Tavaklı mahallesinde tiyatro etkinli yapıldı googlepng

Defne kültür sanat Günleri Tavaklı mahallesinde yapıldı.
Tavaklı+mahallesinde+tiyatro+etkinli+yapıldı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Her sene düzenli olarak etkinlikler ypan Tavaklı mahallesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği bu yılda Defne Belediyesinin düzenlediği Defne kültür sanat Günleri çerçevesi iöçerisinde yapılan sanat etkinliğinde bir konuşma yapan dernek başkanı Yaşar Menken yaptığı konuşmada her yıl düzenlediğimiz festival etkinlikleri çerçecesinde kültür sanatada tiyatroyada hep yer verdik. Bu yıl ise müzik eylence yapamadık. israil filistin arasındaki savaştan dolayı oradaki kardeşlerimiz kan ağlarken bizler burada müzik eylence yapmamız mümkün olmadığını ifade etti.Menken bu vesileyle Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman'a ve ekinbine bu etkinliği mahallemize getirdikleri için teşşekkür etti.Daha sonra sözlerine şöyle devam eden Başkan Menken Dernek hakında kısa açıklamalarda bulundu. Derneğimizin rahat yürütebileceğimiz Dernek binamız hayırsever doslarımızın katkılarıyla çok yakında bitirilip ve kısa bir süre içerisinde de aççışışımızı yapacağız dedi. Derneğimize maddi manevi katkılarını sunan tüm dostlarımıza işadamlarımıza hayırseverlerimize huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum daha sonra hayırseverlere plaket verildi. Plaket alanlar Ali Hilal Demir, Ali Demir, Gazeteci Ümit Yavaş yaptığı haberlerden dolayı plaket takdim edildi. Plaket takdimi sonrasında bir konuşma yapan Defne Belediye Başkan Yardımcısı Tuncay Mengüllüoğlu, Defne Belediyesi olarak bu yıl ilk kez yaptığımız Defne Sanatsal Kültür günleri çerçevesi içerisinde Defne ilçemizdeki mahallelerimizde Mesreh El emel tiyatro etkinliğinim belediye olarak mahallelerimizde kültürü sanatı tiyatroyu yaygınlaştırmak amacıyla diyerek altını çizen Mengüllüoğlu, buradan Yaşar Menken'e bize organizasyonda yardımcı olduğu için bundan sonraki yıllardada etkinliklerimiz devam edecektir diyerek sözlerine kaydetti.(Ümit Yavaş)
Tavaklı mahallesinde tiyatro etkinli yapıldı haberi 16 Ağustos 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek  kategorisine, ilgili firma Hatay /  1070 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Tavaklı mahallesinde tiyatro etkinli yapıldı haberi, Hatay Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 1070 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Tavaklı+mahallesinde+tiyatro+etkinli+yapıldı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Tavaklı mahallesinde tiyatro etkinli yapıldı Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 25 Nisan 2024 Perşembe 12:39 https://firmarehberim.com/haber/il-ilce-tanitim/tavakli-mahallesinde-tiyatro-etkinli-yapildi--19448 #Tavaklı #mahallesinde #tiyatro #etkinli #yapıldı #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #Tavaklımahallesinde #mahallesindetiyatro #tiyatroetkinli #etkinliyapıldı #Tavaklımahallesindetiyatroetkinliyapıldı #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Haberleri googlepng

Kayıtlı haber bulunamadı.
Tavaklı Mahallesinde Tiyatro Etkinli Yapıldı Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Tavaklı Mahallesinde Tiyatro Etkinli Yapıldı için Sıkça Sorulan Sorular
Tavaklı Mahallesinde Tiyatro Etkinli Yapıldı En Gücel Haberler
Tavaklı Mahallesinde Tiyatro Etkinli Yapıldı Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Tavaklı Mahallesinde Tiyatro Etkinli Yapıldı Firma Rehberi Nerde?
Tavaklı Mahallesinde Tiyatro Etkinli Yapıldı Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Tavaklı Mahallesinde Tiyatro Etkinli Yapıldı Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Tavaklı Mahallesinde Tiyatro Etkinli Yapıldı En Popüler Haber Listesi Nerede?
Tavaklı Mahallesinde Tiyatro Etkinli Yapıldı Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Tavaklı Mahallesinde Tiyatro Etkinli Yapıldı İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Tavaklı Mahallesinde Tiyatro Etkinli Yapıldı Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Tavaklı Mahallesinde Tiyatro Etkinli Yapıldı Son Güncellemeleri Neler?
Tavaklı Mahallesinde Tiyatro Etkinli Yapıldı Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Tavaklı Mahallesinde Tiyatro Etkinli Yapıldı Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Tavaklı Mahallesinde Tiyatro Etkinli Yapıldı Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?