Eriklikuyu Da Festival Coşkusu googlepng

Hatay'ın Samnadağ ilçesine bağlı Eriklikuyu mahallesinde yapılan festivalde Aba güreşlerinde kültür sanatta ilgini çok fazla olduğu gözlendi.
Eriklikuyu+Da+Festival+Coşkusu Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Hatay'ın Samandağ ilçesine bağlı Eriklikuyu mahallesinde yapılan festivalde Aba güreşlerinde kültür sanatta ilginin çok fazla olduğu gözlendi. İki gün süren festival Aba güreşleri kültür sanat yarışmalar aşıklar mahalli sanatçılar sahne aldı. aba güreşlerinde 217 sporcunun 35 ile 80 kilo arasında dereceye giren sporculara madalya ve para ödülü dağıtıldı.  Festivalin akşam bölümünde gecede konuşşma yapan eriklikuyu muhtarı yaptığı konuşmada öncelikle hepiniz 14. kültür Festival Şölenine hoş geldiniz diyerek başladı. Daha sonra sözlerine şöyle devam eden buyıl ki kültür festivalimiz ve aba güreşlerimize yoğun ilgi olduğunu dolayısıyula mahalle halkına uzaktan gelen konuklarımıza huzurunuzda bir kere daha teşekkür ediyorum. Bu yıl 7 kategoride ve 21 ödül verildi. bu program çerçevesi içeridinde kadınlarımızı şanlıurfa Gaziantep gezisi düzenledik. Bu geziyi hiç buraları görmeyen vatandaşlarımıza gezdirdik. Önümüzdeki yıllar içerisinde festival alanımızın çevre düzenlemesi Büyükşehir Belediye Başkanı Doç Dr Lütfü Savaş bu konuda bilgi verdim. Oda olumlu bakarak bu onuda Büyükşehir olarak ne gerekiyorsa Eriklikuyu'ya büyük çalışma  belediye olarak yapacağını ifade etti. dedi. Huzurunuda bir kez daha teşekkür ediyorum diyerek sözlerini kaydetti. Gecede bir konuşma yapan Samandağ Kaymakamı Süleyman Özçakıcı yaklaşık 4 yıldır Samandağ'ında görev yapmaktayım. Dört yılın üç keresinde Eriklikuyu'ya kültür Sanat Festivaline katıldım. Bugün görüyorum ki burada insanlarımız spora sanata çok önem veriyor. dedi. Bende huzurunuzda Eriklikuyu muhtarı Hamit Aktaş'a Eriklikuyu'ya yaptığı güzel organizasyonundan dolayı huzururlarınızda bir kez daha teşkkür ediyorum. dedi Daha sonra kısa konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Doç Dr. Lütfü Savaş, şu sözlere yer verdi. Bugün burada Kültür ve Sanat Şneliğine katılmanın sevincini yaşıyorum. Eriklikuyu Kültür Sanat Festivalinde iilk kez bulunmaktayım. Bundan sonraki festivallerde belediye olarak Eriklikuyu'ya en iyi şekilde hizmet vereceğimize insanlarımızı spor aba güreşleri kültür sanat gibi gelişmiş alandaki etkinliklerde daha çalışkan daha hızlı görmek istediğini ifede ediyorum. festivalimiz hayırlı uğurlu olsun ifadesinde bulundu gecede dereceye giren kültür sanat daliındaki katılımcaları madalyaları Samandağ Kaymakamı Süleyman Özçakıcı Hataybüyükşehir Belediye Başkanı lütfü Savaş meclis üyeleri yeni seçilen mahalle muhtarlarından Semih Bal  madalyaları taktı. Gecenin eğlence bölümünde Şanlıurfanın bağrından çıkmış yoıllardır ilimizde oturan sanatçı Cumali Yıldız geceye türkülerile ezgileriyle renk kattı. Gecede şairlerin şirileri ozanların yanık türküleri minik şairimizin şiiri renk kattı. Daha sonra festivalde halayle çekildi. Eriklikuyu muhtarı tekrar yaptığı kısa konuşmada bu sen 14. yılını kutladığımız feestivalimizin sonuna geldik. Festivalimize uzaktan yakından gelen dostlarımıza protokolumuze bir kez daha teşekkür ediyorum. diyerek sözlerine kaydetti.
Eriklikuyu Da Festival Coşkusu haberi 23 Haziran 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek  kategorisine, ilgili firma Hatay /  1802 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Eriklikuyu Da Festival Coşkusu haberi, Hatay Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 1802 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Eriklikuyu+Da+Festival+Coşkusu Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Eriklikuyu Da Festival Coşkusu Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 28 Mart 2024 Perşembe 17:37 https://firmarehberim.com/haber/il-ilce-tanitim/eriklikuyu-da-festival-coskusu--19033 #Eriklikuyu #Da #Festival #Coşkusu #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #EriklikuyuDa #DaFestival #FestivalCoşkusu #EriklikuyuDaFestivalCoşkusu #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Haberleri googlepng

Kayıtlı haber bulunamadı.
Eriklikuyu Da Festival Coşkusu Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Eriklikuyu Da Festival Coşkusu için Sıkça Sorulan Sorular
Eriklikuyu Da Festival Coşkusu En Gücel Haberler
Eriklikuyu Da Festival Coşkusu Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Eriklikuyu Da Festival Coşkusu Firma Rehberi Nerde?
Eriklikuyu Da Festival Coşkusu Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Eriklikuyu Da Festival Coşkusu Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Eriklikuyu Da Festival Coşkusu En Popüler Haber Listesi Nerede?
Eriklikuyu Da Festival Coşkusu Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Eriklikuyu Da Festival Coşkusu İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Eriklikuyu Da Festival Coşkusu Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Eriklikuyu Da Festival Coşkusu Son Güncellemeleri Neler?
Eriklikuyu Da Festival Coşkusu Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Eriklikuyu Da Festival Coşkusu Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Eriklikuyu Da Festival Coşkusu Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?