BAKARSAN BAĞ OLUR BAKMASAN DAĞ OLUR googlepng

 Vali Lekesiz  Samandağ ilçesi Hıdırbey Köyü’nde tarihi Musa Ağacı piknik alanında ve Defne Yolu’nda incelemelerde bulundu.
BAKARSAN+BAĞ+OLUR+BAKMASAN+DAĞ+OLUR+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

İlçe Kaymakamı Süleyman Özçakıcı’dan proje kapsamında yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler alan Vali Lekesiz yapığı değerlendirmede, ‘Bakarsan bağ, bakmazsan dağ olur Atasözü’nün çarpıcı örneğini burada yaşıyoruz. İşimizi ciddiye alırsak standartlarımızı da yükseltiriz. Burada ağacı merkeze alarak bir çevre düzenlemesi projesi ile başladık, bu proje bitince buraya gelen ziyaretçi sayısı yüzde 200 arttı.’dedi.-  İlimizin sayısız değerlerinin ayağa kaldırması ile, ilimize gelecek ziyaretçi sayısının artmasının hedeflendiğini kaydeden Lekesiz, ‘Hıdırbey Köyü ile ilgili olarak kurumsal kimlik çalışması yapılıyor. Bölge için bir logo hazırlanıyor. Yörenin insanının ürettiği ürünlerle ilgili standart ambalaj hazırlanıyor. Naylon ve benzeri poşette ürün satılmayacak, her şey düzenli ve tertipli olacak. Ürünlerin üzerinde, ürünü tanıtan ve müşteriye güven telkin eden bilgiler yer alacak. Hijyen kurallarına ve fiyat standardına  uyulacak.’diye konuştu.  İlimizin sayısız değerleri arasında yer alan defne bitkisinden, 3 bin 500 ailenin geçimini sağladığını hatırlatan Lekesiz, ‘Defnenin hem dikim alanını, hem bundan geçimini sağlayan aile sayısını, hem de elde ettiğimiz kazancı artırmak istiyoruz. Geçtiğimiz yıl bu kapsamda yapılan çalışmalardan biri de 50 bin adet defne fidanını toprakla buluşturmaktı. Bu yıl ise en az 150 bin adet defne fidanı toprakla buluşturulacak. Ayrıca buraya bir Defne Yolu yapıyoruz.’dedi.  Lekesiz ziyareti kapsamında ayrıca, yöre insanının el emeği ürünlerini sergiledikleri stantları da gezerek ürünler hakkında bilgi aldı. Ev yapımı ceviz reçelinin standartlara uygun ambalajını yakından inceleyen ve gerekli kurallara uyduğu için üreticiye teşekkür eden Lekesiz, söz konusu ambalajın diğer üreticiler için de örnek teşkil etmesini istedi.Vali Lekesiz daha sonra beraberindekilerle birlikte  Defne Yolu’nda incelemelerde bulunarak devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.  İncelemelere, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Toroslar EDAŞ Hatay İl Müdürü İlhan Karabulut, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Aydın Tüfekçi, İl Özel İdare Genel Sekreteri Muhittin Şahin, meclis üyeleri, İl Mahalli İdareler Müdürü Lütfü Şaklar, İl Kültür ve Turizm Müdürü Yavuz Açıkbaş, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Metin Gezer ile diğer ilgililer katıldı.
BAKARSAN BAĞ OLUR BAKMASAN DAĞ OLUR haberi 09 Ekim 2012 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  40984 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
BAKARSAN BAĞ OLUR BAKMASAN DAĞ OLUR haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 40984 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BAKARSAN+BAĞ+OLUR+BAKMASAN+DAĞ+OLUR+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BAKARSAN BAĞ OLUR BAKMASAN DAĞ OLUR Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 25 Nisan 2024 Perşembe 01:10 https://firmarehberim.com/haber/yerel/bakarsan-bag-olur-bakmasan-dag-olur--14306 #BAKARSAN #BAĞ #OLUR #BAKMASAN #DAĞ #OLUR #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #BAKARSANBAĞ #BAĞOLUR #OLURBAKMASAN #BAKMASANDAĞ #DAĞOLUR #BAKARSANBAĞOLURBAKMASANDAĞOLUR #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Bakarsan Bağ Olur Bakmasan Dağ Olur Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Bakarsan Bağ Olur Bakmasan Dağ Olur için Sıkça Sorulan Sorular
Bakarsan Bağ Olur Bakmasan Dağ Olur En Gücel Haberler
Bakarsan Bağ Olur Bakmasan Dağ Olur Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Bakarsan Bağ Olur Bakmasan Dağ Olur Firma Rehberi Nerde?
Bakarsan Bağ Olur Bakmasan Dağ Olur Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Bakarsan Bağ Olur Bakmasan Dağ Olur Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Bakarsan Bağ Olur Bakmasan Dağ Olur En Popüler Haber Listesi Nerede?
Bakarsan Bağ Olur Bakmasan Dağ Olur Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Bakarsan Bağ Olur Bakmasan Dağ Olur İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Bakarsan Bağ Olur Bakmasan Dağ Olur Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Bakarsan Bağ Olur Bakmasan Dağ Olur Son Güncellemeleri Neler?
Bakarsan Bağ Olur Bakmasan Dağ Olur Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Bakarsan Bağ Olur Bakmasan Dağ Olur Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Bakarsan Bağ Olur Bakmasan Dağ Olur Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?