23 NİSAN ÇOCUK BAYARAMI HATAY DA ETKİNLİKLERLE KUTLANDI googlepng

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İskenderun, Yayladağı, Erzin, Dörtyol ve Reyhanlı ilçelerinde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.
23+NİSAN+ÇOCUK+BAYARAMI+HATAY+DA+ETKİNLİKLERLE+KUTLANDI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 İskenderun ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Beş Temmuz Stadı'nda tören düzenledi.      Kaymakam Ali İhsan Su, Belediye Başkanı Yusuf Civelek ve 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Burhanettin Aktı, kutlamalar kapsamında, öğrencilerin ve vatandaşların bayramını kutladı.      İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Cankurtaran, burada yaptığı konuşmada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın sevinci, heyecanı ve coşkusu içerisinde olduklarını söyledi.        Milli birlik ve beraberlik içinde, aynı duygu ve düşünceleri paylaşmaktan, bugünlere ulaşmaktan, mutlu ve gururlu olduklarını ifade eden Cankurtaran, çocukların bayramını kutladığını kaydetti.      Daha sonra resmi geçit töreni yapıldı ve öğrenciler gösteri sundu.      Yayladağı ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, hava muhalefeti nedeniyle Fehmi Dinçer Spor Salonu'nda yapıldı. Etkinlikler kapsamında öğrenciler şiir okudu, halk oyunları gösterisi sundu.      Daha sonra Kaymakam Tolga Polat, kutlamalar kapsamında, Yavuz Selim İlköğretim Okulu 8'inci sınıf öğrencisi Esra Çindirli ile beraberindekileri makamında kabul etti.       Polat, etkinlikler kapsamında makam koltuğuna Çindirli'yi oturttu.      Yayladağı'nda hava muhalefeti nedeniyle resmi geçit törenin başka bir tarihte yapılacağı öğrenildi.      Erzin ilçesinde de kutlamalar kapsamında, Kaymakam İskender Yönden Atatürk Anıtına çelenk sundu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Şehir Stadyumu'nda devam eden etkinlikler kapsamında, resmi geçit töreni yapıldı, öğrenciler gösteri sundu.      Dörtyol ilçesinde de Kaymakam Hasan Özyiğit, makam koltuğunu 23 Nisan İlköğretim Okulu 5'inci sınıf öğrencisi Fatma Nur Çelik'i oturttu. Daha sonra 9 Ocak Stadı'nda düzenlenen törenlerde, Kaymakam Özyiğit, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Hakkı Çetin, Belediye Başkanı Fadıl Keskin öğrencilerin bayramını kutladı.      Etkinlikler kapsamında öğrenciler gösteri sundu, daha sonra ilçede düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi.      Reyhanlı ilçesindeki törenlerde ise Kaymakam Yusuf Güler, Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Garnizon Komutanı Binbaşı İbrahim Güven, Atatürk Anıtına çelenk sundu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.      Kutlamalar resmi geçit töreni, öğrencilerin gösterisi ve düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerin verilmesiyle son buldu.  
23 NİSAN ÇOCUK BAYARAMI HATAY DA ETKİNLİKLERLE KUTLANDI haberi 24 Nisan 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  19171 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
23 NİSAN ÇOCUK BAYARAMI HATAY DA ETKİNLİKLERLE KUTLANDI haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 19171 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
23+NİSAN+ÇOCUK+BAYARAMI+HATAY+DA+ETKİNLİKLERLE+KUTLANDI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
23 NİSAN ÇOCUK BAYARAMI HATAY DA ETKİNLİKLERLE KUTLANDI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 25 Nisan 2024 Perşembe 10:21 https://firmarehberim.com/haber/yerel/23-nisan-cocuk-bayarami-hatay-da-etkinliklerle-kutlandi--4820 #23 #NİSAN #ÇOCUK #BAYARAMI #HATAY #DA #ETKİNLİKLERLE #KUTLANDI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #23NİSAN #NİSANÇOCUK #ÇOCUKBAYARAMI #BAYARAMIHATAY #HATAYDA #DAETKİNLİKLERLE #ETKİNLİKLERLEKUTLANDI #23NİSANÇOCUKBAYARAMIHATAYDAETKİNLİKLERLEKUTLANDI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
23 Nisan Çocuk Bayarami Hatay Da Etkinliklerle Kutlandi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
23 Nisan Çocuk Bayarami Hatay Da Etkinliklerle Kutlandi için Sıkça Sorulan Sorular
23 Nisan Çocuk Bayarami Hatay Da Etkinliklerle Kutlandi En Gücel Haberler
23 Nisan Çocuk Bayarami Hatay Da Etkinliklerle Kutlandi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
23 Nisan Çocuk Bayarami Hatay Da Etkinliklerle Kutlandi Firma Rehberi Nerde?
23 Nisan Çocuk Bayarami Hatay Da Etkinliklerle Kutlandi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
23 Nisan Çocuk Bayarami Hatay Da Etkinliklerle Kutlandi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
23 Nisan Çocuk Bayarami Hatay Da Etkinliklerle Kutlandi En Popüler Haber Listesi Nerede?
23 Nisan Çocuk Bayarami Hatay Da Etkinliklerle Kutlandi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
23 Nisan Çocuk Bayarami Hatay Da Etkinliklerle Kutlandi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
23 Nisan Çocuk Bayarami Hatay Da Etkinliklerle Kutlandi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
23 Nisan Çocuk Bayarami Hatay Da Etkinliklerle Kutlandi Son Güncellemeleri Neler?
23 Nisan Çocuk Bayarami Hatay Da Etkinliklerle Kutlandi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
23 Nisan Çocuk Bayarami Hatay Da Etkinliklerle Kutlandi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
23 Nisan Çocuk Bayarami Hatay Da Etkinliklerle Kutlandi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?