Av.ErmanGörüroğlu’nun Yemin Töreni Yapıldı googlepng

Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan,Avukatlık stajını Randa hukuk bürosunda  Av.FevziRanda’nın gözetiminde ve denetiminde sürdürerek tamamlayan Erman Görüroğlu,Hatay Barosu Toplantı Salonunda düzenlenen yemin töreninin ardından avukatlık cübbesini giyerek ruhsatını aldı.
Av.ErmanGörüroğlu’nun+Yemin+Töreni+Yapıldı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Hatay Barosu başkanı Av.Sinan Akgöl başta olmak üzere,CHP merkez ilçe başkanı Av.MevlütYeşildağ,Av.FevziRanda,Av.MuratHayzaran,Av.SafaEzer,emekli askeri savcı inayet Taş ve Hatay Barosu avukatlarının katıldığı tören yoğun katılım ile gerçekleşti.Antakya’nın tanınmış esnaflarından Behzat Görüroğlu ve eşi öğretmen Semiramis Görüroğlu, oğulları Av.ErmanGörüroğlu’nu yalnız bırakmadıkları törende duygu dolu anlar yaşadılar.Hatay Barosu Başkanı Av.Sinan Akgöl yemin töreni öncesi yaptığı konuşmasında :” En kalabalık yemin törenini bugün yapıyoruz. Meslektaşım Erman Görüroğlu’nun yemin etme süratiyle aramıza katılacağı Yemin Töreni için toplandık. Biz avukatların gerek meslek gerek özel yaşamlarının yemin törenlerinin ayrı bir yeri vardır. Erman Goruroğlu bugün yemin ederek aramıza katılacak olmasından  duyduğum kişisel mutluluğu belirtmek isterim.Erman beye yanında staj yaptığı beş değerli avukat arkadaşımız ile birlikte cübbesini giydireceğiz. Avukatlık Kanunu ve kurallarını kendisine rehber olmasını temenni ediyor ve  aramıza hoş geldin diyorum.”dedi. Avukatlık yeminini okuduktan sonra bir açıklama yapan Görüroğlu, ; “Hatay Barosu Başkanı Avukat Sinan Akgöl'e, stajının büyük bir kısmını geçirdiği  başta Avukat Fevzi Randa olmak üzere Randa Hukuk Bürosu üyelerine, stajın başından beri desteklerini esirgemeyen Avukat Murat Hayzaran'a, bugün bizleri burada yalnız bırakmayan meslek üstadlarına ve son olarakta emekleriyle bugünlere getiren ve desteklerini esirgemeyen annem,babam,abilerim ve tüm aileme şükranlarımı sunuyorum.”dedi.19.08.1989 Antakya doğumlu olan Av.ErmanGörüroğlu, Nevzat Şahin Anadolu Lisesi’ni başarı ile tamamladıktan sonra kazandığı Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden  iyi bir derece ile mezun olmuştur.  Talip KÖLEOĞLU Fotograflarla Hatay Editörü         İRADE Gazetesi  
Av.ErmanGörüroğlu’nun Yemin Töreni Yapıldı haberi 23 Eylül 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  12666 kişi tarafından okunmuş 2 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Av.ErmanGörüroğlu’nun Yemin Töreni Yapıldı haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 12666 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Av.ErmanGörüroğlu’nun+Yemin+Töreni+Yapıldı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Av.ErmanGörüroğlu’nun Yemin Töreni Yapıldı Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 20 Nisan 2024 Cumartesi 05:01 https://firmarehberim.com/haber/yerel/av-ermangoruroglunun-yemin-toreni-yapildi--19738 #Av.ErmanGörüroğlu’nun #Yemin #Töreni #Yapıldı #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #Av.ErmanGörüroğlu’nunYemin #YeminTöreni #TöreniYapıldı #Av.ErmanGörüroğlu’nunYeminTöreniYapıldı #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Av.ermangörüroğlu’Nun Yemin Töreni Yapıldı Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Av.ermangörüroğlu’Nun Yemin Töreni Yapıldı için Sıkça Sorulan Sorular
Av.ermangörüroğlu’Nun Yemin Töreni Yapıldı En Gücel Haberler
Av.ermangörüroğlu’Nun Yemin Töreni Yapıldı Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Av.ermangörüroğlu’Nun Yemin Töreni Yapıldı Firma Rehberi Nerde?
Av.ermangörüroğlu’Nun Yemin Töreni Yapıldı Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Av.ermangörüroğlu’Nun Yemin Töreni Yapıldı Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Av.ermangörüroğlu’Nun Yemin Töreni Yapıldı En Popüler Haber Listesi Nerede?
Av.ermangörüroğlu’Nun Yemin Töreni Yapıldı Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Av.ermangörüroğlu’Nun Yemin Töreni Yapıldı İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Av.ermangörüroğlu’Nun Yemin Töreni Yapıldı Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Av.ermangörüroğlu’Nun Yemin Töreni Yapıldı Son Güncellemeleri Neler?
Av.ermangörüroğlu’Nun Yemin Töreni Yapıldı Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Av.ermangörüroğlu’Nun Yemin Töreni Yapıldı Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Av.ermangörüroğlu’Nun Yemin Töreni Yapıldı Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?