AVRUPALI KADINLARA BÜYÜK JEST? googlepng

Hatay'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında bir dizi etkinliğe katılan Avrupa'nın farklı ülkelerinden gelen 20'ye yakın kadın Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin(HBB) misafirperverliğine hayran kaldı.

AVRUPALI+KADINLARA+BÜYÜK+JEST? Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Almanya, İspanya, Portekiz, Yunanistan, Sırbistan gibi Avrupa'nın muhtelif ülkelerinden gelen kadınlar Hatay'da Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen bir dizi etkinliğe katıldı. Düzenlenen etkinlikler öncesi dil ve rehberlik konusunda sıkıntılarını gidererek Avrupalı kadınlara büyük bir jest yapan HBB, böylece ilin turizmine verdiği önemi bir kez daha göstermiş oldu.  Doğuş Okulları önünde düzenlenen etkinliğe katılan konuklar yaptıklara açıklamada, Yerelde ile global ölçekte kadınların bağımsızlığına ve özgürlüğe ihtiyaç duyduklarını ifade ederek şiddete hayır mesajları verdiler.Nazan Savaş'tan Yemek Jesti  HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın eşi Doç. Dr. Nazan Savaş, Avrupa'nın farklı ülkelerinden gelen konuklarla  verdiği yemekte biraraya gelerek hem ülkemizde hem de dünyada kadınlara önem verilmesine dikkat çekti. Hatay'ın misafirperverliği için Başkan Savaş'a ve eşi Nazan Savaş'a teşekkür eden grup gece geç saatlerde Hatay'dan ayrılarak Özgecan Aslan için düzenlenecek anma töreni için Mersin'e gitti.
AVRUPALI KADINLARA BÜYÜK JEST? haberi 12 Mart 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  3005 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
AVRUPALI KADINLARA BÜYÜK JEST? haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 3005 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
AVRUPALI+KADINLARA+BÜYÜK+JEST? Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
AVRUPALI KADINLARA BÜYÜK JEST? Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 18 Nisan 2024 Perşembe 05:04 https://firmarehberim.com/haber/yerel/avrupali-kadinlara-buyuk-jest--21088 #AVRUPALI #KADINLARA #BÜYÜK #JEST? #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #AVRUPALIKADINLARA #KADINLARABÜYÜK #BÜYÜKJEST? #AVRUPALIKADINLARABÜYÜKJEST? #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Avrupali Kadinlara Büyük Jest? Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Avrupali Kadinlara Büyük Jest? için Sıkça Sorulan Sorular
Avrupali Kadinlara Büyük Jest? En Gücel Haberler
Avrupali Kadinlara Büyük Jest? Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Avrupali Kadinlara Büyük Jest? Firma Rehberi Nerde?
Avrupali Kadinlara Büyük Jest? Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Avrupali Kadinlara Büyük Jest? Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Avrupali Kadinlara Büyük Jest? En Popüler Haber Listesi Nerede?
Avrupali Kadinlara Büyük Jest? Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Avrupali Kadinlara Büyük Jest? İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Avrupali Kadinlara Büyük Jest? Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Avrupali Kadinlara Büyük Jest? Son Güncellemeleri Neler?
Avrupali Kadinlara Büyük Jest? Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Avrupali Kadinlara Büyük Jest? Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Avrupali Kadinlara Büyük Jest? Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?