ÖZENGİLLİ MAHELLESİ SORUNLARINA ÇÖZÜM BEKLİYOR googlepng

Hatay ın Defne ilçesine bağlı özengilli mahellesinin genel nüfusu 1200 civarında
Antakya ya 6 km uzaklıkta olan özengilli bu günlerde bazı sorunlar yaşıyor 
ÖZENGİLLİ+MAHELLESİ+SORUNLARINA+ÇÖZÜM+BEKLİYOR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Bunlardan biri mahellede kanalizazyon sorunu yolların bozuk olaması çöplerin toplanmaması. sık sık elektriklerin kesilmesi özengilli mehelle sakinlerini bıktırdı.Muhtar Hamza Çelik yaptığı açıklamada mahellemizin büyük sorunları var bizlerde mahelleli olarak bu sorunların yetkili makamlarca çözülmesini istiyoruz. Mahellemize ihtiyacı olan bir taziye evi bir düğün salonu bunların yeri hazır bizler buradan Hatay Büyük Şehir Belediye Başkanı DR. Lütfü Savaş ı Mahellemize davet ediyoruz yerinde incelemesini istiyoruz.Mahellemiz çamlık alanlarıyla bir piknik yerini andırıyor temiz havanın soluduğumuz mahellemiz turizime katkı sağlıyacağına inanıyoruz. Ayrıca mahellemizin geçim kaynağı hayvancılık sebzecilik gibi ürünleri yetirmekteyiz. diyen Muhtar çelik bizler burada sorunların çözülmesinde bu mahellenin Hatay ın örnek bir mahelle Olacağına inandığını sözlerine ekledi.SON oLARAK MAHELLEMİZDE BİR KURAN Kursu bir cami hayırseverler ve mehelle sakinleriyle yaptırılmıştır.Ayrıca mahellemizde ilköğretim okulu mevcuttur. Hatay halkının özengilli mehellesini gezip görmelerini istiyoruz buradaki doğa ve hava bir başkadır dedi.
ÖZENGİLLİ MAHELLESİ SORUNLARINA ÇÖZÜM BEKLİYOR haberi 08 Temmuz 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek  kategorisine, ilgili firma Hatay /  775 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
ÖZENGİLLİ MAHELLESİ SORUNLARINA ÇÖZÜM BEKLİYOR haberi, Hatay Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 775 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ÖZENGİLLİ+MAHELLESİ+SORUNLARINA+ÇÖZÜM+BEKLİYOR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ÖZENGİLLİ MAHELLESİ SORUNLARINA ÇÖZÜM BEKLİYOR Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 25 Nisan 2024 Perşembe 11:09 https://firmarehberim.com/haber/il-ilce-tanitim/ozengilli-mahellesi-sorunlarina-cozum-bekliyor--19165 #ÖZENGİLLİ #MAHELLESİ #SORUNLARINA #ÇÖZÜM #BEKLİYOR #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ÖZENGİLLİMAHELLESİ #MAHELLESİSORUNLARINA #SORUNLARINAÇÖZÜM #ÇÖZÜMBEKLİYOR #ÖZENGİLLİMAHELLESİSORUNLARINAÇÖZÜMBEKLİYOR #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Haberleri googlepng

Kayıtlı haber bulunamadı.
Özengilli Mahellesi Sorunlarina Çözüm Bekliyor Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Özengilli Mahellesi Sorunlarina Çözüm Bekliyor için Sıkça Sorulan Sorular
Özengilli Mahellesi Sorunlarina Çözüm Bekliyor En Gücel Haberler
Özengilli Mahellesi Sorunlarina Çözüm Bekliyor Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Özengilli Mahellesi Sorunlarina Çözüm Bekliyor Firma Rehberi Nerde?
Özengilli Mahellesi Sorunlarina Çözüm Bekliyor Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Özengilli Mahellesi Sorunlarina Çözüm Bekliyor Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Özengilli Mahellesi Sorunlarina Çözüm Bekliyor En Popüler Haber Listesi Nerede?
Özengilli Mahellesi Sorunlarina Çözüm Bekliyor Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Özengilli Mahellesi Sorunlarina Çözüm Bekliyor İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Özengilli Mahellesi Sorunlarina Çözüm Bekliyor Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Özengilli Mahellesi Sorunlarina Çözüm Bekliyor Son Güncellemeleri Neler?
Özengilli Mahellesi Sorunlarina Çözüm Bekliyor Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Özengilli Mahellesi Sorunlarina Çözüm Bekliyor Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Özengilli Mahellesi Sorunlarina Çözüm Bekliyor Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?