Hatay'da Temiziz tiyatro oyunu googlepng

 - Scotch Brite'ın Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV) ile ortaklaşa yürüttüğü ''Temiziz'' adlı çocuk tiyatrosu Hatay'da sahnelendi.

Hatay+#39;da+Temiziz+tiyatro+oyunu Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

  Tiyatro Sanatçısı Hakan Bilgin, Bedii Sabuncu İlköğretim Okulu'nda düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, Güray Dinçol'un yazdığı kendisinin ise yönettiği oyunla, önce evlerden başlanarak, çevreyi temiz tutmanın, daha yaşanılabilir bir dünya yaratmak için gerekliliğini çocuklara farklı ve eğlenceli bir dille anlatmaya çalıştıklarını söyledi.      Oyunda rock müzik kullanıldığını, bunun da çocuklar tarafından büyük ilgi gördüğünü ifade eden Bilgin, oyunun daha önce Konya, Ankara ve Eskişehir'de sahnelendiğini ve 2 bin 500 öğrenci tarafından ilgiyle izlendiğini kaydetti.      Yaz tatili nedeniyle haziran ayında ara verdikleri oyuna, bu sezon Hatay'dan tekrar başladıklarını vurgulayan Bilgin, projenin ilk yılında toplam 8 şehirde yaklaşık 10 bin çocuğa ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.      3M Türkiye Ev Bakım Ürünleri Pazarlama Koordinatörü Duygu Altındaş da, ''Temiziz'' adlı oyunun Hatay'ın ardından Samsun, Erzurum ve Adıyaman'da da sahneleneceğini söyledi.      Projenin ilk yılında amaçlarının sekiz şehirde 20'den fazla oyun sahnelemek olduğunu belirten Altındaş, ilköğretim öğrencilerine doğru temizlik alışkanlığı ve bilinci aşılamak için tüm Türkiye'yi gezmeyi amaçladıklarını kaydetti.      3M Türkiye Tüketici ve Ofis Ürünleri Satış ve Pazarlama Direktörü Mehmet Bereket ise yüzyılı aşkın süredir hayatı kolaylaştıran binlerce yenilikçi ürünü ortaya çıkaran 3M'nin 1987 yılından bu yana Türkiye'de 30'dan fazla çalışanıyla faaliyet gösterdiğini söyledi.      İnovasyon şirketi olan 3M'nin yıllık 27 milyar dolarlık satış hacmi ve dünya çapında 65'den fazla ülkede yaklaşık 80 bin kişiye istihdam sağladığını vurgulayan Bereket, 3M'nin temizlik ürünleri pazarındaki yenilikçi ve lider markasının Scotch Brite olduğunu kaydetti.      TOÇEV Proje Müdürü Dilek Ültanır, vakıflarının okumak istemesine rağmen ailesinin maddi yetersizliği nedeniyle okumayan çocukların tüm tahsil hayatları boyunca okuyabilmelerini sağlamak ve onlara maddi-manevi destek olmak amacıyla 1994 yılında kurulduğunu söyledi.      TOÇEV'in on beşinci yılında 3 milyon çocuğa ulaştığını ifade eden Ültanır, MEB ve farklı firmalardan oluşan proje ortaklarıyla sosyal sorumluluk projeleri yürüttüklerini kaydetti.      Ültanır, ''Yaşasın Okulumuz, Bir Şey Değişir Her Şey Değişir, Günebakan, Parlak Gülüşler Parlak Gelecekler, Evimdeyim, Paylaşmayı Seven Parmak Kaldırsın, İlk Yardıma İlk Adım, İyi Beslenmek İyi Gelecek, Yarının İzleri ile Temiziz'' projelerinin bulunduğunu belirtti.      Basın toplantısının ardından Bedii Sabuncu İlköğretim Okulu Çok Amaçlı Salonu'nda TOÇEV Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu oyuncularının rol aldığı ''Temiziz'' adlı oyun sahnelendi. Oyunun ardından çocuklara çeşitli hediyeler verildi.
Hatay'da Temiziz tiyatro oyunu haberi 20 Ekim 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Sanat kategorisine, ilgili firma Hatay /  3817 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Hatay'da Temiziz tiyatro oyunu haberi, Hatay Sanat Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Sanat kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 3817 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Hatay+#39;da+Temiziz+tiyatro+oyunu Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Hatayveamp;#39;da Temiziz tiyatro oyunu Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 25 Nisan 2024 Perşembe 04:24 https://firmarehberim.com/haber/kultur-sanat/hatayda-temiziz-tiyatro-oyunu--12170 #Hatayveamp;#39;da #Temiziz #tiyatro #oyunu #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #Hatayveamp;#39;daTemiziz #Temiziztiyatro #tiyatrooyunu #Hatayveamp;#39;daTemiziztiyatrooyunu #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Sanat Haberleri googlepng

Hatay’ın ilk Senfoni Orkestrası Başarıdan Başarıya Koşuyorlar

2019 yılı Eylül ayında kurulan Hatay’ın ilk Senfoni Orkestrası, dinleti şeklindeki mini konserleri ardından farklı günlerde sahne alarak Hataylıların memnuniyetini kazandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 28 Temmuz 2022 18:16
SEÇKİN İLK ŞİİR KİTABINI ÇIKARDI

Hatay Down Sendromlular ve Engelliler Derneği Başkanlığı görevini yürüten ve aynı zamanda çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Eğitimci ve Yaşam Rehberi Neslihan Kabuncu Seçkin Epiphania (Işıma) adlı ilk şiir kitabını Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Abdullah Temizyürek’e takdim etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 30 Nisan 2022 14:54
HATAY LI YAZAR DOLUNAY AKER DEN YENİ ŞİİR KİTABI

Dolunay Aker'in ikinci şiir kitabı Kol Yen Dük 2. baskısıyla yeniden yayında

İkan Alkan Düşyolu | 24 Şubat 2022 17:26
MEDENİYETLER KOROSU’NDAN MUHTEŞEM KONSER

"Medeniyetler Bahçesi" temasıyla 1 Nisan'da başlayacak EXPO 2021 Hatay'ın tanıtımı için Antakya Medeniyetler Korosu, Maltepe’de konser verdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 21 Şubat 2022 11:29
USTA SANATÇILAR EXPO İÇİN SAHNE ALDI

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından Expo 2021 Hatay tanıtım etkinlikleri kapsamında düzenlenen tiyatro oyunları usta oyuncuları sanatseverler ile buluşturuyor.

Nejla Çetinoğlu | 18 Ocak 2022 16:08
HATAY IN İLK SENFONİ ORKESTRASINDAN MUHTEŞEM KONSER

Antakya Belediyesi, tamamı müzik öğretmenlerinden oluşan Hatay'ın ilk Senfoni Orkestrası ile muhteşem bir konsere ev sahipliği yaptı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 13 Ocak 2022 15:36
Üstün Yetenekli Deniz Örak Eğitime Katkı İçin Resital Verdi

Eğitime katkı amacıyla düzenlenen “Deniz Örak Piyano Resitali” Hatay Bahçeşehir Koleji’nde yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Aralık 2021 13:23
Cumhuriyet Coşkusu Konserle Taçlandırılacak

Antakya Müziği Derneği Türk Sanat müziği korosu ve Antakya Rotary Kulübü’nün ortaklaşa düzenleyecekleri Cumhuriyet Bayramı Konseri 27 Ekim Çarşamba günü saat 20 30 da Doğuş Okulları kampüsünde (Aşağı Okçular) gerçekleştirilecek.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 23 Ekim 2021 11:10
FATMA SATAR SANATORİUM DASERTİFİKA TÖRENİ

tek MEB onaylı özel sanat akademisi olan Fatma Satar Müzik Resim ve Bale Akademisinde Sertifika Töreni..

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Eylül 2021 18:30
Samandağ Kitap Günleri Nebih Nafile

Samandağ Kitap Günleri etkinlik programı çerçevesinde Kültür Kentleri Birliği Hatay İl Temsilciliğince fuar alanında şiir ve türküler paylaşıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Eylül 2021 14:33
Hatay&Amp;#39;Da Temiziz Tiyatro Oyunu Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Hatay&Amp;#39;Da Temiziz Tiyatro Oyunu için Sıkça Sorulan Sorular
Hatay&Amp;#39;Da Temiziz Tiyatro Oyunu En Gücel Haberler
Hatay&Amp;#39;Da Temiziz Tiyatro Oyunu Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Hatay&Amp;#39;Da Temiziz Tiyatro Oyunu Firma Rehberi Nerde?
Hatay&Amp;#39;Da Temiziz Tiyatro Oyunu Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Hatay&Amp;#39;Da Temiziz Tiyatro Oyunu Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Hatay&Amp;#39;Da Temiziz Tiyatro Oyunu En Popüler Haber Listesi Nerede?
Hatay&Amp;#39;Da Temiziz Tiyatro Oyunu Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Hatay&Amp;#39;Da Temiziz Tiyatro Oyunu İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Hatay&Amp;#39;Da Temiziz Tiyatro Oyunu Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Hatay&Amp;#39;Da Temiziz Tiyatro Oyunu Son Güncellemeleri Neler?
Hatay&Amp;#39;Da Temiziz Tiyatro Oyunu Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Hatay&Amp;#39;Da Temiziz Tiyatro Oyunu Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Hatay&Amp;#39;Da Temiziz Tiyatro Oyunu Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?