BAŞKAN SAVAŞ TV8 TELEVİZYONU’NUN KONUĞU OLDU googlepng

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş,  TV8 Televizyonu’nun konuğu oldu.

BAŞKAN+SAVAŞ+TV8+TELEVİZYONU’NUN+KONUĞU+OLDU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Başkan Savaş, TV8 ekranlarında her Cumartesi günü yayınlanan ‘Yerel Vizyon’ programına katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Sinan Burhan ve Pelin Başalma’nın sunumu ile her Cumartesi günü tv8 ekranlarında yayınlanan ‘Yerel Vizyon’ isimli programa katılan Başkan Savaş, Antakya’yı anlattı ve belediyecilik hizmetleri hakkında bilgiler verdi. Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş,  belediye başkanlarını evlere konuk eden ‘Yerel Vizyon’ isimli programda Sinan Burhan ve Pelin Başalma’nın konuğu olarak soruları cevapladı. Program çekimleri daha önce yapılan ve Başkan Savaş’ın konuk olduğu  ‘Yerel Vizyon’ isimli program 16 Kasım Cumartesi günü  TV 8 kanalında banttan yayınlandı. Başkan Savaş, Antakya, Hatay ve belediye hizmetleri hakkında tüm merak edilenleri TV 8 Yerel Vizyon programında Sinan Burhan ve Pelin Başalma'ya anlattı. Başkan Savaş programda, 5 yıllık görev süresi içinde gerçekleştirdiği hizmetleri anlatarak, çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Savaş, Antakya halkına yakışır yaşanabilir modern bir şehir oluşturmak için çaba harcadıklarını ve rekor düzeyde alt ve üst yapı hizmetleri gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Şehrimize çok amaçlı Semt Pazarı Kompleksi ve Antakya mahfeli kazandırdık, yeni sosyal tesisler, parklar ve köprüler yaparak halkımızın hizmetine sunduk.   Yakın zamanda şehrimizde teleferik hizmete girecek. Her şey hemşehrilerimiz için” dedi. Yaklaşık olarak 45 dakika süren programda Başkan Savaş, Suriye olayları ve Hatay’a yansımaları üzerinde de fikir ve görüşlerini belirtti. Suriye’de yaşanan iç savaşın Hatay’a çok olumsuz bir şekilde yansıdığı yönünde yaygın basında yayınlar yapıldığına dikkat çeken Başkan Savaş, “Şehrimize sığınan misafirlerimizi Devletimiz ve bizler en iyi şekilde ağırlıyoruz. Sığınma, gıda, eğitim, sağlık konularında en iyi hizmeti veriyoruz. En önemli konu da şu; Antakya’da savaşın etkileri yok, şehrimizde korkulacak bir tehlike yok. Hayat normal olarak devam ediyor. Şehrimiz üzerinde çirkin oyunlar oynanmak istendi. Ancak biz belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları, kanaat önderleri, muhtarlar, işadamları ve halkımız ile sık sık bir araya gelerek birlik ve beraberlik toplantıları yaptık. Şehrimizde yüzyıllardır var olan barış, hoşgörü ve kardeşlik duygularını yaşattık ve bu duyguları gelecek nesillere aktarmak için yoğun bir çaba harcıyoruz. Şehrimizde var olan barış, hoşgörü ve kardeşlik ortamını bozmaya kimsenin gücü yetmez. Herkes korkmadan, gönül rahatlığı şehrimizi ziyaret edebilir” dedi.
BAŞKAN SAVAŞ TV8 TELEVİZYONU’NUN KONUĞU OLDU haberi 19 Kasım 2013 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  5246 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
BAŞKAN SAVAŞ TV8 TELEVİZYONU’NUN KONUĞU OLDU haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 5246 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BAŞKAN+SAVAŞ+TV8+TELEVİZYONU’NUN+KONUĞU+OLDU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BAŞKAN SAVAŞ TV8 TELEVİZYONU’NUN KONUĞU OLDU Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 25 Nisan 2024 Perşembe 11:40 https://firmarehberim.com/haber/yerel/baskan-savas-tv8-televizyonunun-konugu-oldu--17354 #BAŞKAN #SAVAŞ #TV8 #TELEVİZYONU’NUN #KONUĞU #OLDU #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #BAŞKANSAVAŞ #SAVAŞTV8 #TV8TELEVİZYONU’NUN #TELEVİZYONU’NUNKONUĞU #KONUĞUOLDU #BAŞKANSAVAŞTV8TELEVİZYONU’NUNKONUĞUOLDU #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Başkan Savaş Tv8 Televizyonu’Nun Konuğu Oldu Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Başkan Savaş Tv8 Televizyonu’Nun Konuğu Oldu için Sıkça Sorulan Sorular
Başkan Savaş Tv8 Televizyonu’Nun Konuğu Oldu En Gücel Haberler
Başkan Savaş Tv8 Televizyonu’Nun Konuğu Oldu Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Başkan Savaş Tv8 Televizyonu’Nun Konuğu Oldu Firma Rehberi Nerde?
Başkan Savaş Tv8 Televizyonu’Nun Konuğu Oldu Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Başkan Savaş Tv8 Televizyonu’Nun Konuğu Oldu Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Başkan Savaş Tv8 Televizyonu’Nun Konuğu Oldu En Popüler Haber Listesi Nerede?
Başkan Savaş Tv8 Televizyonu’Nun Konuğu Oldu Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Başkan Savaş Tv8 Televizyonu’Nun Konuğu Oldu İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Başkan Savaş Tv8 Televizyonu’Nun Konuğu Oldu Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Başkan Savaş Tv8 Televizyonu’Nun Konuğu Oldu Son Güncellemeleri Neler?
Başkan Savaş Tv8 Televizyonu’Nun Konuğu Oldu Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Başkan Savaş Tv8 Televizyonu’Nun Konuğu Oldu Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Başkan Savaş Tv8 Televizyonu’Nun Konuğu Oldu Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?