Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Hatay’da.. googlepng

<span style="background-color:rgb(255, 255, 255); font-family:arial,sans-serif; font-size:13.3333330154419px">Bir dizi programa&nbsp;katılmak &uuml;zere Hatay&rsquo;a gelen Başbakan Yardımcısı Sayın B&uuml;lent Arın&ccedil;, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi.</span>
Başbakan+Yardımcısı+Bülent+Arınç+Hatay’da.. Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 Büyük Antakya Oteli’nde gerçekleşen kahvaltıya, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın yanı sıra Hatay Valisi Sayın Ercan Topaca, Adalet Eski Bakanı ve Hatay Milletvekili Sadullah Ergin, Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar, Adem Yeşildal, Hacı Bayram Türkoğlu, Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin, Oda Başkanları ile Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri katıldı.Geçmişte muhtelif vesileler ile Hatay’ı ziyaret ettiğini ifade eden Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, “Hatay, farklı inançlar gruplarının huzur ve barış içerisinde yaşadığı bir medeniyet kenti. Farklı dillerin konuşulduğu bir arada yaşamanın en güzel örneklerinin verildiği bir kent. Tarihte olduğu gibi medeniyetlerin beşiği olan Hatay, dünyanın gözbebeği olan bir kent olacak. Huzur ve esenlik içinde olan günlerin artarak devam edeceğine gönülden inanıyorum. Türkiye için özel olarak gündeme getirilmiş tartışma konuları olabilir, bunları aşacağız. Hatay güzel bir medeniyet şehri olarak yoluna devam edecektir.” dedi.Sayın Topaca, "Hatay’ın gelecekte üstlenmiş olduğu ekonomik misyonu düşündüğümüz zaman bölgede barışın sağlanması ile ülkemize yaptığı katkı artacaktır. Son dönemlerde ilimizde büyük yatırımlar yapılmaktadır. Özellikle Amanos Tüneli, hem ilimiz için hem bölge için olmazsa olmaz bir yatırımdır. Bölgedeki üretilen katma değerin artmasında, ulaşıma erişimin kolaylaştırılmasında çok önemli bir projedir. Kısa bir süre önce kurulmuş olan İskenderun Teknik Üniversitesi'nin de teknoloji alanında yapacağı çalışmalar ve yetiştireceği insanlarla gelecekte ilimizde ve bu bölgede sanayinin daha da gelişeceğini söyleyebiliriz. İlimizde 750 yataklı Devlet Hastanesi, 25 bin kişilik kapasiteli stadyum ve inşaatı devam eden Reyhanlı Barajı ve Karaçay Barajı, hastanelerimiz ve okullarımız tamamlanınca bölgemizin çehresinin hızla değiştiğini ve sıkıntıların ortadan kalkacağını, taşkınların ve su sıkıntılarının önleneceğini biliyoruz. Hatay’da büyük bir değişim ve dönüşüm var. Yatırımlar hızla artıyor. Gelecekte Türkiye ekonomisinde ve refahında büyük katkıları olacak bir kent.” dedi.Sayın Topaca, ilimizde ve ülkemizde yapılan yatırımlarda emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirterek, daha huzurlu ve sağlıklı günler dilediğini ifade etti.
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Hatay’da.. haberi 27 Mayıs 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek  kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  811 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Hatay’da.. haberi, Hatay Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 811 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Başbakan+Yardımcısı+Bülent+Arınç+Hatay’da.. Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Hatay’da.. Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 23 Nisan 2024 Salı 10:56 https://firmarehberim.com/haber/il-ilce-tanitim/basbakan-yardimcisi-bulent-arinc-hatayda-21940 #Başbakan #Yardımcısı #Bülent #Arınç #Hatay’da.. #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #BaşbakanYardımcısı #Yardımcısı #Bülent #BülentArınç #ArınçHatay’da.. #BaşbakanYardımcısıBülentArınçHatay’da.. #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Haberleri googlepng

Kayıtlı haber bulunamadı.
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Hatay’da.. Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Hatay’da.. için Sıkça Sorulan Sorular
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Hatay’da.. En Gücel Haberler
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Hatay’da.. Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Hatay’da.. Firma Rehberi Nerde?
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Hatay’da.. Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Hatay’da.. Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Hatay’da.. En Popüler Haber Listesi Nerede?
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Hatay’da.. Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Hatay’da.. İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Hatay’da.. Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Hatay’da.. Son Güncellemeleri Neler?
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Hatay’da.. Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Hatay’da.. Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Hatay’da.. Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?