MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BÖLÜKBAŞI googlepng

''EKONOMİDEN SİYASETE HEMEN HER KONUDA İLKESİZ VE İNANÇSIZ AKP KADROLARINDAN 147 GÜN SONRA KURTULMUŞ OLACAĞI
MHP+GENEL+BAŞKAN+YARDIMCISI+BÖLÜKBAŞI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı, ''Ekonomiden siyasete hemen her konuda ilkesiz ve inançsız AKP kadrolarından 147 gün sonra kurtulmuş olacağız'' dedi.      Bölükbaşı, Hatay'ın İskenderun ilçesinde Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, parti olarak seçimlere hazır olduklarını söyledi.      Türkiye'nin AK Parti iktidarı ile 8. yılını geride bıraktığını belirten Bölükbaşı, ''Bunalım, sancı, kriz ve kaos devam ederken, genel seçim tarihi de yaklaştı. TBMM henüz resmi bir karar almış değil ama seçimin 12 Haziran 2011 de olması muhtemel görünüyor. Bu tarih esas alınırsa seçime 147 gün kalmıştır. Ekonomiden siyasete hemen her konuda ilkesiz ve inançsız AKP kadrolarından 147 gün sonra kurtulmuş olacağız'' diye konuştu.      Bölükbaşı, 28 Şubatta parti genel merkezinde genel seçim çalışmaları için toplanacaklarını ve ardından Anadolu'ya dağılacaklarını ifade ederek, şunları kaydetti:      ''Vatandaşımız geçen 8 yılın muhasebesini yapmalıdır. Vatandaş, Başbakanın İmralı canisi ile yürüttüğü pazarlığa bakıp karar verecektir. Mutlu millet, huzurlu toplum isteğimizdir. 147 gün sonra MHP tek başına iktidara gelecek ve milletin bu kez Çukurovalı Başbakanı olacaktır. Diğer partilerle seçim işbirliği seçim sonrası ise koalisyon düşünmüyoruz. AKP ile PKK örtülü bir görüşme yürütmektedir. AKP seçim sonrası BDP uzantılı bağımsız milletvekilleri ile koalisyon girişiminde bulunacaktır. AKP, CHP'ye de yakınlaşma ve MHP'nin meclisten tavsiyesi planlanmaktadır. Sayın Arınç bugün Hatay'dadır. Kendisi hükümetin ağlamadan sorumlu bakanıdır. MHP ne Amerika'dan ne AB'den ne de Okyanus ötesinden icazet alma durumunda değildir.''      Bölükbaşı, 102. maddenin yürürlüğü girmesi ile ilgili olarak, ''Adalet Bakanı Ergin ve hükümet 10 Ocak 2011'de tahliyelerin başlayacağını biliyorlardı. Daha önce iki kez erteledikleri 102. maddeyi bu kez ertelememişlerdir. Bu gelişme manidardır. Başbakan Erdoğan 1001 surat siyasetçi olarak anılacaktır. Sayın Başbakanın maskelerini birer birer yırtacağız ve halka asıl yüzünü göstereceğiz'' diye konuştu.
MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BÖLÜKBAŞI haberi 16 Ocak 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Politika kategorisine, ilgili firma Hatay /  2267 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BÖLÜKBAŞI haberi, Hatay Politika Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Politika kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 2267 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
MHP+GENEL+BAŞKAN+YARDIMCISI+BÖLÜKBAŞI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BÖLÜKBAŞI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 28 Mart 2024 Perşembe 18:37 https://firmarehberim.com/haber/politika/mhp-genel-baskan-yardimcisi-bolukbasi--2845 #MHP #GENEL #BAŞKAN #YARDIMCISI #BÖLÜKBAŞI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #MHPGENEL #GENELBAŞKAN #BAŞKANYARDIMCISI #YARDIMCISIBÖLÜKBAŞI #MHPGENELBAŞKANYARDIMCISIBÖLÜKBAŞI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Politika Haberleri googlepng

CHP Antakya Hizmet Binası Açılışı Gerçekleştirildi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Hatay Milletvekilleri İl ve İlçe Başkanları, Belediye Başkanları ve partililerin katılımıyla CHP Antakya İlçe Başkanlığı yeni bina açılış programı gerçekleştirildi. Açılış programına katılım oldukça yoğun oldu.

Mehmet Katırcıoğlu | 11 Ekim 2022 16:49
HATAYLI VEKİLLER YİNE KARŞI KARŞIYA

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın öncülüğünü yaptığı ve meclisten geçmesi için seferber olduğu yasa tasarısına CHP’nin Hataylı milletvekilleri karşı çıktı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 10 Ekim 2022 15:31
İYİ PARTİ’YE KATILIMLAR SÜRÜYOR

İYİ Parti Antakya İlçe Başkanlığı tarafından sürdürülen başarılı çalışmalar sonrasında partiye katılımlar gün geçtikçe artmaya devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 13 Eylül 2022 17:28
CHP’NİN 99.KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ HATAY’DA COŞKUYLA KUTLANDI

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 99. kuruluş yıldönümü Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş'ın ev sahipliğinde EXPO Antakya’da gerçekleşti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 13 Eylül 2022 17:05
Hatay’da zengin doğal gaz var

Hatay MHP Milletvekili, aynı zamanda TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu üyesi de olan Lütfi Kaşıkçı, ilimizin, Asi Nehri’nin Samandağ denizine döküldüğü noktası ile İskenderun Körfezi’nde zengin doğal gaz kaynakları olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 14 Mayıs 2022 12:45
Muharrem İnce nin Hatay Ziyereti

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Sabah, Partililer ve basınla kahvaltıda buluşan İnce, daha sonra Parti il binasının açılışını yaptı ve şehir içinde esnaf turu gerçekleştirdi, akşam da onuruna verilen yemeğe katıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 14 Mayıs 2022 11:46
HATAY ÜVEY EVLAT

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, beraberinde CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, Kadın Kolları İlçe Başkanı Alev Gümüş, ilçe Yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ile birlikte dün Hatay Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti, ülke ve il gündemini değerlendirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Mayıs 2022 10:45
TURUNÇLU ARITMA TESİSİ İÇİN DESTEĞE HAZIRIZ

AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, Defne'de bulunan Turunçlu Arıtma Tesisi önünden açıklamada bulunarak halk sağlığını olumsuz etkileyen tesisin taşınması için her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 13 Mayıs 2022 14:33
CHP HATAY MİLLETVEKİLİ İSMET TOKDEMİR BAYRAM KUTLAMA MESAJI

Millet olarak, toplumsal dayanışmanın ön plana çıktığı Ramazan ayını geride bırakırken; sevginin ve hoşgörünün ifadesi olan Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Mehmet Katırcıoğlu | 30 Nisan 2022 13:58
YSK illerin milletvekili sayılarını belirledi

Verilere göre, seçimler öncesi milletvekili sayısı Hatay’da aynı kaldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 14:28
Mhp Genel Başkan Yardimcisi Bölükbaşi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Mhp Genel Başkan Yardimcisi Bölükbaşi için Sıkça Sorulan Sorular
Mhp Genel Başkan Yardimcisi Bölükbaşi En Gücel Haberler
Mhp Genel Başkan Yardimcisi Bölükbaşi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Mhp Genel Başkan Yardimcisi Bölükbaşi Firma Rehberi Nerde?
Mhp Genel Başkan Yardimcisi Bölükbaşi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Mhp Genel Başkan Yardimcisi Bölükbaşi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Mhp Genel Başkan Yardimcisi Bölükbaşi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Mhp Genel Başkan Yardimcisi Bölükbaşi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Mhp Genel Başkan Yardimcisi Bölükbaşi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Mhp Genel Başkan Yardimcisi Bölükbaşi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Mhp Genel Başkan Yardimcisi Bölükbaşi Son Güncellemeleri Neler?
Mhp Genel Başkan Yardimcisi Bölükbaşi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Mhp Genel Başkan Yardimcisi Bölükbaşi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Mhp Genel Başkan Yardimcisi Bölükbaşi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?