KERİMOĞLU İBRAHİM ATIÇ I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ googlepng

Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği Başkanı Burhan Kerimoğlu, geçtiğimiz günlerde Antakya Nedime Keser Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı İbrahim Atıç’ı makamında ziyaret etti.
KERİMOĞLU+İBRAHİM+ATIÇ+I+MAKAMINDA+ZİYARET+ETTİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Başkan Kerimoğlu, toplumsal bir halk sağlığı sorunu olan talasemi ve orak hücre  anemi hastalıkları konusunda dernek olarak il genelinde yapılan çalışmalardan bilgiler aktarır iken 2015 yılı içerisinde Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığına sunulan proje kapsamında gelen Litvanyalı gönüllü Kotryna Brukstaıte’nin Antakya Nedime Keser Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce sunulan eğitim hizmetlerinden faydalanması yönün de istişarelerde bulunan başkan Kerimoğlu, AB Bakanlığınca uluslararası kültürel diyaloğun geliştirilmesi amacıyla yazılan projemizde talasemi konusunda bir uluslararası farkındalığı da ortaya koymaya çalıştık bu konuda gönüllümüzün bizleri daha iyi tanıması için A-1 düzeyinde Türkçe dil kursu almasının yanında burada ki el beceri ve diğer sanatsal kurslara katılması ve kişisel becerisine bir yenisini eklemesi projemizin asıl çalışma konusunu yerine getirecek olması bizler için oldukça önem arz etmektedir. Bu desteklerinizden dolayı şahsınız başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim, dedi.  Antakya Nedime Keser Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı İbrahim Atıç’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunlara değindi; İlimiz genelinde ki talasemi hastalığının ne denli önemli bir hastalık olduğunu, taşıyıcılığın ilimizde oldukça yaygın olduğunu sizlerin çalışmalarından basın-yayın organları aracılığıyla takip etmekte ve bu çalışmaları takdirle karşılamaktayız. Nedime Keser Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak alt yapımız ve fiziki şartlarımız her türlü kurslara ve sanatsal etkinliklere oldukça elverişli durumdadır. Bu şartların uygunluğundan dolayı hastalarınız için istenilen her türlü kursları açmaya hazırız kaldı ki dernek projesi kapsamında gönüllü olarak gelen Litvanyalı Kotryna Brukstaıte de oturum iznini almasından dolayı merkezimizde dil kursu dâhil zaman zaman diğer açılacak olan kurslardan talep ettiği alanda faydalandırılma yoluna gidilebilir. Dernek çalışmalarınız ile ülkemizin tanıtımına sağladığınız destek ve çalışmalardan dolayı sizleri kutlarım, dedi.                                                                                                                                                                                                 BURHAN KERİMOĞLU                                                                                                        HATODER BAŞKANI
KERİMOĞLU İBRAHİM ATIÇ I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ haberi 24 Ekim 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek  kategorisine, ilgili firma Öz Gaziantep Baklava Salonu adına Hatay / Antakya muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından Dernekler sektörüne eklenmiş olup  447 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Sektör
Şehir
KERİMOĞLU İBRAHİM ATIÇ I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ haberi, Hatay Antakya Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 447 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
KERİMOĞLU+İBRAHİM+ATIÇ+I+MAKAMINDA+ZİYARET+ETTİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
KERİMOĞLU İBRAHİM ATIÇ I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 20 Nisan 2024 Cumartesi 05:46 https://firmarehberim.com/haber/il-ilce-tanitim/kerimoglu-ibrahim-atic-i-makaminda-ziyaret-etti-29995 #KERİMOĞLU #İBRAHİM #ATIÇ #I #MAKAMINDA #ZİYARET #ETTİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #KERİMOĞLUİBRAHİM #İBRAHİMATIÇ #ATIÇI #IMAKAMINDA #MAKAMINDAZİYARET #ZİYARETETTİ #KERİMOĞLUİBRAHİMATIÇIMAKAMINDAZİYARETETTİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Haberleri googlepng

Kayıtlı haber bulunamadı.
Kerimoğlu İbrahim Atiç I Makaminda Ziyaret Etti Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Kerimoğlu İbrahim Atiç I Makaminda Ziyaret Etti için Sıkça Sorulan Sorular
Kerimoğlu İbrahim Atiç I Makaminda Ziyaret Etti En Gücel Haberler
Kerimoğlu İbrahim Atiç I Makaminda Ziyaret Etti Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Kerimoğlu İbrahim Atiç I Makaminda Ziyaret Etti Firma Rehberi Nerde?
Kerimoğlu İbrahim Atiç I Makaminda Ziyaret Etti Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Kerimoğlu İbrahim Atiç I Makaminda Ziyaret Etti Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Kerimoğlu İbrahim Atiç I Makaminda Ziyaret Etti En Popüler Haber Listesi Nerede?
Kerimoğlu İbrahim Atiç I Makaminda Ziyaret Etti Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Kerimoğlu İbrahim Atiç I Makaminda Ziyaret Etti İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Kerimoğlu İbrahim Atiç I Makaminda Ziyaret Etti Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Kerimoğlu İbrahim Atiç I Makaminda Ziyaret Etti Son Güncellemeleri Neler?
Kerimoğlu İbrahim Atiç I Makaminda Ziyaret Etti Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Kerimoğlu İbrahim Atiç I Makaminda Ziyaret Etti Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Kerimoğlu İbrahim Atiç I Makaminda Ziyaret Etti Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?