Demokrat parti il başkanlığına Mahmut Ekmen getirildi googlepng

Geçtiğimiz gün parti binasında patililerle bir araya gelen eski Reyhanlı Belediye Başkanı Mahmut Ekmen geçtiğimiz ay hayatını kaybedeb il başkanı Ziver Adalıdan boşalan başkanlığa getirildi.
Demokrat+parti+il+başkanlığına+Mahmut+Ekmen+getirildi Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Geçtiğimiz gün parti binasında patililerle bir araya gelen eski Reyhanlı Belediye Başkanı Mahmut Ekmen geçtiğimiz ay hayatını kaybedeb il başkanı Ziver Adalıdan boşalan başkanlığa getirildi. Parti binasında eski partililerle bir araya gelen Mahmut Ekmen, yaptığı aççıklamada bizler eski Demokratız partimizin genel başkanı bu görevi bana tevdi etti. Bende severek kabul ettim. diyen Başkan ekmen Daha sonra şu görüşlere yer verdi. Bir dönem Reyhanlı Belediye başkanlığı inşaat sektöründe yer aldım. bizler Hatay için varız. en güzel yarınlar çocuklarımızın emanet olacaktır. diyen ekmen sözlerine şöyle devam etti.  Demokrat parti olarak Hatay'ı 2015 seçimlerinde şaha kaldıracağız. Örgüt çalışmalarımızı hızla devam edeceğiz. Çok yakında ilçelerimize ziyaretler yapacağız. buradaki amacımız 2015 seçimlerinde Türkiye'mizi en iyi şekilde bir yere getirmeyi amaçlıyoruz. parti olarak. Ekmen daha sonra  malumunuz komşumuz Suriyedeki olayla Hatay'ımızı çok etkiledi. Oradan iç savaştan kaçan Suriyeli vatandaşlarımız bizlere sıkındılar.bizlerde onlara sahiplendik. Yüzyıllardır akrabalık bağlarımız var suriyelilerle temenni ediyorum ki en kısa sürede savaş biter onlarda kendi ülkelerine döner. Dolayısıyla bugün aramızda bulunan eski miilletvekillerimizden Betami Teke, Abdulkadir Akgöl bugün bizleri burada şereflendirdiler. Onlarada huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum. Basınla sık sık bir araya gelip toplantılar yapacağız. diyerek sözlerine ekledi.
Demokrat parti il başkanlığına Mahmut Ekmen getirildi haberi 15 Aralık 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek  kategorisine, ilgili firma Hatay /  1950 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Demokrat parti il başkanlığına Mahmut Ekmen getirildi haberi, Hatay Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 1950 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Demokrat+parti+il+başkanlığına+Mahmut+Ekmen+getirildi Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Demokrat parti il başkanlığına Mahmut Ekmen getirildi Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 19 Nisan 2024 Cuma 23:58 https://firmarehberim.com/haber/il-ilce-tanitim/demokrat-parti-il-baskanligina-mahmut-ekmen-getirildi--20412 #Demokrat #parti #il #başkanlığına #Mahmut #Ekmen #getirildi #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #Demokratparti #partiil #ilbaşkanlığına #başkanlığınaMahmut #MahmutEkmen #Ekmengetirildi #DemokratpartiilbaşkanlığınaMahmutEkmengetirildi #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Haberleri googlepng

Kayıtlı haber bulunamadı.
Demokrat Parti Il Başkanlığına Mahmut Ekmen Getirildi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Demokrat Parti Il Başkanlığına Mahmut Ekmen Getirildi için Sıkça Sorulan Sorular
Demokrat Parti Il Başkanlığına Mahmut Ekmen Getirildi En Gücel Haberler
Demokrat Parti Il Başkanlığına Mahmut Ekmen Getirildi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Demokrat Parti Il Başkanlığına Mahmut Ekmen Getirildi Firma Rehberi Nerde?
Demokrat Parti Il Başkanlığına Mahmut Ekmen Getirildi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Demokrat Parti Il Başkanlığına Mahmut Ekmen Getirildi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Demokrat Parti Il Başkanlığına Mahmut Ekmen Getirildi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Demokrat Parti Il Başkanlığına Mahmut Ekmen Getirildi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Demokrat Parti Il Başkanlığına Mahmut Ekmen Getirildi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Demokrat Parti Il Başkanlığına Mahmut Ekmen Getirildi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Demokrat Parti Il Başkanlığına Mahmut Ekmen Getirildi Son Güncellemeleri Neler?
Demokrat Parti Il Başkanlığına Mahmut Ekmen Getirildi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Demokrat Parti Il Başkanlığına Mahmut Ekmen Getirildi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Demokrat Parti Il Başkanlığına Mahmut Ekmen Getirildi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?