HAYVAN BARINAĞINDA İLAÇ SIKINTISI googlepng

- Antakya Belediyesi Geçici Başıboş Hayvan Barınağı ve Kısırlaştırma Merkezi sorumlusu Veteriner Hekim Ahmet Kilisli, merkezlerinde hayvanların tedavisinde kullanılmak üzere ilaç sıkıntısı yaşadıklarını söyledi.
HAYVAN+BARINAĞINDA+İLAÇ+SIKINTISI+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Kilisli, 2007 yılında kurulan merkezin 10 dönüm alan içerisinde, 2 bin hayvan kapasiteli ve 10 bölümden oluştuğunu belirtti.      Merkezlerinde bin 347 hayvanın kısırlaştırılıp doğaya bırakıldığını bin 47 hayvanında sahiplendirildiğini ifade eden Kilisli şöyle devam etti:      '' Şuanda merkezimizde 92 adet köpek ve 21 adette kedimiz bulunuyor. Kazaya uğramış yada çeşitli nedenlerle yaralanmış ve hastalanmış olan hayvanları toplayıp barınağımıza getiriyoruz. Burada bu hayvanların ampütasyon, kırık, apse ve metebolik gibi hastalıklarının gerekli olan tüm tedavilerini yapmaya çalışıyoruz. Fakat en büyük sıkıntımız ilaç bulamamak. Özellikle antibiyotik, vitamin, serum ve ağrı kesici ilaçlara ihtiyacımız var. Vatandaşlarımızda talebimiz miyadı geçmiş veya geçmeye yakın olan kullanmadıkları ilaçları bize getirmelerini ve bir can kazandırmalarını istiyoruz''              -SOKAKTA DOLAŞAN KÜPELİ HAYVANLAR ZARARSIZDIR-           Merkez sorumlusu Kilis'li tedavileri tamamlanıp gerekli olan aşılamalardan ve kısırlaştırma işlemlerinden sonra hayvanları küpeleyerek tekrar doğaya bıraktıklarını kaydetti.      Sokakta görülen küpeli hayvanların zararsız olduklarının bilinmesi gerektiğinin altını çizen Kilisli,'' Vatandaşlarımız sokakta gördükleri küpeli hayvanları bizi arayarak toplanmasını istiyor. Ama bu hayvanları kanunen tekrar geri alamıyoruz. Zaten bu hayvanların insanlara zarar vermesi mümkün değil'' dedi      Yaralı veya donmak üzere olan hayvanları gören vatandaşların merkezlerine veya belediye yetkililerine bildirmelerini isteyen Kilisli, yaz aylarında da özellikle hayvanların su ve yiyecek sıkıntısı çektiklerini ve bu nedenle her evin önüne bir kap su ve yemek bırakılması gerektiğini vurguladı.      Kilisli, ayrıca merkezde gıda depolama alanın bulunmadığını ve bu sorunun en kısa sürede çözülmesini umut ettiklerini belirtti.      Hayvan sever ve ilaç firması temsilcisi Serkan Akyüz'de hayvanların ilaç sıkıntısını çözmek için doktorlardan, eczacılardan ve yakınlarından ilaç toplayarak merkeze getirdiğini söyledi.      Vatandaşların bu konuya daha hassas davranmalarını talep eden Akyüz, bir hayat kurtarılması adına herkesi duyarlı olmaya çağırdı.  
HAYVAN BARINAĞINDA İLAÇ SIKINTISI haberi 14 Mart 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Sağlık kategorisine, ilgili firma Hatay /  5301 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
HAYVAN BARINAĞINDA İLAÇ SIKINTISI haberi, Hatay Sağlık Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Sağlık kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 5301 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
HAYVAN+BARINAĞINDA+İLAÇ+SIKINTISI+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
HAYVAN BARINAĞINDA İLAÇ SIKINTISI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 16 Nisan 2024 Salı 19:39 https://firmarehberim.com/haber/saglik/hayvan-barinaginda-ilac-sikintisi--3927 #HAYVAN #BARINAĞINDA #İLAÇ #SIKINTISI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #HAYVANBARINAĞINDA #BARINAĞINDAİLAÇ #İLAÇSIKINTISI #HAYVANBARINAĞINDAİLAÇSIKINTISI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Sağlık Haberleri googlepng

DEFNE DEVLET HASTANESİNDE SON NOKTA

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur'un Defne Devlet Hastanesi arazisi ile ilgili başlatılan tartışmalar sonrasında verdiği soru önergesine Sağlık Bakanlığı'ndan cevap geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 12 Ocak 2023 14:51
ARTIK HASTALARIMIZ ADANA’YA GİTMEYECEK

Hastalar ihtiyaçlarını Antakya ve İskenderun’da açılan merkezlerden sağlayacaklar. Hatay’ın Antakya İlçesinde Kızılay Aferez ve Trambosit Kan Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 19:34
Özel Sağlık Kuruluşları Hatay’da Buluştu.

Özel sağlık kuruluşları yöneticileri ile bir araya gelinerek sektörün sorunları ve geleceğine ilişkin konularda istişare edildiği toplantı Anemon Otel’de gerçekleşti.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 17:10
Sağlıkçılar Hak Arayışında

Doktorlar ve sağlık personeli, dün özlük sosyal hakları için işbaşı yapmadı. Acil vakalar harici dün ASM’ler ile devlet hastanelerinde işler durdu, poliklinikler yapılmadı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 17 Haziran 2022 13:29
RESÜSİTASYON SEMPOZYUMU HATAY’DA DÜZENLENİYOR

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği,Hatay İl Sağlık Müdürlüğü ve Mustafa Kemal Üniversitesi işbirliği ile Türkiye’nin en etkili Resüsitayon ( Yeniden Canlandırma) Sempozyumu olan 8. Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetlerinde Resüsitasyon Sempozyumu RESÜSİST 2022 Hatay’da düzenleniyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 12 Mayıs 2022 16:59
Aile Sağlığı Merkezi Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi

Hatay Valisi Rahmi Doğan, hayırsever iş insanı Yaşar Niziplioğlu'nun katkılarıyla İskenderun ilçemizin Kurtuluş mahallesinde yaptırılacak olan Gülay Niziplioğlu Aile Sağlığı Merkezi'nin temel atma törenine katıldı.

Nejla Çetinoğlu | 17 Ocak 2022 15:43
İl Sağlık Müdürü Hampolat tan 112 Acile ziyaret

112 Komuta Kontrol Merkezi ve Antakya 15 No’lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nu ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat, vatandaşlardan gelen ve ekiplere yönlendirilen çağrıları değerlendirdi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 11 Aralık 2021 14:32
Pera Psikoloji ve Danışmanlık Merkezi

Psikolojik Danışman, Psikolog, Terapi, Psikoloji

| 29 Kasım 2021 20:01
MEME KANSERİ FARKINDALIĞINI ARTIRICI EĞİTİM

Antakya Defne Rotary Kulübü Başkanı Dr. Selda Bağdadioğlu, Dünya Sağlık Örgütü tarafından 2004 yılından bu yana meme kanserinde erken teşhisinin önemi ve meme kanseri farkındalığının vurgulanması amacıyla 01-31 Ekim Ayı Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı olarak belirlendiğini söyledi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Ekim 2021 16:11
Samandağ devlet hastanesinde halkın mahremiyetini hiçe sayan uygulama

Kısa adı BASK olan Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu Hatay İl Temsilcisi Abdullah GÜL " Samandağ Devlet Hastanesinde EKG çekim işleminin bayan hastalara hasta haklarına aykırı olmasına rağmen erkek personele çektirilmesi Samandağ halkına yapılan zulüm ve kanunsuzlukla ilgili yaptığımız açıklamamın ardından anında çözüm geldi." dedi

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 23 Ekim 2021 11:01
Hayvan Barinağinda İlaç Sikintisi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Hayvan Barinağinda İlaç Sikintisi için Sıkça Sorulan Sorular
Hayvan Barinağinda İlaç Sikintisi En Gücel Haberler
Hayvan Barinağinda İlaç Sikintisi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Hayvan Barinağinda İlaç Sikintisi Firma Rehberi Nerde?
Hayvan Barinağinda İlaç Sikintisi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Hayvan Barinağinda İlaç Sikintisi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Hayvan Barinağinda İlaç Sikintisi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Hayvan Barinağinda İlaç Sikintisi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Hayvan Barinağinda İlaç Sikintisi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Hayvan Barinağinda İlaç Sikintisi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Hayvan Barinağinda İlaç Sikintisi Son Güncellemeleri Neler?
Hayvan Barinağinda İlaç Sikintisi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Hayvan Barinağinda İlaç Sikintisi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Hayvan Barinağinda İlaç Sikintisi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?