MELEKLERİMİZ BASIN MENSUPLARIYLA BAŞARIYI KONUŞTU‏ googlepng

<p style="margin-left:0cm; margin-right:0cm"><strong><span style="font-size:10pt">T&uuml;rkiye Kadınlar Basketbol S&uuml;per Ligi&rsquo;nde(KBSL) aldığı galibiyetlerle yılın flaş takımı olarak g&ouml;ze &ccedil;arpan Hatay B&uuml;y&uuml;kşehir Belediye(HBB) Spor Kadın Basketbol Takımı, Antakya Kapalı Spor Kompleksi&rsquo;nde basın mensupları ile bir araya geldi.</span></strong></p>
MELEKLERİMİZ+BASIN+MENSUPLARIYLA+BAŞARIYI+KONUŞTU‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

KBSL’de bu sezon oynanan 15 maç sonunda aldığı 11 galibiyet sonucunda elde ettiği 26 puanla 2. sırada yer alan HBB Spor, sahada ortaya koyduğu üretken oyunla sayı üretiminde rakiplerinden daha üstün bir performans sergiliyor.  Başantrenör Ekin Baş’ın yönetiminde Hatay’a şampiyonluk yaşatmak hedefi etrafında kenetlenen HBB’nin Melekleri, basın mensuplarının yönelttiği sorulara samimiyetle cevap verdi. Öncelikli hedeflerinin Avrupa kupalarına katılmak olduğunu kaydeden başantrenör Baş, sporcuların belirlenen bu hedef doğrultusunda sahada ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti. Bu sezon her maça galibiyet parolasıyla çıktıklarının altını çizen başantrenör Baş, sezon başında büyük hedeflerle yola çıktıklarını ve bu hedef uğruna sahada tüm oyuncuların terinin son damlasına kadar mücadele ettiklerini dile getirdi. Baş, açıklamasının devamında, "Öncelikle sezon başında Hatay Büyükşehir Spor'a gelirken büyük hedeflerimiz vardı, bu hedefler için sezon öncesi çok iyi bir planlama yaptık. İlk yarı sonunda da hedeflerimizin hepsine ulaştık. Hedeflerimize ulaşırken yaptığımız planlamanın doğru olduğunu gösteren en büyük kanıt ise sezon başında kurduğumuz kadrodan kimseyi ne göndermek ne de kadromuza takviye istemek üzerine bir hamlemiz olmadı. Hiçbir zaman küçük hedefler peşinde koşmadık. Büyük hedeflerimiz var, biz sezon başında ilk 8 hedefindeydik, bunun üzerinde ne kadar yukarıya gidebilirsek bu da hedeflerimiz içinde. Başkanımıza bir sözümüz var Avrupa’yı hedefliyoruz. Hatay'da Avrupa Kupası oynamak  istiyoruz. Avrupa Kupası’nı Hatay'a getirmek istiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımız devam ediyor" ifadelerine yer verdi.Ligde oynadıkları maçlarda büyük küçük takım ayrımı yapmadan galibiyet hedefiyle sahaya çıktıklarını belirten Baş, "Biz maçlara çıkarken takım isimlerini göz önüne almıyoruz. Biz HBB olarak her maça kazanmak için çıkıyoruz. Zaten lige bakılırsa ilk sıradaki takımlara karşı galip geldik, ilk beş içindeki takımların dördünü mağlup ettik. Bunlar bizim için büyük başarılar" şeklinde konuştu.HBB’nin Macar oyuncusu Anna Vajda, takımdaki uyumun çok iyi olduğunu ifade ederek, takım olarak her maçı kazanmak için oynadıklarını söyledi. Vajda, "Hatay'da mutluyum, takım arkadaşlarımla güzel bir kimya oluşturduk, Hatay küçük bir şehir ama sakin olması benim hoşuma gidiyor. Maçları kazandıkça sezon hedeflerimize ulaşmaya adım adım yaklaşıyoruz, bu beni ayrıca mutlu ediyor. Ateşli bir taraftar grubuna sahibiz, onların desteğiyle maç içinde daha istekli ve daha hızlı hareket ediyoruz" dedi.HBB’nin genç oyuncularından Dilara Tongar ise, "Çok iyi bir takım kimyasına sahibiz, bu da başarıyı getiriyor. Yaz döneminde çok fazla çalıştık, arkadaş ilişkilerimizin de iyi olması başarıyı getiriyor. İnsan çalıştığı yerde ne kadar mutluysa o kadar verim artıyor. Sezon sonunda ilk 4'ü hedefliyoruz. Hedefimize doğru ilerliyoruz. İnşallah sezon sonunda büyük bir başarıyla sezonu tamamlayacağız" ifadelerini kullandı.
MELEKLERİMİZ BASIN MENSUPLARIYLA BAŞARIYI KONUŞTU‏ haberi 19 Ocak 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Spor kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  254 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
MELEKLERİMİZ BASIN MENSUPLARIYLA BAŞARIYI KONUŞTU‏ haberi, Hatay Spor Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Spor kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 254 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
MELEKLERİMİZ+BASIN+MENSUPLARIYLA+BAŞARIYI+KONUŞTU‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
MELEKLERİMİZ BASIN MENSUPLARIYLA BAŞARIYI KONUŞTU‏ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 19 Nisan 2024 Cuma 04:23 https://firmarehberim.com/haber/spor/meleklerimiz-basin-mensuplariyla-basariyi-konustu--24252 #MELEKLERİMİZ #BASIN #MENSUPLARIYLA #BAŞARIYI #KONUŞTU‏ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #MELEKLERİMİZBASIN #BASINMENSUPLARIYLA #MENSUPLARIYLABAŞARIYI #BAŞARIYIKONUŞTU‏ #MELEKLERİMİZBASINMENSUPLARIYLABAŞARIYIKONUŞTU‏ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Spor Haberleri googlepng

ATAKAŞ HATAYSPOR’DAN CUMHURİYET’İN 100. YILINA ÖZEL FORMA

Atakaş Hatayspor, 2022-2023 sezonunda giyeceği 3. formayı basın toplantısıyla tanıttı.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 16:27
HELAL OLSUN BU TARAFTARLARA

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Hatayspor’u desteklemek ve takıma moral vermek amacıyla Antakya’dan minibüsle Erzurum’a giden Bordo-Beyazlı taraftarlar, her zaman her yerde takımının yanında olduğunu gösterdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 16:18
ERHAN AKSAY FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU GÜNEYLER TAKIMI

HBB Esentepe Futbol Sahası’nda düzenlenen büyük final için sahaya çıkan iki takım, bu anlamlı turnuvayı kazanarak şampiyonluk kupasını müzesine götürmek için ter döktü.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 28 Temmuz 2022 15:39
KÖRFEZ GRUBU MAÇLARI BUGÜN BAŞLIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve Körfez Grubu maçlarının Arsuz Belediyesi Karaağaç Sahasında gerçekleştirilen Erhan Aksay Futbol turnuvası bugün başlıyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 31 Mayıs 2022 17:24
ERHAN AKSAY EXPO FUTBOL TURNUVASI’NIN BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesinin her yıl düzenlediği Erhan Aksay Futbol Turnuvası’nın İskenderun gruplarında başvurular devam ediyor.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 14 Mayıs 2022 12:24
40 Yıl Sonra Gelen Şampiyonluk

Ligin son haftasına 2 puan averajıyla giren lider Samandağ Gençlerbirliği Spor, Karaağaç sahasında yapılan müsabakada İskenderun Meydan Spor’u 2-0 mağlup etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 13:25
ANTAKYA GENÇLİK ANTRENÖR MEHMET DAVUT İLE ANLAŞTI

Hatay 1. Amatör Küme takımlarından Kaan Temizlik Antakya Gençlik ve Spor Kulübü, yeni sezon öncesi antrenör olarak Mehmet Davut ile anlaştı.

Mehmet Katırcıoğlu | 12 Ekim 2021 14:28
HATAY STORE MAĞAZASI HATAY STADYUMU’NDA AÇILDI

Süper Lig’in yükselen yıldızı Atakaş Hatayspor’un lisanslı ürünlerinin satıldığı Hatay Store mağazası Hatay Stadyumu’nda açıldı.

Erkan Mutlu İnan | 26 Eylül 2021 18:41
SABİT KÖSE AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

İstanbul’da yapılan Para Taekwondo Avrupa Şampiyonasında Antakyalı engelli sporcu Sabit Köse Avrupa Şampiyonu oldu

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Eylül 2021 14:24
ATAKAŞ HATAYSPOR İÇİN TARİHİ İMZALAR ATILDI

Süper Lig’in yükselen yıldızı Atakaş Hatayspor, sportif başarısını kurumsal yapısıyla taçlandırmak için dev bir adım attı.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Eylül 2021 15:25
Meleklerimiz Basin Mensuplariyla Başariyi Konuştu‏ Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Meleklerimiz Basin Mensuplariyla Başariyi Konuştu‏ için Sıkça Sorulan Sorular
Meleklerimiz Basin Mensuplariyla Başariyi Konuştu‏ En Gücel Haberler
Meleklerimiz Basin Mensuplariyla Başariyi Konuştu‏ Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Meleklerimiz Basin Mensuplariyla Başariyi Konuştu‏ Firma Rehberi Nerde?
Meleklerimiz Basin Mensuplariyla Başariyi Konuştu‏ Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Meleklerimiz Basin Mensuplariyla Başariyi Konuştu‏ Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Meleklerimiz Basin Mensuplariyla Başariyi Konuştu‏ En Popüler Haber Listesi Nerede?
Meleklerimiz Basin Mensuplariyla Başariyi Konuştu‏ Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Meleklerimiz Basin Mensuplariyla Başariyi Konuştu‏ İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Meleklerimiz Basin Mensuplariyla Başariyi Konuştu‏ Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Meleklerimiz Basin Mensuplariyla Başariyi Konuştu‏ Son Güncellemeleri Neler?
Meleklerimiz Basin Mensuplariyla Başariyi Konuştu‏ Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Meleklerimiz Basin Mensuplariyla Başariyi Konuştu‏ Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Meleklerimiz Basin Mensuplariyla Başariyi Konuştu‏ Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?