BAŞKAN MANSUROĞLU MELODİ FM CANLI YAYIN KONUĞU OLDU googlepng

Antakya berberler ve kuaförler odası başkanı Ali Mansuroglu Radyo Melodi 98.5 Melodi FM konuğu oldu.

Antakya berberler ve kuaförler odası başkanı Ali Mansuroglu Hatay 98.5 Melodi Fm de Düş yolu adlı programın konugu oldu.Düş yolu adlı programın yapım ve sunucusu olan İkan Alkan ın sorularına cevap verdi .Pandemi sürecinde kuaförlerin sıkıntılarını beklentilerini icraatlerını paylaştı.
BAŞKAN MANSUROĞLU MELODİ FM CANLI YAYIN KONUĞU OLDU haberi 20 Şubat 2021 15:43 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Real Cappio Kuaför Ve Güzellik Salonu adına Hatay / Hatay Merkez muhabirimiz f tarafından Kuaförler sektörüne eklenmiş olup  553 kişi tarafından okunmuş 1 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Muhabir
İlgili Sektör
BAŞKAN MANSUROĞLU MELODİ FM CANLI YAYIN KONUĞU OLDU haberi, Hatay Hatay Merkez Yerel Haberleri Hatay ili Hatay Merkez ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 553 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BAŞKAN+MANSUROĞLU+MELODİ+FM+CANLI+YAYIN+KONUĞU+OLDU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BAŞKAN MANSUROĞLU MELODİ FM CANLI YAYIN KONUĞU OLDU Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 18 Nisan 2024 Perşembe 15:47 https://firmarehberim.com/haber/yerel/baskan-mansuroglu-melodi-fm-canli-yayin-konugu-oldu-235610?id=235610&sayfa=3 #BAŞKAN #MANSUROĞLU #MELODİ #FM #CANLI #YAYIN #KONUĞU #OLDU #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #BAŞKANMANSUROĞLU #MANSUROĞLUMELODİ #MELODİFM #FMCANLI #CANLIYAYIN #YAYINKONUĞU #KONUĞUOLDU #BAŞKANMANSUROĞLUMELODİFMCANLIYAYINKONUĞUOLDU #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Antakya künefesine AB tescili geliyor

Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında Antakya künefesinin Avrupa’da tescil aşamasına geldiğini açıkladı. Varank, komisyona verilen arada milletvekillerine Antakya künefesi ikram etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:27
Vali Doğan ATSO Heyetini Makamında Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 14:20
Servet Kuyumculuk Yeni Konsepti İle Hizmette

Bölgemiz Kuyumculuk sektörünün başarılı firmalarından olmasının yanında müşterilerine sunduğu en trend tasarımlar ile fark yaratan Servet Kuyumculuk, yenilenen konsepti ile hizmete başladı..

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 13:20
Has Turizm Araç Filosunu Büyütüyor

Türkiye’nin yanı sıra Yemen'den Sibirya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet veren Has Turizm, araç filosuna yaptığı yatırımları sürdürüyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 12:52
DGC’den İlçe Emniyet Müdürü Bilyeli’ye Hoş Geldiniz Ziyareti

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti (DGC) kısa bir süre önce Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Kenan Bilyeli’yi makamında ziyaret etti.

Nejla Çetinoğlu | 25 Kasım 2022 13:09
ATSO künefeyi dünyaya tanıtacak

Hatay’ın meşhur tatlı çeşitlerinden biri olan Antakya Künefesi’nin dünya çapında tanıtımının yapılması için büyük yol kat eden ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, künefe başvurusunun askı sürecinde olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:15
Vali Doğan, İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Polis Evi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Nejla Çetinoğlu | 27 Ekim 2022 15:43
PROF. DR. ALAGÖZ’DEN HGC’YE ZİYARET

Bir takım ziyaretler ve konferanslar vermek üzere Hatay’a gelen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz ve beraberinde bulunan heyet, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini HGC Hizmet Binası’nda ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ekim 2022 15:35
GELENEKSEL SAMANDAĞ KİTAP GÜNLERİ BAŞLIYOR

Samandağ Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği 3. Samandağ Kitap Günleri 28 Ekim-6 Kasım tarihleri arasında Hz. Hızır Parkı’nda gerçekleşecek.

İkan Alkan Düşyolu | 27 Ekim 2022 14:19
GÖKKUŞAĞI KOOPERATİFİ VE IŞIL’S CHOLATE GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI

Başkanlığını Kıymet Elmas’ın yaptığı Cemal Gürsel Mah. Bahriye Üçok Cad. No: 15/C (Eski Sulama Birliğinin yeri) adresinde hizmete giren Yufka İmalatı, Kurutulmuş Meyve & Sebze, Yöresel Ürünler, Belçika çikolata imalat ve satışının yapılacağı tesisin açılışı siyaset ve iş dünyasından çok sayıda ismi bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 11 Ekim 2022 21:08
Başkan Mansuroğlu Melodi Fm Canli Yayin Konuğu Oldu Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Başkan Mansuroğlu Melodi Fm Canli Yayin Konuğu Oldu için Sıkça Sorulan Sorular
Başkan Mansuroğlu Melodi Fm Canli Yayin Konuğu Oldu En Gücel Haberler
Başkan Mansuroğlu Melodi Fm Canli Yayin Konuğu Oldu Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Başkan Mansuroğlu Melodi Fm Canli Yayin Konuğu Oldu Firma Rehberi Nerde?
Başkan Mansuroğlu Melodi Fm Canli Yayin Konuğu Oldu Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Başkan Mansuroğlu Melodi Fm Canli Yayin Konuğu Oldu Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Başkan Mansuroğlu Melodi Fm Canli Yayin Konuğu Oldu En Popüler Haber Listesi Nerede?
Başkan Mansuroğlu Melodi Fm Canli Yayin Konuğu Oldu Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Başkan Mansuroğlu Melodi Fm Canli Yayin Konuğu Oldu İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Başkan Mansuroğlu Melodi Fm Canli Yayin Konuğu Oldu Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Başkan Mansuroğlu Melodi Fm Canli Yayin Konuğu Oldu Son Güncellemeleri Neler?
Başkan Mansuroğlu Melodi Fm Canli Yayin Konuğu Oldu Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Başkan Mansuroğlu Melodi Fm Canli Yayin Konuğu Oldu Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Başkan Mansuroğlu Melodi Fm Canli Yayin Konuğu Oldu Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?