BAKANLARDAN YURT ÖĞRENCİLERİNE ZİYARET googlepng

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç  Hatay programı kapsamında Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) öğrencilerinin kaldığı Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağlı Antakya Öğrenci Yurdu’nu ziyaret etti.
BAKANLARDAN+YURT+ÖĞRENCİLERİNE+ZİYARET Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Kendisini türkülerle karşılayan gençlerle hatıra fotoğrafı çektiren Bakan Kılıç, daha sonra yurdun yemekhanesinde öğrencilerle bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Üniversite gençliğine yönelik olarak yürütülen hizmetlerden söz eden Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç, ‘Gençlerimiz ‘Devlet tabiî ki bizlere yurt yapacak, bizlere bakacak, burs ve kredi verecek’ diyebilirler, ben de size diyorum ki, bir de 10 sene önceki duruma bakın. Odalar 8-10-16 kişilik, yatak yok, ranza var, eski battaniyeler var, burs yok sadece kredi var, o da öyle her isteyene verilmez, 3 ayda bir verilir. Biz sizler için en iyisini yapmaya çalışıyoruz, sizler görevi devraldığınızda inşallah çok daha iyisini yaparsınız.’dedi. Gençlerin yaşam konforlarının yükseltilebilmesi için odalarında her türlü ihtiyaçlarının düşünüldüğünü ifade eden Bakan Kılıç, ‘Odalarınızda buzdolabınız var. Duş ve tuvaletleriniz de odalarınızda. Televizyon da dağıtılacaktı ancak ben bunu istemedim, çünkü televizyon izleyen bir gençlik istemiyorum, kitap okuyan bir gençlik istiyorum. Derslerinizden kalan zamanlarda kitap okumanızı istiyorum.’diye konuştu. Hatay’daki toplam yatak kapasitesinin 3 bin 800, yatırım programında olanların yatak kapasitesinin ise 3 bin 50 olduğunu hatırlatan Bakan Kılıç, ‘Yani nerdeyse var olan kadarını üzerine koymak için gayret gösteriyoruz. Hepsi de siz gençlerimiz için.’dedi.Bakan Kılıç, Türkiye genelinde 344 yurt olduğunu, yaklaşık 2 ay önce 53 yeni yurt daha açtıklarını, böylece 40 bin yeni yatak artırdıklarını da sözlerine ekledi.Ziyarete,  Vali Lekesiz, Hatay Milletvekilleri  H.Bayram Türkoğlu, Adem Yeşildal, Mehmet Öntürk ve Orhan Karasayar, Antakya Belediye Başkanı  Lütfü Savaş, MKÜ Rektörü  Prof.Dr. H.Salih Güder, ile diğer ilgililer katıldı.
BAKANLARDAN YURT ÖĞRENCİLERİNE ZİYARET haberi 14 Ocak 2013 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  9713 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
BAKANLARDAN YURT ÖĞRENCİLERİNE ZİYARET haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 9713 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BAKANLARDAN+YURT+ÖĞRENCİLERİNE+ZİYARET Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BAKANLARDAN YURT ÖĞRENCİLERİNE ZİYARET Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 24 Nisan 2024 Çarşamba 10:46 https://firmarehberim.com/haber/yerel/bakanlardan-yurt-ogrencilerine-ziyaret--15215 #BAKANLARDAN #YURT #ÖĞRENCİLERİNE #ZİYARET #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #BAKANLARDANYURT #YURTÖĞRENCİLERİNE #ÖĞRENCİLERİNEZİYARET #BAKANLARDANYURTÖĞRENCİLERİNEZİYARET #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Bakanlardan Yurt Öğrencilerine Ziyaret Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Bakanlardan Yurt Öğrencilerine Ziyaret için Sıkça Sorulan Sorular
Bakanlardan Yurt Öğrencilerine Ziyaret En Gücel Haberler
Bakanlardan Yurt Öğrencilerine Ziyaret Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Bakanlardan Yurt Öğrencilerine Ziyaret Firma Rehberi Nerde?
Bakanlardan Yurt Öğrencilerine Ziyaret Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Bakanlardan Yurt Öğrencilerine Ziyaret Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Bakanlardan Yurt Öğrencilerine Ziyaret En Popüler Haber Listesi Nerede?
Bakanlardan Yurt Öğrencilerine Ziyaret Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Bakanlardan Yurt Öğrencilerine Ziyaret İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Bakanlardan Yurt Öğrencilerine Ziyaret Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Bakanlardan Yurt Öğrencilerine Ziyaret Son Güncellemeleri Neler?
Bakanlardan Yurt Öğrencilerine Ziyaret Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Bakanlardan Yurt Öğrencilerine Ziyaret Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Bakanlardan Yurt Öğrencilerine Ziyaret Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?