HOMEND ANTAKYA BELEDİYESPOR TÜRKİYE KUPASINDA 5 MAÇ OYNAYACAK googlepng

İlimizin gururu Homend Antakya Belediyespor, Ekim ayı içerisinde farklı tarihlerde, Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası, Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi ve FİBA Euro Cup Ligi’nde toplam 5 maç oynayacak.

HOMEND+ANTAKYA+BELEDİYESPOR+TÜRKİYE+KUPASINDA+5+MAÇ+OYNAYACAK Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlanan Homend Antakya Belediyespor ilk olarak 12-14 Ekim tarihlerinde Ordu’da düzenlenecek olan Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası’nda mücadele edecek. Homend Antakya Belediyespor’un Türkiye Kupası’ndaki rakipleri Ted Ankara Kolejliler, İstanbul Üniversitesi ve Botaş takımları olacak.             Ordu’da düzenlenecek Türkiye Kupası’nın ardından start alacak Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi’nin ilk maçını oynayacak Homend Antakya Belediyespor, ligdeki ilk hafta 20 Ekim’de Antakya Spor Salonu’nda Mersin Büyükşehir Belediyespor’la karşı karşıya gelecek. Bu maçın başlama saati 17.00 olarak belirlendi.             Bu sezon ilimizi ve ülkemizi FİBA tarafından düzenlenen Kadınlar Euro Cup Basketbol Ligi’nde temsil edecek olan Homend Antakya Belediyespor, Avrupa Kupaları’ndaki ilk maçını ise 24 Ekim Çarşamba günü saat 19.00’da Antakya Spor Salonu’nda İsrail’in Elitzur Ramla takımıyla oynayacak.             Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, takımın Ekim ayı içerisinde Türkiye Kupası, Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi ve Avrupa Kupası’nda toplam 5 önemli müsabakada mücadele edeceğini, tüm taraftarlarımızı özellikle 20 Ekim’de Türkiye Kadınlar 1.Ligi’nde karşılaşacağımız Mersin Büyükşehir Belediyespor maçı ile 24 Ekim’de Avrupa Kupası’ndaki ilk maçımız olan İsrail’in Elitzur Ramla takımıyla karşılacağımız müsabakalarda takımımıza destek olmaya davet ettiklerini belirtti.
HOMEND ANTAKYA BELEDİYESPOR TÜRKİYE KUPASINDA 5 MAÇ OYNAYACAK haberi 11 Ekim 2012 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Spor kategorisine, ilgili firma Hatay /  2861 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
HOMEND ANTAKYA BELEDİYESPOR TÜRKİYE KUPASINDA 5 MAÇ OYNAYACAK haberi, Hatay Spor Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Spor kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 2861 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
HOMEND+ANTAKYA+BELEDİYESPOR+TÜRKİYE+KUPASINDA+5+MAÇ+OYNAYACAK Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Spor Haberleri googlepng

ATAKAŞ HATAYSPOR’DAN CUMHURİYET’İN 100. YILINA ÖZEL FORMA

Atakaş Hatayspor, 2022-2023 sezonunda giyeceği 3. formayı basın toplantısıyla tanıttı.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 16:27
HELAL OLSUN BU TARAFTARLARA

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Hatayspor’u desteklemek ve takıma moral vermek amacıyla Antakya’dan minibüsle Erzurum’a giden Bordo-Beyazlı taraftarlar, her zaman her yerde takımının yanında olduğunu gösterdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 16:18
ERHAN AKSAY FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU GÜNEYLER TAKIMI

HBB Esentepe Futbol Sahası’nda düzenlenen büyük final için sahaya çıkan iki takım, bu anlamlı turnuvayı kazanarak şampiyonluk kupasını müzesine götürmek için ter döktü.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 28 Temmuz 2022 15:39
KÖRFEZ GRUBU MAÇLARI BUGÜN BAŞLIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve Körfez Grubu maçlarının Arsuz Belediyesi Karaağaç Sahasında gerçekleştirilen Erhan Aksay Futbol turnuvası bugün başlıyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 31 Mayıs 2022 17:24
ERHAN AKSAY EXPO FUTBOL TURNUVASI’NIN BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesinin her yıl düzenlediği Erhan Aksay Futbol Turnuvası’nın İskenderun gruplarında başvurular devam ediyor.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 14 Mayıs 2022 12:24
40 Yıl Sonra Gelen Şampiyonluk

Ligin son haftasına 2 puan averajıyla giren lider Samandağ Gençlerbirliği Spor, Karaağaç sahasında yapılan müsabakada İskenderun Meydan Spor’u 2-0 mağlup etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 13:25
ANTAKYA GENÇLİK ANTRENÖR MEHMET DAVUT İLE ANLAŞTI

Hatay 1. Amatör Küme takımlarından Kaan Temizlik Antakya Gençlik ve Spor Kulübü, yeni sezon öncesi antrenör olarak Mehmet Davut ile anlaştı.

Mehmet Katırcıoğlu | 12 Ekim 2021 14:28
HATAY STORE MAĞAZASI HATAY STADYUMU’NDA AÇILDI

Süper Lig’in yükselen yıldızı Atakaş Hatayspor’un lisanslı ürünlerinin satıldığı Hatay Store mağazası Hatay Stadyumu’nda açıldı.

Erkan Mutlu İnan | 26 Eylül 2021 18:41
SABİT KÖSE AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

İstanbul’da yapılan Para Taekwondo Avrupa Şampiyonasında Antakyalı engelli sporcu Sabit Köse Avrupa Şampiyonu oldu

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Eylül 2021 14:24
ATAKAŞ HATAYSPOR İÇİN TARİHİ İMZALAR ATILDI

Süper Lig’in yükselen yıldızı Atakaş Hatayspor, sportif başarısını kurumsal yapısıyla taçlandırmak için dev bir adım attı.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Eylül 2021 15:25
Homend Antakya Belediyespor Türkiye Kupasinda 5 Maç Oynayacak Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Homend Antakya Belediyespor Türkiye Kupasinda 5 Maç Oynayacak için Sıkça Sorulan Sorular
Homend Antakya Belediyespor Türkiye Kupasinda 5 Maç Oynayacak En Gücel Haberler
Homend Antakya Belediyespor Türkiye Kupasinda 5 Maç Oynayacak Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Homend Antakya Belediyespor Türkiye Kupasinda 5 Maç Oynayacak Firma Rehberi Nerde?
Homend Antakya Belediyespor Türkiye Kupasinda 5 Maç Oynayacak Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Homend Antakya Belediyespor Türkiye Kupasinda 5 Maç Oynayacak Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Homend Antakya Belediyespor Türkiye Kupasinda 5 Maç Oynayacak En Popüler Haber Listesi Nerede?
Homend Antakya Belediyespor Türkiye Kupasinda 5 Maç Oynayacak Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Homend Antakya Belediyespor Türkiye Kupasinda 5 Maç Oynayacak İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Homend Antakya Belediyespor Türkiye Kupasinda 5 Maç Oynayacak Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Homend Antakya Belediyespor Türkiye Kupasinda 5 Maç Oynayacak Son Güncellemeleri Neler?
Homend Antakya Belediyespor Türkiye Kupasinda 5 Maç Oynayacak Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Homend Antakya Belediyespor Türkiye Kupasinda 5 Maç Oynayacak Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Homend Antakya Belediyespor Türkiye Kupasinda 5 Maç Oynayacak Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?