Kaan Temizlik Antakya Gençlik zirvede googlepng

Altyapıya önem veren spor kulüplerimizden Kaan Temizlik Antakya Gençlik, U-19 ve U-16 liglerinde aldığı başarılı sonuçlarla zirveye yer alıyor.
Kaan+Temizlik+Antakya+Gençlik+zirvede Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

U-19 Gençler Ligi A Grubunda lider durumda bulunan Kaan Temizlik Antakya Gençlik, Pazar günü akşamı Nazım Koka sahasında oynanan maçı 8-1 kazanarak liderliğini sürdürdü.Antrenörler Hasan Yıldır ve Mehmet Davut idaresinde maça iyi başlayan ve güzel futbolunu gollerle süsleyen Sarı-Siyahlı Antakya Gençlik’in gollerini Bekir Ömer Tıraşlı (2), Uğurcan Bararbaşı (2), Mehmet Kılıç, Süleyman Bayraktar, Hasan Güleryüz ve Bünyamin Yavuz attı.Farklı skorun sevincini yaşayan Kaan Temizlik Antakya Gençlik U-19 takımı 3 maçta topladığı 9 puanla grup liderliğini perçinledi. Bu arada Antakya Gençlik 3 maçta attığı gol sayısını 16’ya çıkararak golcü takım olduğunu gösterdi. Maçta takımı yalnız bırakmayan Antakya Gençlik Başkanvekili Ahmet Davut ve yönetici Tahir Kabakoğlu, antrenör ve futbolcularını tebrik ettiler.Bu arada U-16 Gençler Ligi A Grubuna ait maçta Kaan Temizlik Antakya Gençlik, zorlu maçta lider Defne 2013 takımını 3-1 yenerek rakibini liderlik koltuğundan indirdi.Antakya Gençlik’in çok iyi mücadele ettiği maçta takımın gollerini Mehmet Emir Yeral (2) ve Yusuf Gencel attı. Hasan Yıldır ve Mehmet Davut’un öğrencileri, bu sonucun ardından 3 maç sonunda puanını 7’ye yükseltirken, liderlikten düşen Defne 2013 Spor 6 puanda kaldı.
Kaan Temizlik Antakya Gençlik zirvede haberi 18 Şubat 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Spor kategorisine, ilgili firma Rifat Sönmez Kuyumculuk adına Hatay / muhabirimiz Mesut Mutlu tarafından  355 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Muhabir
İlgili Firma
Şehir
Kaan Temizlik Antakya Gençlik zirvede haberi, Hatay Spor Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Spor kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 355 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Kaan+Temizlik+Antakya+Gençlik+zirvede Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Kaan Temizlik Antakya Gençlik zirvede Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 19 Nisan 2024 Cuma 15:19 https://firmarehberim.com/haber/spor/kaan-temizlik-antakya-genclik-zirvede--24521 #Kaan #Temizlik #Antakya #Gençlik #zirvede #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #KaanTemizlik #TemizlikAntakya #AntakyaGençlik #Gençlikzirvede #KaanTemizlikAntakyaGençlikzirvede #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Spor Haberleri googlepng

ATAKAŞ HATAYSPOR’DAN CUMHURİYET’İN 100. YILINA ÖZEL FORMA

Atakaş Hatayspor, 2022-2023 sezonunda giyeceği 3. formayı basın toplantısıyla tanıttı.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 16:27
HELAL OLSUN BU TARAFTARLARA

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Hatayspor’u desteklemek ve takıma moral vermek amacıyla Antakya’dan minibüsle Erzurum’a giden Bordo-Beyazlı taraftarlar, her zaman her yerde takımının yanında olduğunu gösterdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 16:18
ERHAN AKSAY FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU GÜNEYLER TAKIMI

HBB Esentepe Futbol Sahası’nda düzenlenen büyük final için sahaya çıkan iki takım, bu anlamlı turnuvayı kazanarak şampiyonluk kupasını müzesine götürmek için ter döktü.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 28 Temmuz 2022 15:39
KÖRFEZ GRUBU MAÇLARI BUGÜN BAŞLIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve Körfez Grubu maçlarının Arsuz Belediyesi Karaağaç Sahasında gerçekleştirilen Erhan Aksay Futbol turnuvası bugün başlıyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 31 Mayıs 2022 17:24
ERHAN AKSAY EXPO FUTBOL TURNUVASI’NIN BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesinin her yıl düzenlediği Erhan Aksay Futbol Turnuvası’nın İskenderun gruplarında başvurular devam ediyor.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 14 Mayıs 2022 12:24
40 Yıl Sonra Gelen Şampiyonluk

Ligin son haftasına 2 puan averajıyla giren lider Samandağ Gençlerbirliği Spor, Karaağaç sahasında yapılan müsabakada İskenderun Meydan Spor’u 2-0 mağlup etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 13:25
ANTAKYA GENÇLİK ANTRENÖR MEHMET DAVUT İLE ANLAŞTI

Hatay 1. Amatör Küme takımlarından Kaan Temizlik Antakya Gençlik ve Spor Kulübü, yeni sezon öncesi antrenör olarak Mehmet Davut ile anlaştı.

Mehmet Katırcıoğlu | 12 Ekim 2021 14:28
HATAY STORE MAĞAZASI HATAY STADYUMU’NDA AÇILDI

Süper Lig’in yükselen yıldızı Atakaş Hatayspor’un lisanslı ürünlerinin satıldığı Hatay Store mağazası Hatay Stadyumu’nda açıldı.

Erkan Mutlu İnan | 26 Eylül 2021 18:41
SABİT KÖSE AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

İstanbul’da yapılan Para Taekwondo Avrupa Şampiyonasında Antakyalı engelli sporcu Sabit Köse Avrupa Şampiyonu oldu

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Eylül 2021 14:24
ATAKAŞ HATAYSPOR İÇİN TARİHİ İMZALAR ATILDI

Süper Lig’in yükselen yıldızı Atakaş Hatayspor, sportif başarısını kurumsal yapısıyla taçlandırmak için dev bir adım attı.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Eylül 2021 15:25
Kaan Temizlik Antakya Gençlik Zirvede Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Kaan Temizlik Antakya Gençlik Zirvede için Sıkça Sorulan Sorular
Kaan Temizlik Antakya Gençlik Zirvede En Gücel Haberler
Kaan Temizlik Antakya Gençlik Zirvede Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Kaan Temizlik Antakya Gençlik Zirvede Firma Rehberi Nerde?
Kaan Temizlik Antakya Gençlik Zirvede Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Kaan Temizlik Antakya Gençlik Zirvede Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Kaan Temizlik Antakya Gençlik Zirvede En Popüler Haber Listesi Nerede?
Kaan Temizlik Antakya Gençlik Zirvede Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Kaan Temizlik Antakya Gençlik Zirvede İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Kaan Temizlik Antakya Gençlik Zirvede Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Kaan Temizlik Antakya Gençlik Zirvede Son Güncellemeleri Neler?
Kaan Temizlik Antakya Gençlik Zirvede Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Kaan Temizlik Antakya Gençlik Zirvede Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Kaan Temizlik Antakya Gençlik Zirvede Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?