ATAMIZI SAYGIYLA ÖZLEMLE ANDIK googlepng

<span style="background-color:rgb(255, 255, 255); color:rgb(30, 30, 30); font-family:roboto; font-size:16px">T&uuml;rkiye Cumhuriyeti&rsquo;nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atat&uuml;rk, &ouml;l&uuml;m&uuml;n&uuml;n 77. yıl d&ouml;n&uuml;m&uuml; m&uuml;nasebetiyle Cumhuriyet Meydanı Atat&uuml;rk Anıtı &ouml;n&uuml;nde d&uuml;zenlenen t&ouml;renle saygı ile anıldı.</span>
ATAMIZI+SAYGIYLA+ÖZLEMLE+ANDIK Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

10 Kasım 2015 Salı günü saat 09.00 da çelenklerin Atatürk Anıtı’na sunulması ile başlayan törende, saatler 09.05’i gösterdiğinde sirenler eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı ile göndere çekilen bayraklar yarıya indirildi. Ardından Anıt Şeref Defteri’ni imzalayan Hatay Valisi Sayın Ercan Topaca, deftere şunları yazdı: “Aziz Atatürk, Aramızdan ayrılışınızın 77. yıldönümünde manevi huzurunuzdayız. Milletimiz ile birlikte ortaya koyduğunuz kurtuluş mücadelesinin ardından kurduğunuz Cumhuriyet ile bu eşsiz zaferi taçlandırdınız.Bizlere bıraktığınız bu kutsal emaneti korumak, onu her alanda daha da yücelterek gösterdiğiniz çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarmak için yüksek bir görev bilinci ile çalışıyoruz.Manevi varlığınız, cesur ve ileri görüşlü kişiliğiniz ile mücadele azminiz bizlere güç vermekte ve yolumuzu aydınlatmaktadır.Türk ulusu olarak yüksek hatıranız önünde saygıyla eğiliyor, sizi ve şahsınızda istiklal mücadelesinin tüm kahramanlarını bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhunuz şad olsun.’’
ATAMIZI SAYGIYLA ÖZLEMLE ANDIK haberi 11 Kasım 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Mehmet Katırcıoğlu tarafından  379 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
ATAMIZI SAYGIYLA ÖZLEMLE ANDIK haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 379 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ATAMIZI+SAYGIYLA+ÖZLEMLE+ANDIK Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ATAMIZI SAYGIYLA ÖZLEMLE ANDIK Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 25 Nisan 2024 Perşembe 16:04 https://firmarehberim.com/haber/yerel/atamizi-saygiyla-ozlemle-andik--23575 #ATAMIZI #SAYGIYLA #ÖZLEMLE #ANDIK #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ATAMIZISAYGIYLA #SAYGIYLAÖZLEMLE #ÖZLEMLEANDIK #ATAMIZISAYGIYLAÖZLEMLEANDIK #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Atamizi Saygiyla Özlemle Andik Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Atamizi Saygiyla Özlemle Andik için Sıkça Sorulan Sorular
Atamizi Saygiyla Özlemle Andik En Gücel Haberler
Atamizi Saygiyla Özlemle Andik Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Atamizi Saygiyla Özlemle Andik Firma Rehberi Nerde?
Atamizi Saygiyla Özlemle Andik Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Atamizi Saygiyla Özlemle Andik Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Atamizi Saygiyla Özlemle Andik En Popüler Haber Listesi Nerede?
Atamizi Saygiyla Özlemle Andik Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Atamizi Saygiyla Özlemle Andik İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Atamizi Saygiyla Özlemle Andik Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Atamizi Saygiyla Özlemle Andik Son Güncellemeleri Neler?
Atamizi Saygiyla Özlemle Andik Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Atamizi Saygiyla Özlemle Andik Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Atamizi Saygiyla Özlemle Andik Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?