AYIŞIĞI YAYLA VE YÖRESEL ÜRÜNLER ŞENLİĞİ BAŞLIYOR googlepng

<span style="background-color:rgb(255, 255, 255); color:rgb(102, 102, 102); font-family:arial,times new roman,verdana; font-size:12px">Yayladağı İl&ccedil;esi&rsquo;ne bağlı 47 k&ouml;y&uuml;n katılımı ile her yıl geleneksel olarak d&uuml;zenlenen Ayışığı Yayla ve Y&ouml;resel &Uuml;r&uuml;nler Şenliği başlıyor.</span>
AYIŞIĞI+YAYLA+VE+YÖRESEL+ÜRÜNLER+ŞENLİĞİ+BAŞLIYOR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

“4. Ayışığı Yayla ve Yöresel Ürünler Şenliğini” 16 Ağustos 2015 Pazar günü, Saat 10.00 da Ayışığı Köyü Çem yaylasında yine binlerce Hataylıyı bir araya getirecek.Bu yılki festival ve etkinlikler ile ilgili Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenleyen Ayışığı Şenliği Tertip Komitesi Başkanı Zeynel Abidin Payas, milli birlik ve beraberliğe büyük ihtiyaç duyulan şu günlerde, sevgi ortamının geliştirilmesinin önemli olduğunu ifade etti.Ayrılıkla, öfkeyle, kinle ve düşmanlıkla bir yere gidilemeyeceğini belirten Payas, “Gün, kardeşlik günüdür. Gün, birlik ve beraberlik günüdür. Ayrılıkta azap birlikte rahmet vardır.Başta Ayışığı köylülerimiz arasında sonra Yayladağı ve tüm Hatay da birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe hizmet ettiğine inandığımız festivalimizin, aynı zamanda sosyal ve ekonomik açıdan zayıf olan yöre insanımıza ciddi manada katkı sunacağını düşünüyoruz.” Şeklinde konuştu.Şenlikte her yıl olduğu gibi bu yılda köy kadınları arasında “Ödüllü Yemek Yapma Yarışması’’ erkekler arasında “Ödüllü Künefe Çevirme Yarışması’’ çocuklar ve gençler arasında da “Ödüllü Şiir okuma, Penaltı, Bilgi Yarışması ve çeşitli sürpriz yarışmalar yapılacağını belirten Komite Başkanı Payas, “Yayladağı köylerinde hazırlanan;keçi sütünden tuzlu yoğurt, nar ekşisi, zahter, salça, zeytinyağı, zeytin, badem, ceviz, taze incir, menengiş, har sabunu, organik sebzeler ve benzeri yöresel ürünler uygun fiyatlarla satışa sunulacaktır. Hatay da yaşayan tüm halkımız için, bu şenlik büyük bir fırsattır. Değerli halkımızı, bu muhteşem yayla şenliğini yaşamaya davet ediyoruz.”dedi.
AYIŞIĞI YAYLA VE YÖRESEL ÜRÜNLER ŞENLİĞİ BAŞLIYOR haberi 12 Ağustos 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Mehmet Katırcıoğlu tarafından  356 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
AYIŞIĞI YAYLA VE YÖRESEL ÜRÜNLER ŞENLİĞİ BAŞLIYOR haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 356 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
AYIŞIĞI+YAYLA+VE+YÖRESEL+ÜRÜNLER+ŞENLİĞİ+BAŞLIYOR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
AYIŞIĞI YAYLA VE YÖRESEL ÜRÜNLER ŞENLİĞİ BAŞLIYOR Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 25 Nisan 2024 Perşembe 00:34 https://firmarehberim.com/haber/yerel/ayisigi-yayla-ve-yoresel-urunler-senligi-basliyor--22749 #AYIŞIĞI #YAYLA #VE #YÖRESEL #ÜRÜNLER #ŞENLİĞİ #BAŞLIYOR #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #AYIŞIĞIYAYLA #YAYLAVE #VEYÖRESEL #YÖRESELÜRÜNLER #ÜRÜNLERŞENLİĞİ #ŞENLİĞİBAŞLIYOR #AYIŞIĞIYAYLAVEYÖRESELÜRÜNLERŞENLİĞİBAŞLIYOR #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Ayişiği Yayla Ve Yöresel Ürünler Şenliği Başliyor Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Ayişiği Yayla Ve Yöresel Ürünler Şenliği Başliyor için Sıkça Sorulan Sorular
Ayişiği Yayla Ve Yöresel Ürünler Şenliği Başliyor En Gücel Haberler
Ayişiği Yayla Ve Yöresel Ürünler Şenliği Başliyor Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Ayişiği Yayla Ve Yöresel Ürünler Şenliği Başliyor Firma Rehberi Nerde?
Ayişiği Yayla Ve Yöresel Ürünler Şenliği Başliyor Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Ayişiği Yayla Ve Yöresel Ürünler Şenliği Başliyor Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Ayişiği Yayla Ve Yöresel Ürünler Şenliği Başliyor En Popüler Haber Listesi Nerede?
Ayişiği Yayla Ve Yöresel Ürünler Şenliği Başliyor Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Ayişiği Yayla Ve Yöresel Ürünler Şenliği Başliyor İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Ayişiği Yayla Ve Yöresel Ürünler Şenliği Başliyor Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Ayişiği Yayla Ve Yöresel Ürünler Şenliği Başliyor Son Güncellemeleri Neler?
Ayişiği Yayla Ve Yöresel Ürünler Şenliği Başliyor Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Ayişiği Yayla Ve Yöresel Ürünler Şenliği Başliyor Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Ayişiği Yayla Ve Yöresel Ürünler Şenliği Başliyor Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?