ANTAKYA GENÇLİK UĞURDAL SAĞLIK KOLEJİ SPOR MAÇI googlepng

Hatay 1.Amatör Küme B Grubuna ait önemli maçta Kaan Temizlik Antakya Gençlik, 1-0 yenik duruma düştüğü maçta Emre Kocaoğ’un attığı iki golle Uğurdal Sağlık Koleji Spor Kulübünü 2-1 yenerek altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı.
ANTAKYA+GENÇLİK+UĞURDAL+SAĞLIK+KOLEJİ+SPOR+MAÇI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

28 Ekim Çarşamba günü Antakya Nazım Koka sahasında oynanan maç öncesi Antakya Gençlik Spor Kulübüne katkılarından ötürü Dijital Elektronik sahibi Adnan Taşçıoğlu’na teşekkür plaketi verildi. Kaan Temizlik firma sahibi Mükerrem Taşçıoğlu ve 2.Başkan İhsan Taşçıoğlu’nun Adnan Taşçıoğlu’na verdiği teşekkür plaket töreninde ayrıca Antakya Gençlik Başkanı Sadullah Ergin, Başkanvekili Ahmet Davut, Mustafa Göfteci ve Mustafa Taşçıoğlu’da hazır bulundu.Bu arada Kaan Temizlik firması sahibi Mükerrem Taşçıoğlu’nun Antakya Gençlik’e yaptırdığı yeni formalar beğeni kazanırken, yeni forma takıma uğurlu geldi.Kaan Temizlik Antakya Gençlik’in rakibini 2-1 yenerek puanını 11’e çıkardığı maçta sahanın yıldızı olarak tecrübeli futbolcu Emre Kocaoğ dikkat çekti. Orta sahanın yükünü çeken Emre, biri kafadan diğer plase olarak attığı golle maça damga vurdu.İlker Karaciğer, Fehmi Eser, Mete Şep hakem üçlüsünün başarıyla yönettiği maçta Uğurdal Sağlık Koleji 23.dakikada Süleyman Yeral’ın golüyle 1-0 öne geçti.25.dakikada Antakya Gençlik atağında Ünal Andız rakip cezaalanında düşürüldü. Hakem İlker Karaciğer tereddütsüz penaltı düdüğü çaldı. Atışı kullanan Ünal Andız, penaltı atışını gole çeviremedi.44.dakikada orta sahadan gönderilen topa şık bir kafa vuran Emre Kocaoğ Kaan Temizlik Antakya Gençlik adına beraberliği sağlayınca ilk yarıda 1-1 tamamlandı.İkinci yarıda daha etkili olan Sarı-Siyahlı Antakya ekibi, 59. Dakikada Emre Kocaoğ’un şık plasesi ile maçta 2-1 öne geçti. Bu dakikadan sonra iki takımda gol kaydına muvaffak olamayınca Antakya Gençlik sahadan 2-1 galip ayrıldı. Bu sonucun ardından Kaan Temizlik Antakya Gençlik puanını 11’e çıkardı, Uğurdal Sağlık Koleji 6’da kaldı.Maç sonunda ana sponsor firma Kaan Temizlik sahibi Mükerrem Taşçıoğlu, galibiyetten ötürü bir tepsi baklavayı antrenörler Hasan Yıldır, Mehmet Davut ve futbolculara ikram etti. Başkan Sadullah Ergin, Başkanvekili Ahmet Davut, 2.Başkan İhsan Taşçıoğlu ve muhasip Aykut Doğru, bu jestinden ötürü Mükerrem Taşçıoğlu’na teşekkür ederken Hasan Hoca ve futbolcularını tebrik etti. 
ANTAKYA GENÇLİK UĞURDAL SAĞLIK KOLEJİ SPOR MAÇI haberi 29 Ekim 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  1107 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
ANTAKYA GENÇLİK UĞURDAL SAĞLIK KOLEJİ SPOR MAÇI haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 1107 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ANTAKYA+GENÇLİK+UĞURDAL+SAĞLIK+KOLEJİ+SPOR+MAÇI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ANTAKYA GENÇLİK UĞURDAL SAĞLIK KOLEJİ SPOR MAÇI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 25 Nisan 2024 Perşembe 14:12 https://firmarehberim.com/haber/yerel/antakya-genclik-ugurdal-saglik-koleji-spor-maci--23446 #ANTAKYA #GENÇLİK #UĞURDAL #SAĞLIK #KOLEJİ #SPOR #MAÇI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ANTAKYAGENÇLİK #GENÇLİK #UĞURDAL #UĞURDALSAĞLIK #SAĞLIKKOLEJİ #KOLEJİSPOR #SPORMAÇI #ANTAKYAGENÇLİKUĞURDALSAĞLIKKOLEJİSPORMAÇI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Antakya Gençlik Uğurdal Sağlik Koleji Spor Maçi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Antakya Gençlik Uğurdal Sağlik Koleji Spor Maçi için Sıkça Sorulan Sorular
Antakya Gençlik Uğurdal Sağlik Koleji Spor Maçi En Gücel Haberler
Antakya Gençlik Uğurdal Sağlik Koleji Spor Maçi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Antakya Gençlik Uğurdal Sağlik Koleji Spor Maçi Firma Rehberi Nerde?
Antakya Gençlik Uğurdal Sağlik Koleji Spor Maçi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Antakya Gençlik Uğurdal Sağlik Koleji Spor Maçi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Antakya Gençlik Uğurdal Sağlik Koleji Spor Maçi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Antakya Gençlik Uğurdal Sağlik Koleji Spor Maçi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Antakya Gençlik Uğurdal Sağlik Koleji Spor Maçi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Antakya Gençlik Uğurdal Sağlik Koleji Spor Maçi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Antakya Gençlik Uğurdal Sağlik Koleji Spor Maçi Son Güncellemeleri Neler?
Antakya Gençlik Uğurdal Sağlik Koleji Spor Maçi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Antakya Gençlik Uğurdal Sağlik Koleji Spor Maçi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Antakya Gençlik Uğurdal Sağlik Koleji Spor Maçi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?