MUAİ THAİ AKDENİZ BÖLGE SEÇMELERİ HATAY DA googlepng

     Muai Thai Akdeniz Bölge bölge seçmeleri Antakya'da gerçekleştirildi.
     Uzakdoğu sporlarından olan Muai Thai, Antakya Spor Salonu'nda düzenlenen Akdeniz seçmelerine Hatay, Adana, Mersin ve Antalya illerinden toplam 120 sporcu katıldı.
MUAİ+THAİ+AKDENİZ+BÖLGE+SEÇMELERİ+HATAY+DA+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 Final müsabakasında Adana'dan Enes Çay, Mersin'den katılan Volkan Tolun'u mağlup ederek yıldız erkeklerde birinciliği elde etti.      Muai Thai Federasyonu Merkez Hakem Üst Kurul Başkan Vekili Bilal Taşdurmazlı AA muhabirine yaptığı açıklamada, elemelere 4 ilden 70 erkek 50 kadın olmak üzere toplam 120 sporcunun katıldığını ifade etti.        Elemelerde başarı gösteren ilk ikinin Türkiye Şampiyonasına katılacağını belirten Taşdurmazlı, şunları kaydetti:      ''Uzakdoğu Tayland sporu olan Muai Thai de elemeler ilk önce iller daha sonra bölge en sonunda da Türkiye Şampiyonası seçmeleri yapılır. Türkiye Şampiyonasında dereceye girenler ülkemizi Balkan ve Dünya Şampiyonasında temsil ediyor. Şimdi Akdeniz Bölge Seçmeleri yapılıyor. Minik, yıldızlar olmak üzere 26 ayrı sıklette ilk ikiye kalan 52 sporcu 6-9 Ekim tarihleri arasında Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'nda hem ilini hem de bölgesini temsil edecek.''          Taşdurmazlı, Muai Thai sporunun her yaştan kadın erkek herkesin yapacağı önemli bir uzakdoğu sporu olduğunu belirterek, bu sporun ülkede yeni olmasına rağmen çok rağbet edilmesinden dolayı spor akademilerinde rahatlıkla dersleri verilebildiğini ifade etti.      2006 yılında Muai Thai Federasyonu'nun kurulduğunu kaydeden Taşdurmazlı, ''Bu sporda ülkemizi temsil eden sporcularımız Avrupa ve Dünya Şampiyonluğu başta olmak üzere bir çok başarı elde ettiler'' dedi.      Taşdurmazlı, bölge seçmelerinde 20 hakemin görev aldığını kaydetti.      Müsabakalardan sonra Mersin'den antrenör olarak katılan eski Dünya Şampiyonu sporcu Ali Alkayış, bu spora özel olan ''Wai Kru'' dans gösterisi ilgiyle izlendi.      Turnuvada başarılı olan sporculara madalyalarını, İl Temsilcisi Ahmet Kural ve diğer yetkililer törenle verdi.           Turnuvada başarı gösteren sporcuların isimleri şöyle:           Yıldız Erkekler Birinciler:      36 kiloda M. Akif Subaşı Hatay      40 kiloda Hüseyin Akar Hatay      48 kiloda Selahattin Katırcıoğlu Mersin      51 kiloda M. Şerif Yeşil Adana      54 kiloda Y. Caner Duvar Adana      57 kiloda Emir Biçer Mersin      +57 kiloda Enes Çay Adana           Yıldız Bayanlar Birinciler:      42 kiloda İlknur Fındık Mersin      46 kiloda Hatice Nalbant Antalya      50 kiloda Aynur Akar Hatay      +50 Fulya Ayçiçek Adana           Minik Erkeklerde Birinciler:      30 kiloda Fevzi Kurt Mersin      34 kiloda İbrahim Halil Koç Mersin      38 kiloda Mahmut Zal Adana      42 kiloda Ahmet Elhan Mersin      +46 kiloda Tunahan Nuhoğlu Adana           Minik Bayanlarda Birinciler:      30 kiloda Gülden Doğan Mersin      34 kiloda Pelin Aker Hatay      38 kiloda Cansel Çetin Hatay      42 kiloda Semra Taşdurmazlı      44 kiloda Aleyna Özkan Mersin      +44 kiloda Neşe Akar Hatay
MUAİ THAİ AKDENİZ BÖLGE SEÇMELERİ HATAY DA haberi 01 Ağustos 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Spor kategorisine, ilgili firma Hatay /  6541 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
MUAİ THAİ AKDENİZ BÖLGE SEÇMELERİ HATAY DA haberi, Hatay Spor Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Spor kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 6541 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
MUAİ+THAİ+AKDENİZ+BÖLGE+SEÇMELERİ+HATAY+DA+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Spor Haberleri googlepng

ATAKAŞ HATAYSPOR’DAN CUMHURİYET’İN 100. YILINA ÖZEL FORMA

Atakaş Hatayspor, 2022-2023 sezonunda giyeceği 3. formayı basın toplantısıyla tanıttı.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 16:27
HELAL OLSUN BU TARAFTARLARA

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Hatayspor’u desteklemek ve takıma moral vermek amacıyla Antakya’dan minibüsle Erzurum’a giden Bordo-Beyazlı taraftarlar, her zaman her yerde takımının yanında olduğunu gösterdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 16:18
ERHAN AKSAY FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU GÜNEYLER TAKIMI

HBB Esentepe Futbol Sahası’nda düzenlenen büyük final için sahaya çıkan iki takım, bu anlamlı turnuvayı kazanarak şampiyonluk kupasını müzesine götürmek için ter döktü.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 28 Temmuz 2022 15:39
KÖRFEZ GRUBU MAÇLARI BUGÜN BAŞLIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve Körfez Grubu maçlarının Arsuz Belediyesi Karaağaç Sahasında gerçekleştirilen Erhan Aksay Futbol turnuvası bugün başlıyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 31 Mayıs 2022 17:24
ERHAN AKSAY EXPO FUTBOL TURNUVASI’NIN BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesinin her yıl düzenlediği Erhan Aksay Futbol Turnuvası’nın İskenderun gruplarında başvurular devam ediyor.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 14 Mayıs 2022 12:24
40 Yıl Sonra Gelen Şampiyonluk

Ligin son haftasına 2 puan averajıyla giren lider Samandağ Gençlerbirliği Spor, Karaağaç sahasında yapılan müsabakada İskenderun Meydan Spor’u 2-0 mağlup etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 13:25
ANTAKYA GENÇLİK ANTRENÖR MEHMET DAVUT İLE ANLAŞTI

Hatay 1. Amatör Küme takımlarından Kaan Temizlik Antakya Gençlik ve Spor Kulübü, yeni sezon öncesi antrenör olarak Mehmet Davut ile anlaştı.

Mehmet Katırcıoğlu | 12 Ekim 2021 14:28
HATAY STORE MAĞAZASI HATAY STADYUMU’NDA AÇILDI

Süper Lig’in yükselen yıldızı Atakaş Hatayspor’un lisanslı ürünlerinin satıldığı Hatay Store mağazası Hatay Stadyumu’nda açıldı.

Erkan Mutlu İnan | 26 Eylül 2021 18:41
SABİT KÖSE AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

İstanbul’da yapılan Para Taekwondo Avrupa Şampiyonasında Antakyalı engelli sporcu Sabit Köse Avrupa Şampiyonu oldu

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Eylül 2021 14:24
ATAKAŞ HATAYSPOR İÇİN TARİHİ İMZALAR ATILDI

Süper Lig’in yükselen yıldızı Atakaş Hatayspor, sportif başarısını kurumsal yapısıyla taçlandırmak için dev bir adım attı.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Eylül 2021 15:25
Muai Thai Akdeniz Bölge Seçmeleri Hatay Da Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Muai Thai Akdeniz Bölge Seçmeleri Hatay Da için Sıkça Sorulan Sorular
Muai Thai Akdeniz Bölge Seçmeleri Hatay Da En Gücel Haberler
Muai Thai Akdeniz Bölge Seçmeleri Hatay Da Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Muai Thai Akdeniz Bölge Seçmeleri Hatay Da Firma Rehberi Nerde?
Muai Thai Akdeniz Bölge Seçmeleri Hatay Da Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Muai Thai Akdeniz Bölge Seçmeleri Hatay Da Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Muai Thai Akdeniz Bölge Seçmeleri Hatay Da En Popüler Haber Listesi Nerede?
Muai Thai Akdeniz Bölge Seçmeleri Hatay Da Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Muai Thai Akdeniz Bölge Seçmeleri Hatay Da İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Muai Thai Akdeniz Bölge Seçmeleri Hatay Da Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Muai Thai Akdeniz Bölge Seçmeleri Hatay Da Son Güncellemeleri Neler?
Muai Thai Akdeniz Bölge Seçmeleri Hatay Da Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Muai Thai Akdeniz Bölge Seçmeleri Hatay Da Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Muai Thai Akdeniz Bölge Seçmeleri Hatay Da Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?