HATAY GENÇ BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ KURULDU‏ googlepng

<span style="background-color:rgb(255, 255, 255); color:rgb(68, 68, 68); font-family:calibri,sans-serif; font-size:15px">12 yıl gibi uzun bir s&uuml;redir Hatay Beşiktaşlılar Derneği&#39;nde antren&ouml;r olarak g&ouml;rev yapan Abidin Olgun bu kul&uuml;p ile bağını kopardı ve arkadaşları ile birlikte HATAY GEN&Ccedil; BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ&#39;Nİ KURDU.</span>
HATAY+GENÇ+BEŞİKTAŞLILAR+DERNEĞİ+KURULDU‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Hatay Genç Beşiktaşlılar Derneği'nin başkanlık görevini şu an geçici olarak antrenör Abidin Olgun yapıyor. Yeni kurulan dernekte 2 ay sonra kongre gerçekleştirilecek ve yeni yönetim belirlenecek.Hatay Genç Beşiktaşlılar Derneği sporcuları şu an Defne Sümerler Halı Saha da çalışmalarına devam ediyor. Yılların deneyimli antrenörleri Abidin Olgun ve Bertan Seferoğlu yaz programı çerçevesinde Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri küçük ve genç sporcuları ile bir araya gelerek eğitim veriyorlar.Hatay Beşiktaşlılar Derneğinde yıllardır çalışmalarını sürdüren çok sayıda küçük ve genç sporcu, antrenörleri Abidin Olgun'un bu kulüpten ayrılması ile kulübü terk ettiler. Sporcular, yeni bir kulüp kuran başarılı antrenörleri Abidin Olgun ve Bertan Seferoğlu'nu  yalnız bırakmayarak gönüllü olarak HATAY GENÇ BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ SPOR KULÜBÜ'nü tercih ettiler.Beşiktaşlı sporcular ve velileri yeni kurulan Hatay Genç Beşiktaşlılar Derneği'ni tercih ettiler ve yeni oluşumdan dolayı dernek yetkililerini tebrik ettiler.Hatay Genç Beşiktaşlılar Derneği Başkanı ve antrenörü Abidin Olgun, amaçlarının spor yapmak ve geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek olduğunu ifade ederek, "kulübümüzde bizi tercih eden ve yoluna bizimle devam eden sporcularımız gelecek vaad ediyorlar. Pırıl pırıl çocuk ve gençlerimiz var. Beşiktaş'a gönül veren bu çocuk ve gençlerimiz Hatay'ın gururu olacaklar. Çok yetenekli sporcularımız var ve bizler de onları en iyi şekilde yetiştirmek için tüm gücümüzle çaba harcıyoruz" dedi.Hatay Genç Beşiktaşlılar Derneği antrenör ve sporcuları, yaz sezonu programı gereği her pazartesi, çarşamba ve cuma günleri sabah saat 10.00'dan itibaren defne sümerler halı sahada antremanlarını gerçekleştiriyor... Kulüpte yeni kayıtlar da devam ediyor.Beşiktaş'a gönül veren sporcuların yeni adresi Hatay Genç Beşiktaşlılar Derneği olacak.Hatay Genç Beşiktaşlılar Derneği adam gibi adam, gerçek spor adamı, kibirsiz, kendi kişisel çıkarlarını düşünmeyen ve teknik kadrosu ile sporcularına itici davranmayan gerçek spor adamlarından oluştu... Mehmet Hüseyin ZORKUN
HATAY GENÇ BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ KURULDU‏ haberi 17 Haziran 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Spor kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  240 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
HATAY GENÇ BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ KURULDU‏ haberi, Hatay Spor Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Spor kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 240 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
HATAY+GENÇ+BEŞİKTAŞLILAR+DERNEĞİ+KURULDU‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
HATAY GENÇ BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ KURULDU‏ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 23 Nisan 2024 Salı 13:06 https://firmarehberim.com/haber/spor/hatay-genc-besiktaslilar-dernegi-kuruldu--22188 #HATAY #GENÇ #BEŞİKTAŞLILAR #DERNEĞİ #KURULDU‏ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #HATAYGENÇ #GENÇBEŞİKTAŞLILAR #BEŞİKTAŞLILARDERNEĞİ #DERNEĞİKURULDU‏ #HATAYGENÇBEŞİKTAŞLILARDERNEĞİKURULDU‏ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Spor Haberleri googlepng

ATAKAŞ HATAYSPOR’DAN CUMHURİYET’İN 100. YILINA ÖZEL FORMA

Atakaş Hatayspor, 2022-2023 sezonunda giyeceği 3. formayı basın toplantısıyla tanıttı.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 16:27
HELAL OLSUN BU TARAFTARLARA

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Hatayspor’u desteklemek ve takıma moral vermek amacıyla Antakya’dan minibüsle Erzurum’a giden Bordo-Beyazlı taraftarlar, her zaman her yerde takımının yanında olduğunu gösterdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 16:18
ERHAN AKSAY FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU GÜNEYLER TAKIMI

HBB Esentepe Futbol Sahası’nda düzenlenen büyük final için sahaya çıkan iki takım, bu anlamlı turnuvayı kazanarak şampiyonluk kupasını müzesine götürmek için ter döktü.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 28 Temmuz 2022 15:39
KÖRFEZ GRUBU MAÇLARI BUGÜN BAŞLIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve Körfez Grubu maçlarının Arsuz Belediyesi Karaağaç Sahasında gerçekleştirilen Erhan Aksay Futbol turnuvası bugün başlıyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 31 Mayıs 2022 17:24
ERHAN AKSAY EXPO FUTBOL TURNUVASI’NIN BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesinin her yıl düzenlediği Erhan Aksay Futbol Turnuvası’nın İskenderun gruplarında başvurular devam ediyor.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 14 Mayıs 2022 12:24
40 Yıl Sonra Gelen Şampiyonluk

Ligin son haftasına 2 puan averajıyla giren lider Samandağ Gençlerbirliği Spor, Karaağaç sahasında yapılan müsabakada İskenderun Meydan Spor’u 2-0 mağlup etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 13:25
ANTAKYA GENÇLİK ANTRENÖR MEHMET DAVUT İLE ANLAŞTI

Hatay 1. Amatör Küme takımlarından Kaan Temizlik Antakya Gençlik ve Spor Kulübü, yeni sezon öncesi antrenör olarak Mehmet Davut ile anlaştı.

Mehmet Katırcıoğlu | 12 Ekim 2021 14:28
HATAY STORE MAĞAZASI HATAY STADYUMU’NDA AÇILDI

Süper Lig’in yükselen yıldızı Atakaş Hatayspor’un lisanslı ürünlerinin satıldığı Hatay Store mağazası Hatay Stadyumu’nda açıldı.

Erkan Mutlu İnan | 26 Eylül 2021 18:41
SABİT KÖSE AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

İstanbul’da yapılan Para Taekwondo Avrupa Şampiyonasında Antakyalı engelli sporcu Sabit Köse Avrupa Şampiyonu oldu

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Eylül 2021 14:24
ATAKAŞ HATAYSPOR İÇİN TARİHİ İMZALAR ATILDI

Süper Lig’in yükselen yıldızı Atakaş Hatayspor, sportif başarısını kurumsal yapısıyla taçlandırmak için dev bir adım attı.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Eylül 2021 15:25
Hatay Genç Beşiktaşlilar Derneği Kuruldu‏ Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Hatay Genç Beşiktaşlilar Derneği Kuruldu‏ için Sıkça Sorulan Sorular
Hatay Genç Beşiktaşlilar Derneği Kuruldu‏ En Gücel Haberler
Hatay Genç Beşiktaşlilar Derneği Kuruldu‏ Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Hatay Genç Beşiktaşlilar Derneği Kuruldu‏ Firma Rehberi Nerde?
Hatay Genç Beşiktaşlilar Derneği Kuruldu‏ Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Hatay Genç Beşiktaşlilar Derneği Kuruldu‏ Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Hatay Genç Beşiktaşlilar Derneği Kuruldu‏ En Popüler Haber Listesi Nerede?
Hatay Genç Beşiktaşlilar Derneği Kuruldu‏ Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Hatay Genç Beşiktaşlilar Derneği Kuruldu‏ İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Hatay Genç Beşiktaşlilar Derneği Kuruldu‏ Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Hatay Genç Beşiktaşlilar Derneği Kuruldu‏ Son Güncellemeleri Neler?
Hatay Genç Beşiktaşlilar Derneği Kuruldu‏ Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Hatay Genç Beşiktaşlilar Derneği Kuruldu‏ Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Hatay Genç Beşiktaşlilar Derneği Kuruldu‏ Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?