Başkent'te Hatay Günleri hazırlıkları googlepng

- Hatay Birlik Vakfı Başkanı İhsan Aydeğer, 30 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında Ankara'da yapılacak olan ''Başkent'te Hatay Günleri'' etkinliği ile Hatay'ı her yönüyle Türkiye'ye tanıtmak istediklerini belirtti.
Başkent+#39;te+Hatay+Günleri+hazırlıkları Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

  Aydeğer, yaptığı açıklamada, bu etkinliği ayrıca uluslararası alana taşıyarak Hatay'ın uluslararası anlamda tanıtımını sağlamayı hedeflediklerini kaydetti.      Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan ''Başkent'te Hatay Günleri''nin 5 gün süresince Atatürk Kültür Merkezi bitişiğindeki Hipodrom alanında yapılacağını ifade eden Aydeğer, şöyle devam etti:      ''Amacımız Hatay'ımızı her yönüyle Türkiye'ye tanıtmak, bunun yanı sıra Hatay'ın ve Hataylıların kalkınmasına katkıda bulunmaktır. Bu etkinliğin organizasyon görevi Hatay Valiliği tarafından vakfımıza verilmiş olup, programa başta Hatay Valiliği olmak üzere belediyeler, Mustafa Kemal Üniversitesi, sivil toplum kuruluşları katılacaktır.''      Aydeğer, Hatay Birlik Vakfı'nın, bu etkinlik için 11 komiteden oluşan 50 kişilik bir organizasyon komitesi oluşturduğunu ve fuar alanında gerekli çalışmaları yaparak Ankara'da ve Türkiye'de ilk defa uygulanacak bir fuar alanı projesi ile çalışmalara başladığını ifade etti.      Alanda sanatçılar, esnaf, sanayici ve turizmciler ile belediyeler ve kaymakamlıklar için kapalı ve açık alanlarda stantlar oluşturulacağının altını çizen Aydeğer, ''Ziyaretçilerimizin dinlenebilecekleri, yemek yiyebilecekleri mekanlar düzenlenmiştir. Basın ve sanatçılarımız için de mekan tahsis edilmiş olup ayrıca sahneye kurulu sinevizyon ile firmalarımızın görsel tanıtımı da düşünülmüştür'' dedi.      Aydeğer, fuar alanının her gün saat 09.00'dan 21.00'a kadar açık kalacağını bildirerek, çeşitli etkinliklerin sergileneceği Hatay günlerinin gala gecesinde de Antakya Medeniyetler Korosu'nun sahne alacağını sözlerine ekledi.
Başkent'te Hatay Günleri hazırlıkları haberi 22 Şubat 2012 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Sanat kategorisine, ilgili firma Hatay /  3936 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Başkent'te Hatay Günleri hazırlıkları haberi, Hatay Sanat Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Sanat kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 3936 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Başkent+#39;te+Hatay+Günleri+hazırlıkları Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Başkentveamp;#39;te Hatay Günleri hazırlıkları Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 19 Mart 2024 Salı 08:22 https://firmarehberim.com/haber/kultur-sanat/baskentte-hatay-gunleri-hazirliklari--13188 #Başkentveamp;#39;te #Hatay #Günleri #hazırlıkları #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #Başkentveamp;#39;teHatay #HatayGünleri #Günlerihazırlıkları #Başkentveamp;#39;teHatayGünlerihazırlıkları #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Sanat Haberleri googlepng

Hatay’ın ilk Senfoni Orkestrası Başarıdan Başarıya Koşuyorlar

2019 yılı Eylül ayında kurulan Hatay’ın ilk Senfoni Orkestrası, dinleti şeklindeki mini konserleri ardından farklı günlerde sahne alarak Hataylıların memnuniyetini kazandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 28 Temmuz 2022 18:16
SEÇKİN İLK ŞİİR KİTABINI ÇIKARDI

Hatay Down Sendromlular ve Engelliler Derneği Başkanlığı görevini yürüten ve aynı zamanda çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Eğitimci ve Yaşam Rehberi Neslihan Kabuncu Seçkin Epiphania (Işıma) adlı ilk şiir kitabını Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Abdullah Temizyürek’e takdim etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 30 Nisan 2022 14:54
HATAY LI YAZAR DOLUNAY AKER DEN YENİ ŞİİR KİTABI

Dolunay Aker'in ikinci şiir kitabı Kol Yen Dük 2. baskısıyla yeniden yayında

İkan Alkan Düşyolu | 24 Şubat 2022 17:26
MEDENİYETLER KOROSU’NDAN MUHTEŞEM KONSER

"Medeniyetler Bahçesi" temasıyla 1 Nisan'da başlayacak EXPO 2021 Hatay'ın tanıtımı için Antakya Medeniyetler Korosu, Maltepe’de konser verdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 21 Şubat 2022 11:29
USTA SANATÇILAR EXPO İÇİN SAHNE ALDI

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından Expo 2021 Hatay tanıtım etkinlikleri kapsamında düzenlenen tiyatro oyunları usta oyuncuları sanatseverler ile buluşturuyor.

Nejla Çetinoğlu | 18 Ocak 2022 16:08
HATAY IN İLK SENFONİ ORKESTRASINDAN MUHTEŞEM KONSER

Antakya Belediyesi, tamamı müzik öğretmenlerinden oluşan Hatay'ın ilk Senfoni Orkestrası ile muhteşem bir konsere ev sahipliği yaptı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 13 Ocak 2022 15:36
Üstün Yetenekli Deniz Örak Eğitime Katkı İçin Resital Verdi

Eğitime katkı amacıyla düzenlenen “Deniz Örak Piyano Resitali” Hatay Bahçeşehir Koleji’nde yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Aralık 2021 13:23
Cumhuriyet Coşkusu Konserle Taçlandırılacak

Antakya Müziği Derneği Türk Sanat müziği korosu ve Antakya Rotary Kulübü’nün ortaklaşa düzenleyecekleri Cumhuriyet Bayramı Konseri 27 Ekim Çarşamba günü saat 20 30 da Doğuş Okulları kampüsünde (Aşağı Okçular) gerçekleştirilecek.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 23 Ekim 2021 11:10
FATMA SATAR SANATORİUM DASERTİFİKA TÖRENİ

tek MEB onaylı özel sanat akademisi olan Fatma Satar Müzik Resim ve Bale Akademisinde Sertifika Töreni..

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Eylül 2021 18:30
Samandağ Kitap Günleri Nebih Nafile

Samandağ Kitap Günleri etkinlik programı çerçevesinde Kültür Kentleri Birliği Hatay İl Temsilciliğince fuar alanında şiir ve türküler paylaşıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Eylül 2021 14:33
Başkent&Amp;#39;Te Hatay Günleri Hazırlıkları Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Başkent&Amp;#39;Te Hatay Günleri Hazırlıkları için Sıkça Sorulan Sorular
Başkent&Amp;#39;Te Hatay Günleri Hazırlıkları En Gücel Haberler
Başkent&Amp;#39;Te Hatay Günleri Hazırlıkları Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Başkent&Amp;#39;Te Hatay Günleri Hazırlıkları Firma Rehberi Nerde?
Başkent&Amp;#39;Te Hatay Günleri Hazırlıkları Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Başkent&Amp;#39;Te Hatay Günleri Hazırlıkları Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Başkent&Amp;#39;Te Hatay Günleri Hazırlıkları En Popüler Haber Listesi Nerede?
Başkent&Amp;#39;Te Hatay Günleri Hazırlıkları Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Başkent&Amp;#39;Te Hatay Günleri Hazırlıkları İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Başkent&Amp;#39;Te Hatay Günleri Hazırlıkları Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Başkent&Amp;#39;Te Hatay Günleri Hazırlıkları Son Güncellemeleri Neler?
Başkent&Amp;#39;Te Hatay Günleri Hazırlıkları Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Başkent&Amp;#39;Te Hatay Günleri Hazırlıkları Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Başkent&Amp;#39;Te Hatay Günleri Hazırlıkları Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?