Karacada bir başka Urfa Sıla geceleri googlepng

Haftasonu Karlısu Karacalar tesislerinde gerçekleşen Urfa Sıla geceleri coşku içerisinde geçti.
Karacada+bir+başka+Urfa+Sıla+geceleri Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Haftasonu Karlısu Karacalar tesislerinde gerçekleşen Urfa Sıla geceleri coşku içerisinde geçti. Konuyla ilgili çok kısa bir açıklama yapan işletme sahibi Bekir karaca bu yıl 15 sini düzenlediğimiz Urfa sıla geceleri Kış aylarının vaz geçilmez müzik unsuru tabiki burda gelen misafirlerimiz bizler onlarla akraba bir kardeş gibiyiz, Dolayısıyla emeği geçen siz basın mensuplarına işletmemde çalışan personelime teşekkür ediyorum dedi. Urfa'nın güzel yöre türkülerünün seslendirildiği Sıla gecesinde solist Müslüm Albayrak yaklaşık 30 yıldır mzikle ilgilendiğini Urfayı Türkiyeye tanıtmanın hedefinde olduklarını altını çizen Albayrak bizler bir nebzede olsa buraya gelen değerli konuklara bu güzel müzik ziyafetini verminin kvancını yaşıyoruz dedi. Daha sonra yaklaşık 4 saat sahne alan Çoban Saz Grubu Urfanın eski yeni otantik Anonim kültürlerini gecede seslendirdi. Gelen konukların beğenisini toplayan Çoban Saz gurub Solisti Müslüm Albayrak Gazetemiz Hatay Söz'ü şu an inceledim gerçekten bölgesel haberlerini çok beyendim temenni ediyorum ki, bu güzel gazetemizin önümüzdeki yıllarda Hatayımıza bölgemize dahada yaygınlaşmasını temenisinde bulunan Müslüm Albayrak gecemize katılan basın mensubu arkadaşlarıma işletme sahibine ve çalışanlarına teşekkür etti.Geceye Remax Güney Hüseyin Güler Broker Genel Müdürü ve personeli katıldı
Karacada bir başka Urfa Sıla geceleri haberi 08 Ocak 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek  kategorisine, ilgili firma Hatay /  2202 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Karacada bir başka Urfa Sıla geceleri haberi, Hatay Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 2202 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Karacada+bir+başka+Urfa+Sıla+geceleri Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Karacada bir başka Urfa Sıla geceleri Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 19 Nisan 2024 Cuma 14:33 https://firmarehberim.com/haber/il-ilce-tanitim/karacada-bir-baska-urfa-sila-geceleri-20553 #Karacada #bir #başka #Urfa #Sıla #geceleri #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #Karacadabir #birbaşka #başkaUrfa #UrfaSıla #Sılageceleri #KaracadabirbaşkaUrfaSılageceleri #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Haberleri googlepng

Kayıtlı haber bulunamadı.
Karacada Bir Başka Urfa Sıla Geceleri Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Karacada Bir Başka Urfa Sıla Geceleri için Sıkça Sorulan Sorular
Karacada Bir Başka Urfa Sıla Geceleri En Gücel Haberler
Karacada Bir Başka Urfa Sıla Geceleri Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Karacada Bir Başka Urfa Sıla Geceleri Firma Rehberi Nerde?
Karacada Bir Başka Urfa Sıla Geceleri Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Karacada Bir Başka Urfa Sıla Geceleri Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Karacada Bir Başka Urfa Sıla Geceleri En Popüler Haber Listesi Nerede?
Karacada Bir Başka Urfa Sıla Geceleri Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Karacada Bir Başka Urfa Sıla Geceleri İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Karacada Bir Başka Urfa Sıla Geceleri Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Karacada Bir Başka Urfa Sıla Geceleri Son Güncellemeleri Neler?
Karacada Bir Başka Urfa Sıla Geceleri Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Karacada Bir Başka Urfa Sıla Geceleri Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Karacada Bir Başka Urfa Sıla Geceleri Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?