BİR MARKALAŞMA ÖYKÜSÜ googlepng

Çalışkan, İskenderun Teknik Üniversitesi öğrencilerine 'Bir markalaşma öyküsü'nü anlattı

Beyza Piliç Yönetim Kurulu Üyesi Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan İskenderun’da 2. Teknoversite kariyer günleri etkinliğinde 'Bir markalaşma öyküsü' konulu konferansta İskenderun Teknik Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Merkez Kampüs Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleşen programda Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan “Markalaşma ve başarı öyküsü” hakkında öğrencilere bilgi verdi.Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan konuşmasında İş hayatında temel prensipleri sıralayarak; “Üretimde kalite, İşletmede personel, Finansta faizsiz, Her zaman helal bilinci, Güvenen ve güvenilen olmak, Dürüstlük, Sorumluluk duygusu, İstikrarlı olmak, Sabırlı olmak, Büyük hedeflere kilitlenmek ve Azimli olmak” şeklinde iyi bir ekibe dikkat çekti.Personel alımında dikkat edilmesi gereken hususlara değinerek, hangi konularda dikkat edilmesi gerektiğini anlatan Çalışkan, altını özellikle çizdiği bir konuda “Her şeyden önce çok iyi bilmek gerekir ki; başarıda çalışmak önemlidir, ancak her şey Allah’ın takdiridir. İnsan, bahsettiğim kriterleri uygulayacak ancak şunları şunları yaptığı takdirde kesinlikle başarılı olacaktır diye bir kural yoktur netice Allah’ın takdiridir” diye konuştu.
BİR MARKALAŞMA ÖYKÜSÜ haberi 09 Mayıs 2017 13:37 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Reklam kategorisine, ilgili firma Ercan Bakkaliyesi adına Hatay / Antakya muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından Beyza Piliç sektörüne eklenmiş olup  263 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
İlgili Sektör
Şehir
BİR MARKALAŞMA ÖYKÜSÜ haberi, Hatay Antakya Reklam Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Reklam kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 263 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BİR+MARKALAŞMA+ÖYKÜSÜ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BİR MARKALAŞMA ÖYKÜSÜ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 25 Nisan 2024 Perşembe 19:43 https://firmarehberim.com/haber/reklam/bir-markalasma-oykusu-148964 #BİR #MARKALAŞMA #ÖYKÜSÜ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #BİRMARKALAŞMA #MARKALAŞMAÖYKÜSÜ #BİRMARKALAŞMAÖYKÜSÜ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Reklam Haberleri googlepng

SAMANDAĞ RADYO DİNLE

SAMANDAĞ CANLI RADYO DİNLE VE RADYO REKLAMI 05379729560 İKAN ALKAN

İkan Alkan Düşyolu | 08 Şubat 2022 01:40
Neden Ücretsiz Firmarehberim .com?

Neden Ücretsiz Firmarehberim .com? Firmarehberim .com gelişen dijital teknoloji ile birlikte kartvizit yerine 5 adımla ücretsiz firmanızı kaydedip firmanızın internette daha hızlı bulunmasını sağlar.

Mehmet Katırcıoğlu | 14 Haziran 2021 14:52
RAMAZAN'IN MANEVİ RUHUNU HEP BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayı Etkinliklerinin bu yılki startını verdi. Atatürk Parkında düzenlenen etkinlikler yediden yetmişe tüm halkın ilgi odağı oldu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 02 Haziran 2017 17:50
BAŞARILI İKİ AVUKAT YENİ BÜROLARINDA HİZMETE DEVAM EDİYOR

Hatay’ın tanınmış ve başarılı avukatlarından Avukat Uğur Kuş ve Avukat Okan Camuz yeni bürolarını görkemli bir törenle hizmete açtı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 02 Haziran 2017 15:38
ASİ NEHRİ HAK ETTİĞİ GÖRÜNÜME KAVUŞACAK”

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU) Genel Kurulu 2. birleşiminde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş önemli açıklamalarda bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 20 Mayıs 2017 13:20
BİR MARKALAŞMA ÖYKÜSÜ

Çalışkan, İskenderun Teknik Üniversitesi öğrencilerine 'Bir markalaşma öyküsü'nü anlattı

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Mayıs 2017 13:37
Vali Ata'dan Şehidimizin Ailesine Taziye Ziyareti

Hatay Valisi Sayın Erdal Ata, 22 Nisan 2017 Cumartesi günü Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde terörle mücadele kapsamında devam eden operasyonlarda bölücü terör örgütü mensupları ile girilen silahlı çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Özal’ın ilimiz Dörtyol ilçesi Yeşilköy Mahallesi’nde ikamet eden ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 29 Nisan 2017 13:50
Öğrencilerinden Kampüs Turu

Altınözü Anadolu Lisesi öğrencileri Üniversitemize günübirlik bir gezi düzenledi. 60 öğrenci ve 4 rehber öğretmenden oluşan kafile ilk olarak Atatürk Konferans Salonu’na geçerek Mustafa Kemal Üniversitesi’nin tanıtım filmini izlediler. Öğrencilere burada hedeflerin başarılması adına neler yapılması gerektiği vurgulandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Nisan 2017 14:56
ÖĞRENCİLER MUTLU BÜYÜKŞEHİR GURURLU

Geleceğin mimarı olan öğrencileri kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın yolunun onları bilim, sanat, spor gibi sosyal ve kültürel faaliyetlerle buluşturmak olduğu düşüncesiyle atılımlar gerçekleştiren Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), onların ruh ve beden gelişimlerine katkı sunmaya devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 05 Nisan 2017 14:53
KONUT SATIŞLARI 2016 DA ARTTI

TÜİK verilerine göre konut satışları 2016 yılında bir önceki yıla göre yüzde 4 artış gösterdi. Konut satışlarında 2016 yılında, İstanbul 232 bin 428 konut satışı ve yüzde 17,3 pay ile ilk sırayı aldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2017 12:52
Bir Markalaşma Öyküsü Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Bir Markalaşma Öyküsü için Sıkça Sorulan Sorular
Bir Markalaşma Öyküsü En Gücel Haberler
Bir Markalaşma Öyküsü Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Bir Markalaşma Öyküsü Firma Rehberi Nerde?
Bir Markalaşma Öyküsü Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Bir Markalaşma Öyküsü Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Bir Markalaşma Öyküsü En Popüler Haber Listesi Nerede?
Bir Markalaşma Öyküsü Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Bir Markalaşma Öyküsü İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Bir Markalaşma Öyküsü Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Bir Markalaşma Öyküsü Son Güncellemeleri Neler?
Bir Markalaşma Öyküsü Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Bir Markalaşma Öyküsü Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Bir Markalaşma Öyküsü Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?