CEYSOĞULLARI BAŞKAN SAVAŞ ONURUNA YEMEK VERDİ googlepng

Ceysoğulları aşireti başkan Lütfü Savaş onuruna yemek düzenledi.
CEYSOĞULLARI+BAŞKAN+SAVAŞ+ONURUNA+YEMEK+VERDİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Ceysoğulları aşireti başkan Lütfü Savaş onuruna yemek düzenledi.Hatay'ın Kumlu ilçesine bağlı Batıayrancı mahallesi eski muhtarı Ahmet Yelkıran Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç Dr. Lütfü Savaş onuruna Batıayran için mahallesinde yemek düzenledi.Yemeye Ceysoğulları sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği başkanı Hasan Atılgan eski Hatay milletvekili ABdulkadir Akgöl CHP Hatay milletvekili Hasan akgöl Reyhanlı eski Belediye başkanlarında Mahmut ekmen Reyhanlı Chp ilçe baaşkanı tamer APIŞ VE Ceysoğulları aşireti batı ayrancı mahelle sakinleri katıldı.  Mahalle girişinde coşkuyla karşılanan başkan Savaş, daha sonra bir konuşma yaparak şu görüşlere yer verdi siz Batıayrancı mahalle sakinleriyle bir arada olmanın sevincini yaşıyorum. Geçtiğimiz seçimlerde sizlere sözümüz vardı geleceğiz sizyaret edeceğiz. Bugünde sağolsun eski muhtarımız Ahmet Yelkıran bizleri davet etti. kendine ve Ceysoğullu aşiretine bir kez daha teşekkür ediyorum. Daha sonra sözlerine şöyle devam eden büyükşehirde nasıl hizmet veriyorsak köylede de mahallelerde de vereceğiz. Ayrancı da düğün salonu taziye salonu eksiklerini biliyorum muhtarım bunları iletti. en kısa zamanda bunları çözeceğiz diyerek sözlerini bitirdi.Daaha sonra söz alan CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, sözlerine başlarken bende sizler gibi bir Ceysoğulları aşiretindenim. Bugün burada akrabalarımla bir adada yaşamanın mutluluğunu yaşıyorum. Öncleikle bu yemeği düzenleyen Ceysoğulları aşiretine ve eski Batıayrancı muhtarı Ahmet Yelkıran kardeşime teşekkür ediyorum. diyen Bekir Hasan Akgöl son sözlerinde şunları söyledi. bizler daha yolun başındayız. Biz bu yola çıkarken kazanacağımızı biliyorduk. Onlarda para gücü var bizde de iman gücü dolauyısıyla buraya gelen herkese huzurunuzdda bir kez daha teşşekkür ediyorum diyerek sözlerini kaydetti. son olarak söz alan Reyhanlı eski Belediye Başkanlarından Mahmut Ekmen konuşmasında şu görüşlere yer verdi. Öncelikle Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımıa Hatay CHP milletvekilimize ve gelen misafirlere hoşgeldiniz diyorum. Bizler Ceysoğulları aşireti olarak buradayız. Yıllardır bu topraklarda kardeşçe yaşıyoruz. ve de yaşayacağız. Temnenimiz Türkiyemizin en iyi şekilde yönetilmesini temenni ediyorum. diye başkan Mahmut Ekmen Batıayrancı mahallesi sakinlerini ve bu yemeği hazırlayan Ceysoğulları aşiteine eski muhtar Ahmet Dalkırana bir kez daha teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki Hatay Büyük şehir Belediye Başkanı Doç. Lütfü Savaş ilimizin her bölgesini hizmet  verecektir. Tabiki Batıayrancı mahallesinde imarla ilgili soryunlarında kısa sürede çözüleeceğine inanıyorum. diyerek gelen konukların hepsine teşekkür etti.
CEYSOĞULLARI BAŞKAN SAVAŞ ONURUNA YEMEK VERDİ haberi 27 Haziran 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek  kategorisine, ilgili firma Hatay /  2571 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
CEYSOĞULLARI BAŞKAN SAVAŞ ONURUNA YEMEK VERDİ haberi, Hatay Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 2571 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
CEYSOĞULLARI+BAŞKAN+SAVAŞ+ONURUNA+YEMEK+VERDİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
CEYSOĞULLARI BAŞKAN SAVAŞ ONURUNA YEMEK VERDİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 29 Mart 2024 Cuma 18:19 https://firmarehberim.com/haber/il-ilce-tanitim/ceysogullari-baskan-savas-onuruna-yemek-verdi--19092 #CEYSOĞULLARI #BAŞKAN #SAVAŞ #ONURUNA #YEMEK #VERDİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #CEYSOĞULLARIBAŞKAN #BAŞKANSAVAŞ #SAVAŞONURUNA #ONURUNAYEMEK #YEMEKVERDİ #CEYSOĞULLARIBAŞKANSAVAŞONURUNAYEMEKVERDİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Haberleri googlepng

Kayıtlı haber bulunamadı.
Ceysoğullari Başkan Savaş Onuruna Yemek Verdi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Ceysoğullari Başkan Savaş Onuruna Yemek Verdi için Sıkça Sorulan Sorular
Ceysoğullari Başkan Savaş Onuruna Yemek Verdi En Gücel Haberler
Ceysoğullari Başkan Savaş Onuruna Yemek Verdi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Ceysoğullari Başkan Savaş Onuruna Yemek Verdi Firma Rehberi Nerde?
Ceysoğullari Başkan Savaş Onuruna Yemek Verdi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Ceysoğullari Başkan Savaş Onuruna Yemek Verdi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Ceysoğullari Başkan Savaş Onuruna Yemek Verdi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Ceysoğullari Başkan Savaş Onuruna Yemek Verdi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Ceysoğullari Başkan Savaş Onuruna Yemek Verdi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Ceysoğullari Başkan Savaş Onuruna Yemek Verdi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Ceysoğullari Başkan Savaş Onuruna Yemek Verdi Son Güncellemeleri Neler?
Ceysoğullari Başkan Savaş Onuruna Yemek Verdi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Ceysoğullari Başkan Savaş Onuruna Yemek Verdi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Ceysoğullari Başkan Savaş Onuruna Yemek Verdi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?