BAŞBAKAN ERDOĞAN-SARKOZY GÖRÜŞMESİ googlepng

-FRANSIZ CUMHURBAŞKANI SARKOZY: -"HEM TARİHİ AÇISINDAN HEM DEMOKRASİSİ AÇISINDAN TÜRKİYE, DÜNYANIN DENGESİNE ÇOK ŞEY KATABİLİR" (
BAŞBAKAN+ERDOĞAN-SARKOZY+GÖRÜŞMESİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, Türkiye'nin, hem tarihi hem demokrasisi açısından dünyanın dengesine çok şey katabileceğini söyledi.      Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakanlık Merkez Bina'da bir araya geldi. Sarkozy ve Erdoğan makam odasına geçerek, burada gazetecilere açıklamalarda bulundular.      Başbakan Erdoğan'a kabulü için teşekkür eden Sarkozy, "Sayın Başbakan Erdoğan çok iyi tanıdığım bir kişi. Çok saygı duyduğum bir kişi, takdir ettiğim bir kişi. Ben Cumhurbaşkanı olmadan önce kendisiyle tanışma fırsatı bulmuştuk. Çok cesur bir insandır kendisi. Reform ruhunu içinde taşıyan bir insandır. Şunu samimiyetle söyleyeyim ki, Fransa'nın G-20 dönem başkanlığı boyunca Sayın Başbakan Erdoğan'la birlikte çalışacak olmaktan dolayı çok mutluyum" diye konuştu.      Uluslararası para sisteminin reformu ve hammadde fiyatlarının düzenlenişi gibi mutabık oldukları çok konu olduğunu belirten Sarkozy, Başbakan Erdoğan'ın bu konulardaki görüşlerine ve desteğine çok önem verdiğini kaydetti.      Türkiye'nin uluslararası planda çok önemli rol oynadığını ve bunu Başbakan Erdoğan'a birçok defa belirttiğini dile getiren Sarkozy, şöyle konuştu:      "Hem tarihi açısından hem demokrasisi açısından Türkiye, dünyanın dengesine çok şey katabilir. Bu nedenle ben Türkiye'nin daima İran dosyasında örneğin, katkılarını çok büyük bir memnuniyetle karşıladım. Bu, bu konuda ve her konuda mutabık olduğumuz anlamına da gelmiyor. Ama Türkiye'nin yeri ve konumu barışa çok şey katabilir, buna inanıyorum. Biz yaptırımlardan yanayız, Türkiye yaptırımlar konusunda biraz daha çekinceli bakıyor, fakat her birimiz kendi rolümüzü oynayabiliriz.      Ortadoğu'da gözlerimizin önünde yeni oluşan duruma, dünyaya baktığımızda, henüz bitmiş bir süreç değil bu. Türkiye'nin konumu batı ve doğu arasındaki köprü rolü çok önemli. Türkiye ve Fransa olarak birlikte çok şey yapacağız. Bu konuda çok muazzam bir potansiyel var, mutabakat noktalarımız çok fazla. Aynı görüşte olmadığımız konularda da konuşuyoruz ve ortak noktalar bulmaya çalışıyoruz. Son olarak da şunu belirtmek istiyorum, gerçekten de İstanbul'a tekrar gidebilmekten çok mutlu olurdum. Bu şehri çok iyi tanırım. Türkiye'ye devlet ziyareti yapmak da büyük bir şeref ve mutluluk olacaktır."
BAŞBAKAN ERDOĞAN-SARKOZY GÖRÜŞMESİ haberi 25 Şubat 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  25765 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
BAŞBAKAN ERDOĞAN-SARKOZY GÖRÜŞMESİ haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 25765 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BAŞBAKAN+ERDOĞAN-SARKOZY+GÖRÜŞMESİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BAŞBAKAN ERDOĞANSARKOZY GÖRÜŞMESİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 25 Nisan 2024 Perşembe 19:34 https://firmarehberim.com/haber/yerel/basbakan-erdogan-sarkozy-gorusmesi--3587 #BAŞBAKAN #ERDOĞANSARKOZY #GÖRÜŞMESİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #BAŞBAKANERDOĞAN-SARKOZY #ERDOĞAN-SARKOZYGÖRÜŞMESİ #BAŞBAKANERDOĞAN-SARKOZYGÖRÜŞMESİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Başbakan Erdoğan-Sarkozy Görüşmesi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Başbakan Erdoğan-Sarkozy Görüşmesi için Sıkça Sorulan Sorular
Başbakan Erdoğan-Sarkozy Görüşmesi En Gücel Haberler
Başbakan Erdoğan-Sarkozy Görüşmesi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Başbakan Erdoğan-Sarkozy Görüşmesi Firma Rehberi Nerde?
Başbakan Erdoğan-Sarkozy Görüşmesi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Başbakan Erdoğan-Sarkozy Görüşmesi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Başbakan Erdoğan-Sarkozy Görüşmesi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Başbakan Erdoğan-Sarkozy Görüşmesi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Başbakan Erdoğan-Sarkozy Görüşmesi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Başbakan Erdoğan-Sarkozy Görüşmesi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Başbakan Erdoğan-Sarkozy Görüşmesi Son Güncellemeleri Neler?
Başbakan Erdoğan-Sarkozy Görüşmesi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Başbakan Erdoğan-Sarkozy Görüşmesi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Başbakan Erdoğan-Sarkozy Görüşmesi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?