AKP Vatandaşı değil Elektrik Dağıtım şirketlerini düşünüyor googlepng

MHP Hatay Milletvekili Mehmet N. Ahrazoğlu, Elektrik Piyasası Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısının Komisyon görüşmelerinde verdikleri önerge ile Yargı kararı sonucunda dağıtım şirketleri tarafından iade edilmek zorunda kalan kayıp ve kaçak bedellerinin tüm elektrik abonelerinden yeniden tahsil edilmesinin önüne geçtiklerini açıklamıştır.
AKP+Vatandaşı+değil+Elektrik+Dağıtım+şirketlerini+düşünüyor Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Milletvekili Ahrazoğlu; AKP’nin yaptığı bu düzenlemenin, kayıp ve kaçak bedelinin düşürülmesine yönelik şirketleri özendirici ve zorlayıcı hiçbir düzenleme içermediği gibi; dürüst vatandaşları cezalandırdığını belirtmiştir.Ahrazoğlu, AKP tarafından TBMM`ye sunulan ve komisyonda görüşülen yasa tasarısında; elektrik kullanıcılarından tahsil edilen kayıp ve kaçak bedellerinin bugüne kadar açılan davalar nedeniyle iade edilen bölümünün faturalara tekrar yansıtılarak, tüm abonelerden tekrar tahsil edilmesinin önünü açacak olan madde hakkında, “Tüketicinin kazanmış olduğu davalara yönelik yapılmış olan ödemelerin bir sonraki dönemde yine tüketicinin faturalarına yansıtılarak dağıtım şirketine ödenmesini yasal hale getiren bu uygulama ile vatandaş iki kere mağdur edilecektir.” Şeklindeki gerekçe ile önerge verdiklerini belirterek kanunsuzluğun önüne bir nebze olsun geçtiklerini ve böylece kayıp ve kaçak bedelini ödemiş olan yurttaşların, hiçbir kusur ya da sorumlulukları olmamasına karşın dava sonucu iade edilen tutarları da mükerrer olarak yeniden ödemelerini önlediklerini ifade etmiştir.MHP Hatay Milletvekili Mehmet N. Ahrazoğlu; Kanun Tasarısının görüşüldüğü Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu görüşmelerinde, “Kayıp-Kaçak bedelinin tüketiciden alınması ve bu bedellerin faturaya yansıtılmasını yasalaştıran uygulama karşı MHP Milletvekili olarak gerekli mücadeleyi yaptık. Ancak AKP Milletvekillerinin oyları ile kayıp-kaçak bedelleri faturaya yansıtılmaya devam edecektir. Biz Genel Kurulda gerekli mücadeleyi yapacağız, inşallah orada AKP vatandaşı düşünerek bu maddeyi geri çeker veya reddeder." açıklamasında bulunmuş ve en azından Yargı kararı sonucunda dağıtım şirketleri tarafından iade edilmek zorunda kalan kayıp ve kaçak bedellerinin tüm elektrik abonelerinden yeniden tahsil edilmesinin önüne geçtiklerini ifade etmiştir. ​ 
AKP Vatandaşı değil Elektrik Dağıtım şirketlerini düşünüyor haberi 09 Mayıs 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Politika kategorisine, ilgili firma Kuşadası Tarım Kredi Kooperatifi adına Hatay / Antakya muhabirimiz Erkan Mutlu İnan tarafından  625 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
AKP Vatandaşı değil Elektrik Dağıtım şirketlerini düşünüyor haberi, Hatay Antakya Politika Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Politika kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 625 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
AKP+Vatandaşı+değil+Elektrik+Dağıtım+şirketlerini+düşünüyor Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
AKP Vatandaşı değil Elektrik Dağıtım şirketlerini düşünüyor Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Eylül 2024 Cuma 06:29 https://firmarehberim.com/haber/politika/akp-vatandasi-degil-elektrik-dagitim-sirketlerini-dusunuyor-25318?id=25318&sayfa=3 #AKP #Vatandaşı #değil #Elektrik #Dağıtım #şirketlerini #düşünüyor #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #AKPVatandaşı #Vatandaşıdeğil #değilElektrik #ElektrikDağıtım #Dağıtımşirketlerini #şirketlerinidüşünüyor #AKPVatandaşıdeğilElektrikDağıtımşirketlerinidüşünüyor #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Politika Haberleri googlepng

SAADET PARTİSİ’NDEN ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI’NA ZİYARET

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde Hak-İş ve Özçelik-İş Sendikası’nı ziyaret etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 24 Ağustos 2021 11:47
YEŞİLDAL GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Hatay Valiliği’ndeki su ve elektrik kesintilerinin görüşüldüğü toplantıya katılmayan HBB Başkanı’na sert çıktı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 08 Ağustos 2021 22:28
AK PARTİ’DE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA

AK Parti Hatay İl Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı yoğun katılım ile gerçekleşti.

Mehmet Katırcıoğlu | 24 Temmuz 2021 12:16
SAADET PARTİSİ HATAY İL TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI

Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İl Başkanı Mustafa Eğe, Milli Nizam Partisi Kurucu İl Başkanı İsmet Oğur Okay ve parti teşkilatı yeni il binasında geleneksel bayramlaşma programında bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Temmuz 2021 10:32
MİLLETVEKİLİ TOKDEMİR’İN KURBAN BAYRAM MESAJI

Bayramlar birlikteliğimizi arttıran manevi günlerdir. Bayramlar sevinç, mutluluk, dayanışma, barış, kardeşlik, birlik, beraberlik ve kucaklaşma demektir.

Mehmet Katırcıoğlu | 17 Temmuz 2021 12:30
DAVUTOĞLU’NDAN BAŞKAN SAVAŞ’A ZİYARET

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve beraberindeki heyet, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 15 Temmuz 2021 15:26
SAADET-DEVA-GELECEK PARTİLERİ BİRARADA

Son dönemde sıkça konuşulan siyasetteki ittifak arayışlarında yeni bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz gün, Hatay ziyaretinde bulunan eski Başbakan Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, birlikte aynı kabinede görev yaptığı eski Adalet Bakanı ve DEVA Partisi Genel Başkanı Yardımcısı Sadullah Ergin ile birlikte Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’la bir araya geldi.

Mehmet Katırcıoğlu | 15 Temmuz 2021 14:08
ALİ BABACANIN HATAY ZİYARETİ

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Hatay’da partisinin 1. Olağan Antakya ve Defne ilçe kongrelerinde konuştu.

Mehmet Katırcıoğlu | 15 Temmuz 2021 10:47
Ahmet Davutoğlu partisinin Hatay’daki kongresine katıldı

Partisinin 1’inci olağan kongresine katılmak üzere Hatay’a gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, kentte esnafla buluştu.

Mehmet Katırcıoğlu | 13 Temmuz 2021 14:25
ALİ BABACAN HATAY'A GELİYOR

DEVA Partisi kurucusu ve genel başkanı Ali Babacan’nın 14 temmuz 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan Antakya ve Defne kongresi nedeniyle Hatay a geleceği bildirildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 10 Temmuz 2021 15:16
Akp Vatandaşı Değil Elektrik Dağıtım Şirketlerini Düşünüyor Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Akp Vatandaşı Değil Elektrik Dağıtım Şirketlerini Düşünüyor için Sıkça Sorulan Sorular
Akp Vatandaşı Değil Elektrik Dağıtım Şirketlerini Düşünüyor En Gücel Haberler
Akp Vatandaşı Değil Elektrik Dağıtım Şirketlerini Düşünüyor Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Akp Vatandaşı Değil Elektrik Dağıtım Şirketlerini Düşünüyor Firma Rehberi Nerde?
Akp Vatandaşı Değil Elektrik Dağıtım Şirketlerini Düşünüyor Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Akp Vatandaşı Değil Elektrik Dağıtım Şirketlerini Düşünüyor Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Akp Vatandaşı Değil Elektrik Dağıtım Şirketlerini Düşünüyor En Popüler Haber Listesi Nerede?
Akp Vatandaşı Değil Elektrik Dağıtım Şirketlerini Düşünüyor Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Akp Vatandaşı Değil Elektrik Dağıtım Şirketlerini Düşünüyor İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Akp Vatandaşı Değil Elektrik Dağıtım Şirketlerini Düşünüyor Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Akp Vatandaşı Değil Elektrik Dağıtım Şirketlerini Düşünüyor Son Güncellemeleri Neler?
Akp Vatandaşı Değil Elektrik Dağıtım Şirketlerini Düşünüyor Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Akp Vatandaşı Değil Elektrik Dağıtım Şirketlerini Düşünüyor Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Akp Vatandaşı Değil Elektrik Dağıtım Şirketlerini Düşünüyor Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?