HATAYSPOR TARAFTARLAR DERNEĞİ BASIN AÇIKLAMASI googlepng

<span style="background-color:rgb(255, 255, 255); color:rgb(68, 68, 68); font-family:calibri,sans-serif; font-size:15px">2.Lig Kırmızı Grupta ilimizi temsil eden Hatayspor&rsquo;un son ma&ccedil;ta Bandırmaspor&rsquo;u deplasmanda 1-0 yenerek Play-Off&rsquo;u garantilemesinin mutluluğu i&ccedil;indeyiz.</span>
HATAYSPOR+TARAFTARLAR+DERNEĞİ+BASIN+AÇIKLAMASI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Sezon başından bu yana özveriyle çabalayan Hatayspor Kulübü Başkanı Jan Baram’ı, yönetimini, teknik direktör Ahmet Taşyürek ve teknik heyeti, tüm futbolcularımızı canı gönülden tebrik ediyoruz.Maddi ve manevi imkânsızlığa, ilgisizliğe ve desteksizliğe rağmen Hatayspor takımı kendi üzerine düşen görevi yaparak Play-Off’a çıkmayı garantiledi.Peki Hatay’da üzerine vazife düşenler görevini yerine getirdi mi?Hatayspor’un üçüncü kez önüne gelen bu tarihi fırsatı değerlendirmesi için herkesin desteğine ihtiyaç var. Hatayspor kadro kalitesi olarak bu ligin en güçlü takımıdır ve şampiyonluğun favorisidir. Ama parasını almayan futbolculardan da başarı beklemek haksızlık olur. Ne ekerseniz onu biçersiniz.Başta Valimiz Ercan Topaca, Adalet eski Bakanı Sadullah Ergin, Hatay’ın tüm milletvekilleri, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, ATB Başkanı M.Ali Kuseyri, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, HESOB Başkanı A.Kadir Teksöz, seçilmişler, atanmışlar, Hatay’dan ekmek yiyen tüm işadamları şimdi görev sırası sizde. Destek şimdi değilse ne zaman olacak?M.Ali Kuseyri ve A.Kadir Teksöz’e bu konuda destek sözü verdikleri için teşekkür ediyoruz.Birlikte vereceğimiz maddi ve manevi destekle, biz bu takımı PTT 1.Ligine taşırız. İlçe takımlarının bile yer aldığı PTT 1.Ligine, Süper Lige 1,5 milyon nüfusu aşan Hatay ili yakışmaz mı?Seçim döneminde tanıtım yaparak paraları saçan milletvekili adaylarına sesleniyoruz. Hatayspor’dan daha güzel tanıtım aracı olabilir mi? Her milletvekili adayından Hatayspor’a 10 bin lira bağış desteği bekliyoruz. Destek vereni baştacı edeceğiz. Destek vermeyeni de kamuoyunda açıklayacağız. Caddelerde dolaşan yüzlerce seçim araçlarına ödenen rakamları biliyoruz. Hatayspor için bir araç kiralama masrafını feda etsinler.Hatayspor’un Play-Off maçları öncesi maalesef şehirde Bordo-Beyaz bayraklar yok. Herkesi Hatayspor’un şanlı renkleri olan Bordo-beyaz bayrak asmaya davet ederken biz Taraftarlar Derneği binası önüne ilk bayrağı asarak bu kampanyayı başlatmış bulunuyoruz. Başta belediyeler olmak üzere tüm işadamlarını bu kampanyaya davet ediyoruz.Hatayspor’a gönül veren taraftarlar olarak gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Bu süreçte Hatayspor’a destek verilmezse demokratik haklarımızı kullanarak 2 Mayıs Cumartesi günü yürüyüş yapabiliriz. Bu konuda gerek basın yoluyla gerekse sosyal medya vasıtasıyla tüm taraftarlarımızı organize ederek yerini ve saatini bildireceğiz.Pazar günü Bugsaşspor maçında da destek vermeyip şeref tribününe gelen kişiler protesto edilecektir. Hatayspor’a destek verecek kişilere şimdiden teşekkür ederken, Hatayspor’a sahip çıkmayanlara yazıklar olsun.
HATAYSPOR TARAFTARLAR DERNEĞİ BASIN AÇIKLAMASI haberi 30 Nisan 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Spor kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Mesut Mutlu tarafından  556 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Muhabir
Şehir
HATAYSPOR TARAFTARLAR DERNEĞİ BASIN AÇIKLAMASI haberi, Hatay Spor Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Spor kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 556 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
HATAYSPOR+TARAFTARLAR+DERNEĞİ+BASIN+AÇIKLAMASI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
HATAYSPOR TARAFTARLAR DERNEĞİ BASIN AÇIKLAMASI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 25 Nisan 2024 Perşembe 19:15 https://firmarehberim.com/haber/spor/hatayspor-taraftarlar-dernegi-basin-aciklamasi--21640 #HATAYSPOR #TARAFTARLAR #DERNEĞİ #BASIN #AÇIKLAMASI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #HATAYSPORTARAFTARLAR #TARAFTARLARDERNEĞİ #DERNEĞİBASIN #BASINAÇIKLAMASI #HATAYSPORTARAFTARLARDERNEĞİBASINAÇIKLAMASI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Spor Haberleri googlepng

ATAKAŞ HATAYSPOR’DAN CUMHURİYET’İN 100. YILINA ÖZEL FORMA

Atakaş Hatayspor, 2022-2023 sezonunda giyeceği 3. formayı basın toplantısıyla tanıttı.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 16:27
HELAL OLSUN BU TARAFTARLARA

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Hatayspor’u desteklemek ve takıma moral vermek amacıyla Antakya’dan minibüsle Erzurum’a giden Bordo-Beyazlı taraftarlar, her zaman her yerde takımının yanında olduğunu gösterdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 16:18
ERHAN AKSAY FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU GÜNEYLER TAKIMI

HBB Esentepe Futbol Sahası’nda düzenlenen büyük final için sahaya çıkan iki takım, bu anlamlı turnuvayı kazanarak şampiyonluk kupasını müzesine götürmek için ter döktü.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 28 Temmuz 2022 15:39
KÖRFEZ GRUBU MAÇLARI BUGÜN BAŞLIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve Körfez Grubu maçlarının Arsuz Belediyesi Karaağaç Sahasında gerçekleştirilen Erhan Aksay Futbol turnuvası bugün başlıyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 31 Mayıs 2022 17:24
ERHAN AKSAY EXPO FUTBOL TURNUVASI’NIN BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesinin her yıl düzenlediği Erhan Aksay Futbol Turnuvası’nın İskenderun gruplarında başvurular devam ediyor.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 14 Mayıs 2022 12:24
40 Yıl Sonra Gelen Şampiyonluk

Ligin son haftasına 2 puan averajıyla giren lider Samandağ Gençlerbirliği Spor, Karaağaç sahasında yapılan müsabakada İskenderun Meydan Spor’u 2-0 mağlup etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 13:25
ANTAKYA GENÇLİK ANTRENÖR MEHMET DAVUT İLE ANLAŞTI

Hatay 1. Amatör Küme takımlarından Kaan Temizlik Antakya Gençlik ve Spor Kulübü, yeni sezon öncesi antrenör olarak Mehmet Davut ile anlaştı.

Mehmet Katırcıoğlu | 12 Ekim 2021 14:28
HATAY STORE MAĞAZASI HATAY STADYUMU’NDA AÇILDI

Süper Lig’in yükselen yıldızı Atakaş Hatayspor’un lisanslı ürünlerinin satıldığı Hatay Store mağazası Hatay Stadyumu’nda açıldı.

Erkan Mutlu İnan | 26 Eylül 2021 18:41
SABİT KÖSE AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

İstanbul’da yapılan Para Taekwondo Avrupa Şampiyonasında Antakyalı engelli sporcu Sabit Köse Avrupa Şampiyonu oldu

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Eylül 2021 14:24
ATAKAŞ HATAYSPOR İÇİN TARİHİ İMZALAR ATILDI

Süper Lig’in yükselen yıldızı Atakaş Hatayspor, sportif başarısını kurumsal yapısıyla taçlandırmak için dev bir adım attı.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Eylül 2021 15:25
Hatayspor Taraftarlar Derneği Basin Açiklamasi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Hatayspor Taraftarlar Derneği Basin Açiklamasi için Sıkça Sorulan Sorular
Hatayspor Taraftarlar Derneği Basin Açiklamasi En Gücel Haberler
Hatayspor Taraftarlar Derneği Basin Açiklamasi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Hatayspor Taraftarlar Derneği Basin Açiklamasi Firma Rehberi Nerde?
Hatayspor Taraftarlar Derneği Basin Açiklamasi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Hatayspor Taraftarlar Derneği Basin Açiklamasi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Hatayspor Taraftarlar Derneği Basin Açiklamasi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Hatayspor Taraftarlar Derneği Basin Açiklamasi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Hatayspor Taraftarlar Derneği Basin Açiklamasi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Hatayspor Taraftarlar Derneği Basin Açiklamasi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Hatayspor Taraftarlar Derneği Basin Açiklamasi Son Güncellemeleri Neler?
Hatayspor Taraftarlar Derneği Basin Açiklamasi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Hatayspor Taraftarlar Derneği Basin Açiklamasi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Hatayspor Taraftarlar Derneği Basin Açiklamasi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?