ŞAMPİYON YÜZÜCÜ HAVUZ BULAMIYOR googlepng

Yaşının üç katından fazla madalyaya sahip şampiyon yüzücüye, havuz kullandırılmıyor

HATAY’da 4 yaşındayken antrenör olan amcasının yönlendirmesiyle yüzme sporuyla tanışan Ömer Şaydak, yarışlara hazırlanacağı resmi standartlara uygun havuz bulamıyor. Hatay içinde, bölgesel müsabakalarda ve ülke genelinde sayısız yarışlara katılarak yaşının üç katından fazla madalyaya sahip olan Şaydak’a kentte, hızlı yüzücü olmasından dolayı ‘Torpido’ lakabı konuldu. Hatay Büyükşehir Belediyesine ait olan kentin tek kapalı olimpik havuzunun sporcuya kullandırılmadığını iddia eden antrenör amcası Murat Şaydak, 50’ye yakın madalyası bulunan Torpido’nun geleceğine çelme atıldığını söyledi. Girdiği tüm ulusal yarışmalarda çeşitli dereceler elde eden Torpido’nun şu an 13 yaşında olduğunu ve milli sporcular seviyesinde başarı kaydettiğini söyleyen antrenör Murat Şaydak, “Dört yıldır, Hatay Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, resmi kurum ve kuruluşlara havuz kullanımı ile ilgili defalarca dilekçe vermemize rağmen bize olumsuz dönüşler oldu. Sporcu Ömer Şaydak, maalesef çalışacak havuz bulamıyor. Yıllardır, özel havuzlarda hazırlık yapıyoruz. Onlar da maalesef ölçü ve yarış standartlarına uygun değil. Müsabakalarda, en önemli unsur olan atlayış kulvarı ve kılavuz çizgisi olmadan hazırlanıyoruz” dedi. “BU BAŞARIYA HERKES KÖR VE SAĞIR” Toprido’nun elde edilmesi zor başarılara imza attığını ve Hatay’da tek olduğunu söyleyen Şaydak, “50 yıldır yüzme sporunda milli takıma Hatay’dan hiçbir sporcu gidemedi. Ömer Şaydak ile bunun yarım asır sonra mümkün olacağı açık bir şekilde ortadayken, havuzun ısrarla neden kullandırılmadığına anlam veremiyoruz. Büyükşehir’in kapalı yüzme havuzunun yönetici ve müdürlerinin keyfi davrandığını düşünüyoruz. Bununla beraber sporla ilgili devletin resmi kurum ve kuruşlarına da dilekçe vermemize rağmen bize hiçbir şekilde ön ayak olunmadı. Oysaki başka illerde böyle başarılar elde eden sporcular çok rahat destek ve imkan buluyor. Hatay ilinde maalesef aynı şeyleri söylemek çok zor. Burada, bu başarıya herkes kör ve sağır.” ifadelerine yer verdi. TORPİDO, MİLLİ SPORCU OLMAK İSTİYOR Yüzmeyi çok sevdiğini ve her gün büyük bir hevesle hazırlıklarını yaptığını söyleyen Torpido lakaplı yüzme sporcusu Ömer Şaydak, “Haftanın altı günü antrenman yapıyoruz. Özel havuzlarda yarış standartlarına uygun olmayan biçimde çalışıyorum. Ben milli sporcu olmak ve hem Hatay’ı hem de Türkiye’yi en güzel şekilde temsil etmenin hayalini kuruyorum” dedi.
ŞAMPİYON YÜZÜCÜ HAVUZ BULAMIYOR haberi 01 Aralık 2020 15:30 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Spor kategorisine, ilgili firma Hatay / Antakya muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  1357 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
ŞAMPİYON YÜZÜCÜ HAVUZ BULAMIYOR haberi, Hatay Antakya Spor Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Spor kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 1357 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ŞAMPİYON+YÜZÜCÜ+HAVUZ+BULAMIYOR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ŞAMPİYON YÜZÜCÜ HAVUZ BULAMIYOR Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 25 Nisan 2024 Perşembe 04:09 https://firmarehberim.com/haber/spor/sampiyon-yuzucu-havuz-bulamiyor-235439 #ŞAMPİYON #YÜZÜCÜ #HAVUZ #BULAMIYOR #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #ŞAMPİYONYÜZÜCÜ #YÜZÜCÜHAVUZ #HAVUZBULAMIYOR #ŞAMPİYONYÜZÜCÜHAVUZBULAMIYOR #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Spor Haberleri googlepng

ATAKAŞ HATAYSPOR’DAN CUMHURİYET’İN 100. YILINA ÖZEL FORMA

Atakaş Hatayspor, 2022-2023 sezonunda giyeceği 3. formayı basın toplantısıyla tanıttı.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 16:27
HELAL OLSUN BU TARAFTARLARA

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Hatayspor’u desteklemek ve takıma moral vermek amacıyla Antakya’dan minibüsle Erzurum’a giden Bordo-Beyazlı taraftarlar, her zaman her yerde takımının yanında olduğunu gösterdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 16:18
ERHAN AKSAY FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU GÜNEYLER TAKIMI

HBB Esentepe Futbol Sahası’nda düzenlenen büyük final için sahaya çıkan iki takım, bu anlamlı turnuvayı kazanarak şampiyonluk kupasını müzesine götürmek için ter döktü.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 28 Temmuz 2022 15:39
KÖRFEZ GRUBU MAÇLARI BUGÜN BAŞLIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve Körfez Grubu maçlarının Arsuz Belediyesi Karaağaç Sahasında gerçekleştirilen Erhan Aksay Futbol turnuvası bugün başlıyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 31 Mayıs 2022 17:24
ERHAN AKSAY EXPO FUTBOL TURNUVASI’NIN BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesinin her yıl düzenlediği Erhan Aksay Futbol Turnuvası’nın İskenderun gruplarında başvurular devam ediyor.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 14 Mayıs 2022 12:24
40 Yıl Sonra Gelen Şampiyonluk

Ligin son haftasına 2 puan averajıyla giren lider Samandağ Gençlerbirliği Spor, Karaağaç sahasında yapılan müsabakada İskenderun Meydan Spor’u 2-0 mağlup etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 13:25
ANTAKYA GENÇLİK ANTRENÖR MEHMET DAVUT İLE ANLAŞTI

Hatay 1. Amatör Küme takımlarından Kaan Temizlik Antakya Gençlik ve Spor Kulübü, yeni sezon öncesi antrenör olarak Mehmet Davut ile anlaştı.

Mehmet Katırcıoğlu | 12 Ekim 2021 14:28
HATAY STORE MAĞAZASI HATAY STADYUMU’NDA AÇILDI

Süper Lig’in yükselen yıldızı Atakaş Hatayspor’un lisanslı ürünlerinin satıldığı Hatay Store mağazası Hatay Stadyumu’nda açıldı.

Erkan Mutlu İnan | 26 Eylül 2021 18:41
SABİT KÖSE AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

İstanbul’da yapılan Para Taekwondo Avrupa Şampiyonasında Antakyalı engelli sporcu Sabit Köse Avrupa Şampiyonu oldu

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Eylül 2021 14:24
ATAKAŞ HATAYSPOR İÇİN TARİHİ İMZALAR ATILDI

Süper Lig’in yükselen yıldızı Atakaş Hatayspor, sportif başarısını kurumsal yapısıyla taçlandırmak için dev bir adım attı.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Eylül 2021 15:25
Şampiyon Yüzücü Havuz Bulamiyor Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Şampiyon Yüzücü Havuz Bulamiyor için Sıkça Sorulan Sorular
Şampiyon Yüzücü Havuz Bulamiyor En Gücel Haberler
Şampiyon Yüzücü Havuz Bulamiyor Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Şampiyon Yüzücü Havuz Bulamiyor Firma Rehberi Nerde?
Şampiyon Yüzücü Havuz Bulamiyor Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Şampiyon Yüzücü Havuz Bulamiyor Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Şampiyon Yüzücü Havuz Bulamiyor En Popüler Haber Listesi Nerede?
Şampiyon Yüzücü Havuz Bulamiyor Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Şampiyon Yüzücü Havuz Bulamiyor İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Şampiyon Yüzücü Havuz Bulamiyor Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Şampiyon Yüzücü Havuz Bulamiyor Son Güncellemeleri Neler?
Şampiyon Yüzücü Havuz Bulamiyor Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Şampiyon Yüzücü Havuz Bulamiyor Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Şampiyon Yüzücü Havuz Bulamiyor Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?