arabasında hatayın meşur ayranı halka simidini bir başka tat veriyordu  o yılarda okul önlerinde ayran simit satan ayrancı sadık usta çocukları çok severdi onlar zaman zaman ayran ikram ederdi. Hatayın sembolü olmuştu devamlı hürriyet caddesinde arabasıyla birlikte dururdu yerli yabancı turistlerin dikatini çekip onlara ayran ikram ederdi.Ayrancı sadık usta yaklışık 51 yıldır hatayda ayrancılık yapan  hatayın simgesi  semboluydu yaklılaşık 5 yıldırdır ayzaymır hastalığı çeken sadık usta geçtimiz aylarda iskendurun devlet hastanesinde yoğun bakımda bulan sadık usta burada  tedavi gördü hastanede hayatını kaybetti. Ayrınca sadık ustanın vefatı hatay esnafın çevresinde derinden üzdü.konuyla ilgi gazetemize bilgi veren sadık ustanın eşi selime aydın eşimi kaybemenin acısını yaşıyorum eşimle 45 yılık evlidik 5 cocuk annesiyim evimizin sokağına dar sokağına girdim de ayran arabasını görünce sanki bir yerden çıkıp gelecek gibi o beyaz arabası evimizin çıkmazda bekliyor. Daha sonra eşinin hatıra fotoğrafına bakarak gözyaşlarına  tutumadıgı gözlerini yeni cami sokağı yani cami mahallesine son kez arabasının bırakıp bu dünyanın edebiyete intikal eden sadık ustaya Allahtan rahmet kaderli ailesine mazman meyda gurbu olarak ailesine baş salığı diliyoruz.  Mekanı cennet olsun.
AYRANCI SADIK AMCAMIZI KAYBETTİK haberi 16 Eylül 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek  kategorisine, ilgili firma Hatay /  2605 kişi tarafından okunmuş 3 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
AYRANCI SADIK AMCAMIZI KAYBETTİK haberi, Hatay Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 2605 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
AYRANCI+SADIK+AMCAMIZI+KAYBETTİK Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
AYRANCI SADIK AMCAMIZI KAYBETTİK Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 29 Mart 2024 Cuma 04:19 https://firmarehberim.com/haber/il-ilce-tanitim/ayranci-sadik-amcamizi-kaybettik--19675 #AYRANCI #SADIK #AMCAMIZI #KAYBETTİK #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #AYRANCISADIK #SADIKAMCAMIZI #AMCAMIZIKAYBETTİK #AYRANCISADIKAMCAMIZIKAYBETTİK #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Haberleri googlepng

Kayıtlı haber bulunamadı.
Ayranci Sadik Amcamizi Kaybettik Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Ayranci Sadik Amcamizi Kaybettik için Sıkça Sorulan Sorular
Ayranci Sadik Amcamizi Kaybettik En Gücel Haberler
Ayranci Sadik Amcamizi Kaybettik Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Ayranci Sadik Amcamizi Kaybettik Firma Rehberi Nerde?
Ayranci Sadik Amcamizi Kaybettik Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Ayranci Sadik Amcamizi Kaybettik Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Ayranci Sadik Amcamizi Kaybettik En Popüler Haber Listesi Nerede?
Ayranci Sadik Amcamizi Kaybettik Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Ayranci Sadik Amcamizi Kaybettik İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Ayranci Sadik Amcamizi Kaybettik Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Ayranci Sadik Amcamizi Kaybettik Son Güncellemeleri Neler?
Ayranci Sadik Amcamizi Kaybettik Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Ayranci Sadik Amcamizi Kaybettik Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Ayranci Sadik Amcamizi Kaybettik Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?