Gül Güzellik Merkezi Hizmete Başladı. googlepng

Genç girişimci Gül Lif’in işletmeciliğini yaptığı Gül güzellik merkezi deneyimli kadrosu ile Hatay’ın defne ilçesinde gerçekleşen tören ile hizmete başladı.

Genç girişimci Gül Lif’in işletmeciliğini yaptığı Gül güzellik merkezi deneyimli kadrosu ile Hatay’ın defne ilçesinde gerçekleşen tören ile hizmete başladı. Defne ilçesi Sümerler mahallesi Necmi Asfuroğlu Anadolu lisesi arkasında bulunan gül güzellik  merkezinin açılışına Chp Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur,Chp defne ilçe başkanı Akın Parlakyıldız defne belediye başkan yardımcısı Girne Mansuroğlu Chp defne gençlik kolları başkanı Vural Karataş gül güzellik merkezi çalışanları ve davetliler katıldı. Son derece modern ve hijyen kurallına uyularak müşterilerini güler yüzlü personelleri ile ağırlayacak olan gül güzellik merkezinin açılış kurdelesini kesen Chp Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Chp defne ilçe başkanı Akın parlak yıldız ve defne belediye başkan yardımcısı Girne mansuroğlu işletme sahibi gül lif’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Gül lif başta Chp hatay milletvekili Mehmet Güzelmansur, Chp defne ilçe başkanı akın parlak yıldız ve defne belediye başkan yardımcısı Girne Mansuroğlu olmak üzere açılışa katılan herkese sonsuz teşekkürlerini sunarak müşterilerini açılışa özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmaya davet etti. Bayanlar güzellik adına aradığı Lazer epilasyon, cilt bakımı, protez tırnak, ipek kirpik bir çok hizmeti gül güzellik merkezinde bulabilecek. Gül güzellik merkezinin açılış töreni daha sonra damga organizasyon sahibi Buse Çakır’ın organizatörlüğünde yapılan ikramlar ve müzik eşliğinde sona erdi. Haber Kaynağı: Gamze Kumlu
Gül Güzellik Merkezi Hizmete Başladı. haberi 05 Nisan 2021 15:14 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Sektörel kategorisine, ilgili firma Gül Güzellik Merkezi adına Hatay / Defne Sümerler muhabirimiz Gamze Kumlu Melodi Radyo tarafından Lazer Epilasyon, Güzellik Salonu, Güzellik Merkezi, Kuaför sektörüne eklenmiş olup  2292 kişi tarafından okunmuş 5 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
Şehir
Gül Güzellik Merkezi Hizmete Başladı. haberi, Hatay Defne Sümerler Sektörel Haberleri Hatay ili Defne ilçesi Sümerler mahallesinde Sektörel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 2292 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Gül+Güzellik+Merkezi+Hizmete+Başladı. Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Gül Güzellik Merkezi Hizmete Başladı. Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 25 Nisan 2024 Perşembe 03:36 https://firmarehberim.com/haber/sektorel/gul-guzellik-merkezi-hizmete-basladi-235666?id=235666&sayfa=4 #Gül #Güzellik #Merkezi #Hizmete #Başladı. #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #GülGüzellik #GüzellikMerkezi #MerkeziHizmete #HizmeteBaşladı. #GülGüzellikMerkeziHizmeteBaşladı. #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Sektörel Haberleri googlepng

HATAY DA KAHVALTI VE YERLERİ

Hatay İli bölgesindeki Kahvaltı Restoranlarının en iyileri

| 05 Şubat 2020 11:57
Google, doktorlar için özel arama motoru mu ! kurdu ?

Bilişim ve bilgisayar şirketleri ellerindeki verileri en iyi şekilde değerlendirmek için çalışmalara başladılar.

| 04 Şubat 2020 10:22
Hatay Künefe Tarifi ve Kalorisi Tavada veya Tepside künefe nasıl yapılır?

Hatay usulü künefe içerisınde bulunan tuzsuz peyniri ile tadına doyum olmaz bir lezzet.

| 03 Şubat 2020 16:41
LOKANTA LOKANTALAR RESTAURANT RESTAURANTLAR RESTORAN RESTORANLARI

Lokanta yada restoran restorant, gelen müşterilere yemek pişirilip ve içecek doldurulup sunum yapılıp servis dağıtımı yapılan yerdir

| 31 Ocak 2020 17:35
Teknoloj ile Beraber Her Geçen Gün Hızla Büyüyen İnşaat Sektörü

Ülkemiz  ekonomik açıdan hızla sürekli gelişmekte olan inşaat sektörü yeni yapıların inşa edilmesini de sağlamaktadır. İnsanların daha modern bir konutta oturması ve iş yerini de bu gibi yapılara taşımaları  günümüzde çok karşılaşılan bir durum olamaktadır.

| 29 Ocak 2020 16:49
Emlakçılar ve Gayrimenkulcüler Emlak Alım Satımı

Çoğu zaman konut, iş yeri veya  arsa ile  yapı alım ile satımı yapmamız gerekebilmektedir. Şu gibi hususlarda  satılacak olan gayrimenkul için alıcı veya alınacak gayrimenkulün bulunması konusunda emlakçılara gidilir. Bu durumda emlakçı veya Gayrımenkulcü ne iş yapar sorulan sulara net cevabını bulmuş oluruz. Emlakçılar ve emlak firmaları Alıcı insanların gayrimenkul alım ve satımları işlemlerinde gayrimenkul ihtiyacı olanları yani alıcı ve satıcıları bir araya getirmekle görevli kişilerdir. Bu **

Mehmet Katırcıoğlu | 31 Ocak 2020 21:51
Hatay Zeytinyağı Fiyatları 2019

Sitemizde satışını yaptığımız tüm ürünler kendi ürünümüz olup markalaşma yolun da ilerliyoruz. Zeytinyağı ürünlerimizin hepsi naturel yani doğal sızma zeytinyağıdır.

| 02 Kasım 2019 11:46
Dünya Makarna Şampiyonası başlıyor

4 kıtadan 20 şef ‘Makarnanın Geleceği’ni yorumlayacak

Mehmet Katırcıoğlu | 27 Eylül 2017 17:43
FirmaRehberim.com Nedir ?

FirmaRehberim.com İnternet sitesi 750.000 firma bilgisiyle Günlük 50.000 ziyaretçinin aradığı firma bilgisini bulduğu Firma Rehberi dir.

Mehmet Katırcıoğlu | 19 Temmuz 2018 13:14
DEFİLE SONRASI Gangnam Style Dansı

Hatay’ın İskenderun İlçesinde 11 yıldır gelinlik imal eden yerel bir Modaevi ‘2013 Uyanış’ defilesiyle yeni modellerini meraklılarına sundu.

| 07 Mayıs 2013 00:00
Gül Güzellik Merkezi Hizmete Başladı. Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Gül Güzellik Merkezi Hizmete Başladı. için Sıkça Sorulan Sorular
Gül Güzellik Merkezi Hizmete Başladı. En Gücel Haberler
Gül Güzellik Merkezi Hizmete Başladı. Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Gül Güzellik Merkezi Hizmete Başladı. Firma Rehberi Nerde?
Gül Güzellik Merkezi Hizmete Başladı. Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Gül Güzellik Merkezi Hizmete Başladı. Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Gül Güzellik Merkezi Hizmete Başladı. En Popüler Haber Listesi Nerede?
Gül Güzellik Merkezi Hizmete Başladı. Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Gül Güzellik Merkezi Hizmete Başladı. İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Gül Güzellik Merkezi Hizmete Başladı. Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Gül Güzellik Merkezi Hizmete Başladı. Son Güncellemeleri Neler?
Gül Güzellik Merkezi Hizmete Başladı. Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Gül Güzellik Merkezi Hizmete Başladı. Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Gül Güzellik Merkezi Hizmete Başladı. Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?