8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri googlepng

 Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, kadını ikinci planda tutan toplumlarda gelişmişliğin mümkün olmadığını belirtti.
8+Mart+Dünya+Kadınlar+Günü+etkinlikleri Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 Lekesiz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, kadınların hayatın her alanında yaşadığı yerin kurulmasında, inşa edilmesinde çok daha fazla söz sahibi olmak istediğini söyledi.      Kadınların, siyaset, ekonomi, spor, edebiyat ve birçok alanda daha fazla yer alması gerektiğini ifade eden Lekesiz, bu konuda toplumsal bir mutabakatın sağlanmış durumda olduğunu kaydetti.      Kadını ikinci planda tutan toplumlarda gelişmişliğin mümkün olmadığını vurgulayan Lekesiz, daha güçlü, müreffeh bir Türkiye için kadın erkek herkesin taleplerine karşı duyarlı olunması gerektiğini belirtti.      Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş da, yaşamın her alanında ve anında kadınların büyük sorumluluğunun bulunduğunu söyledi.      134 ülkede kadının eğitim, iş, sosyal hayatıyla ilgili yapılan bir araştırmaya göre Türkiye'nin 127'nci sırada yer aldığını vurgulayan Savaş, bunun Türkiye'ye yakışmayan bir durum olduğunu belirtti.      Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü (MKÜ) Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder ise en büyük yol arkadaşı olan kadınların gününü kutladığını söyledi.      Konuşmaların ardından eşi rahatsızlığı nedeniyle çalışmayan, 1'i engelli üç çocuğuna en iyi şekilde bakabilmek için mikro kredi uygulaması kapsamında aldığı kredi sayesinde tuhafiye dükkanı açarak evinin geçimini sağlayan Hatice Dönmezer'e Vali Lekesiz tarafından plaket verildi.      Etkinlikte MKÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aynur Özfırat'ın oturum başkanlığını yaptığı MKÜ Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Nazan Savaş ile Hatay Barosu Kadın Hukuku Komisyonu Başkanı Hatice Can'ın konuşmacı olarak katıldığı ''Hatay Kırsalında Kadının Statüsü ve Sorunları'' konulu panel düzenlendi.      8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında ayrıca Kız Meslek Lisesi tarafından kadına yönelik şiddete dikkat çekmek için hazırlanan fotoğraf ve resim sergisi Kültür Merkezi'nde açıldı.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri haberi 09 Mart 2012 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  55132 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 55132 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
8+Mart+Dünya+Kadınlar+Günü+etkinlikleri Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 25 Nisan 2024 Perşembe 03:03 https://firmarehberim.com/haber/yerel/8-mart-dunya-kadinlar-gunu-etkinlikleri--13281 #8 #Mart #Dünya #Kadınlar #Günü #etkinlikleri #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #8Mart #MartDünya #DünyaKadınlar #KadınlarGünü #Günüetkinlikleri #8MartDünyaKadınlarGünüetkinlikleri #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri için Sıkça Sorulan Sorular
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri En Gücel Haberler
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri Firma Rehberi Nerde?
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri En Popüler Haber Listesi Nerede?
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri Son Güncellemeleri Neler?
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?