SON DAKİKA BAŞKAN KILIÇ IN BASIN AÇIKLAMASI googlepng

Bugün İlimize  gelen başbakan için Tayyip Hatay a gelme eyleminde hırsızları yolsuzlukları ayakkabı kutularıyla çalanları gözaltına almaları gerekirken Eylem Mansuroğlu Mahir Mansuroğlu cihan Aydın ve ümit yoğun adlı arkadaşlarımızı gözaltında tutmaktadır.
SON+DAKİKA+BAŞKAN+KILIÇ+IN+BASIN+AÇIKLAMASI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

ÖDP Defne İlçe Başkan adayı ve Yeşilpınar Belediye Başkanı Malik Kılıç sözlerine şöyle devam etti  Muz Cumhuriyetine döndürülmüş bu  Ülkede yargı  yasama yürütme ve basın yani tüm erkleri kendi  çıkarları için kullanan AKP iktidarı 30 martta Sandığa gömülecektir.Sonu  gelmiş hırsız ve yolsuzların 1 haftalık Eyy Hatay halkı El kaide işip Ahvan örgütleriyle iç içe geçmiş ve eli kanlı katillere öyle bir ders verelim ki sandığa ve tarihin derinliklerine gömelim.Ey Tayyip katiller bulununcaya  kadar bu sokakları terketmiyeceğiz.Katil ve hırsızlardan mutlaka hesap soracağız. MALİK KILIÇ ÖDP DEFNE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI                                    
SON DAKİKA BAŞKAN KILIÇ IN BASIN AÇIKLAMASI haberi 22 Mart 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek  kategorisine, ilgili firma Hatay /  1070 kişi tarafından okunmuş 1 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
SON DAKİKA BAŞKAN KILIÇ IN BASIN AÇIKLAMASI haberi, Hatay Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 1070 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
SON+DAKİKA+BAŞKAN+KILIÇ+IN+BASIN+AÇIKLAMASI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
SON DAKİKA BAŞKAN KILIÇ IN BASIN AÇIKLAMASI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 20 Nisan 2024 Cumartesi 01:07 https://firmarehberim.com/haber/il-ilce-tanitim/son-dakika-baskan-kilic-in-basin-aciklamasi--18273 #SON #DAKİKA #BAŞKAN #KILIÇ #IN #BASIN #AÇIKLAMASI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #SONDAKİKA #DAKİKABAŞKAN #BAŞKANKILIÇ #KILIÇIN #IN #BASIN #BASINAÇIKLAMASI #SONDAKİKABAŞKANKILIÇINBASINAÇIKLAMASI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Haberleri googlepng

Kayıtlı haber bulunamadı.
Son Dakika Başkan Kiliç In Basin Açiklamasi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Son Dakika Başkan Kiliç In Basin Açiklamasi için Sıkça Sorulan Sorular
Son Dakika Başkan Kiliç In Basin Açiklamasi En Gücel Haberler
Son Dakika Başkan Kiliç In Basin Açiklamasi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Son Dakika Başkan Kiliç In Basin Açiklamasi Firma Rehberi Nerde?
Son Dakika Başkan Kiliç In Basin Açiklamasi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Son Dakika Başkan Kiliç In Basin Açiklamasi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Son Dakika Başkan Kiliç In Basin Açiklamasi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Son Dakika Başkan Kiliç In Basin Açiklamasi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Son Dakika Başkan Kiliç In Basin Açiklamasi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Son Dakika Başkan Kiliç In Basin Açiklamasi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Son Dakika Başkan Kiliç In Basin Açiklamasi Son Güncellemeleri Neler?
Son Dakika Başkan Kiliç In Basin Açiklamasi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Son Dakika Başkan Kiliç In Basin Açiklamasi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Son Dakika Başkan Kiliç In Basin Açiklamasi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?