Sanatsal mozaik kursu sergisi büyüledi googlepng

Antakya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Sanatsal Mozaik Yapım kursu Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’nin katılımı ile ikinci sergisi olan Taşların Büyüsü’nü açtı.
Sanatsal+mozaik+kursu+sergisi+büyüledi Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

2014 yılı Nisan ayında başlayan Sanatsal Mozaik Yapım kursu, 150 eser ile açmış olduğu ikinci sergisini Antakya’lı sanatseverlerin beğenisine sundu. Antakya Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile sürdürülen kursun sergisine Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ve eşi Nursel Kimyeci, AK Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, Antakya Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Ahmet Kocaoğlu, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Ahmet Kocaoğlu açılışta yaptığı konuşmada; “ Halk Eğitim Merkezi ile işbirliği yaparak böylesine önemli bir sanatı vatandaşlarımıza öğretme imkânı sunan Antakya Belediye Başkanımız Sayın İsmail Kimyeci’ye teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün bu güzel sergide emeği geçen tüm kursiyerlerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, ellerine, emeklerine sağlık diyorum.”ntakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci Sanatsal Mozaik Yapım sergisinin açılışını gururla yaptıklarını ifade ettiği konuşmasında şu görüşlere yer verdi; “ Antakya Belediyesi çatısı altında düzenlenen kursu tamamlayarak bu güzel serginin açılmasını sağlayan kursiyerlerimize emeklerinden ve gayretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Sanatsal Mozaik Yapım kursumuza bir yılı aşkın süredir devam eden başarılı kursiyerlerimiz şehrimizin tarihi dokusunu, mimari ve kültürel anlamda sahip olduğu tüm güzellikleri bugünün bakış açısı ile geçmişi geleceğe taşıma noktasında büyük emek sarfettiler. Bu emeklerinden dolayı kendilerini kutluyor ve teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.Başkan Kimyeci ve beraberindeki heyet konuşmaların ardından kurdele kesimi ile sergi açılışını gerçekleştirdiler. Palladium AVM zemin katta açılan Sanatsal Mozaik sergisini gezen Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ve eşi Nursel Kimyeci eserleri büyük bir hayranlıkla incelediklerini ve gördüğü başarıdan dolayı mutluluk duyduklarını ifade ettiler.Sanatsal Mozaik Yapım kursu öğretmeni Serap Akgöl etkinliğin sonunda Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’ye günün anısına kursiyerler tarafından yapılan “Bismillahirrahmanirrahim” yazılı mozaik tabloyu hediye etti.
Sanatsal mozaik kursu sergisi büyüledi haberi 07 Haziran 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Sanat kategorisine, ilgili firma Hatay / Antakya muhabirimiz Mehmet Katırcıoğlu tarafından  1471 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Sanatsal mozaik kursu sergisi büyüledi haberi, Hatay Antakya Sanat Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Sanat kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 1471 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Sanatsal+mozaik+kursu+sergisi+büyüledi Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Sanatsal mozaik kursu sergisi büyüledi Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 28 Mart 2024 Perşembe 15:46 https://firmarehberim.com/haber/kultur-sanat/sanatsal-mozaik-kursu-sergisi-buyuledi--25621 #Sanatsal #mozaik #kursu #sergisi #büyüledi #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #Sanatsalmozaik #mozaikkursu #kursusergisi #sergisibüyüledi #Sanatsalmozaikkursusergisibüyüledi #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Sanat Haberleri googlepng

Hatay’ın ilk Senfoni Orkestrası Başarıdan Başarıya Koşuyorlar

2019 yılı Eylül ayında kurulan Hatay’ın ilk Senfoni Orkestrası, dinleti şeklindeki mini konserleri ardından farklı günlerde sahne alarak Hataylıların memnuniyetini kazandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 28 Temmuz 2022 18:16
SEÇKİN İLK ŞİİR KİTABINI ÇIKARDI

Hatay Down Sendromlular ve Engelliler Derneği Başkanlığı görevini yürüten ve aynı zamanda çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Eğitimci ve Yaşam Rehberi Neslihan Kabuncu Seçkin Epiphania (Işıma) adlı ilk şiir kitabını Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Abdullah Temizyürek’e takdim etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 30 Nisan 2022 14:54
HATAY LI YAZAR DOLUNAY AKER DEN YENİ ŞİİR KİTABI

Dolunay Aker'in ikinci şiir kitabı Kol Yen Dük 2. baskısıyla yeniden yayında

İkan Alkan Düşyolu | 24 Şubat 2022 17:26
MEDENİYETLER KOROSU’NDAN MUHTEŞEM KONSER

"Medeniyetler Bahçesi" temasıyla 1 Nisan'da başlayacak EXPO 2021 Hatay'ın tanıtımı için Antakya Medeniyetler Korosu, Maltepe’de konser verdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 21 Şubat 2022 11:29
USTA SANATÇILAR EXPO İÇİN SAHNE ALDI

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından Expo 2021 Hatay tanıtım etkinlikleri kapsamında düzenlenen tiyatro oyunları usta oyuncuları sanatseverler ile buluşturuyor.

Nejla Çetinoğlu | 18 Ocak 2022 16:08
HATAY IN İLK SENFONİ ORKESTRASINDAN MUHTEŞEM KONSER

Antakya Belediyesi, tamamı müzik öğretmenlerinden oluşan Hatay'ın ilk Senfoni Orkestrası ile muhteşem bir konsere ev sahipliği yaptı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 13 Ocak 2022 15:36
Üstün Yetenekli Deniz Örak Eğitime Katkı İçin Resital Verdi

Eğitime katkı amacıyla düzenlenen “Deniz Örak Piyano Resitali” Hatay Bahçeşehir Koleji’nde yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Aralık 2021 13:23
Cumhuriyet Coşkusu Konserle Taçlandırılacak

Antakya Müziği Derneği Türk Sanat müziği korosu ve Antakya Rotary Kulübü’nün ortaklaşa düzenleyecekleri Cumhuriyet Bayramı Konseri 27 Ekim Çarşamba günü saat 20 30 da Doğuş Okulları kampüsünde (Aşağı Okçular) gerçekleştirilecek.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 23 Ekim 2021 11:10
FATMA SATAR SANATORİUM DASERTİFİKA TÖRENİ

tek MEB onaylı özel sanat akademisi olan Fatma Satar Müzik Resim ve Bale Akademisinde Sertifika Töreni..

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Eylül 2021 18:30
Samandağ Kitap Günleri Nebih Nafile

Samandağ Kitap Günleri etkinlik programı çerçevesinde Kültür Kentleri Birliği Hatay İl Temsilciliğince fuar alanında şiir ve türküler paylaşıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Eylül 2021 14:33
Sanatsal Mozaik Kursu Sergisi Büyüledi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Sanatsal Mozaik Kursu Sergisi Büyüledi için Sıkça Sorulan Sorular
Sanatsal Mozaik Kursu Sergisi Büyüledi En Gücel Haberler
Sanatsal Mozaik Kursu Sergisi Büyüledi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Sanatsal Mozaik Kursu Sergisi Büyüledi Firma Rehberi Nerde?
Sanatsal Mozaik Kursu Sergisi Büyüledi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Sanatsal Mozaik Kursu Sergisi Büyüledi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Sanatsal Mozaik Kursu Sergisi Büyüledi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Sanatsal Mozaik Kursu Sergisi Büyüledi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Sanatsal Mozaik Kursu Sergisi Büyüledi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Sanatsal Mozaik Kursu Sergisi Büyüledi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Sanatsal Mozaik Kursu Sergisi Büyüledi Son Güncellemeleri Neler?
Sanatsal Mozaik Kursu Sergisi Büyüledi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Sanatsal Mozaik Kursu Sergisi Büyüledi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Sanatsal Mozaik Kursu Sergisi Büyüledi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?