BAŞKAN TEKSÖZ’DEN DAVET googlepng

Bu yıl 13-18 Eylül 2022 tarihleri arasında Hatay Valiliği 35’incisi kutlanacak olan Ahilik Kültürü Haftası etkinliklerine Hatay halkını ve esnafını davet eden HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, “14 Eylül Çarşamba günü Saat 10.00’da Payas ilçemizde Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi’nde gerçekleştireceğimiz 35. Ahilik Haftası törenimize esnaf ve sanatkarlarımız başta olmak üzere tüm Hatay halkımız davetlidir.” dedi.

Her yıl geleneksel olarak kutlanan Ahilik Kültürü Haftası etkinlikleri bugün itibariyle başlıyor. 13-18 Eylül 2022 tarihleri arasında Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği öncülüğünde Hatay genelinde yapılacak olan törenlerle bir kez daha coşku içerisinde kutlanacak. Yapılacak olan kutlamalara tüm esnafı davet eden HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, “Hak ile sabır dileyip, bize gelen bizdendir. Akıl ve ahlak ile çalışıp, bizi geçen bizdendir.” Bu derin manalı sözlerin sahibi Pirimiz Ahi Evran-ı Veli’yi rahmet ve minnetle yad ediyor, Ahilik kültürümüzün her daim devam etmesini temenni ediyorum. Ahilik Haftamız kutlu olsun. 14 Eylül Çarşamba günü Saat 10:00 ’da Payas ilçemizde Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi’nde gerçekleştireceğimiz 35. Ahilik Haftası törenimize esnaf ve sanatkarlarımız başta olmak üzere tüm Hatay halkımız davetlidir.” dedi. AHİLİK KÜLTÜRÜ HAFTASI KUTLAMALARI PROGRAMI: 13-18 Eylül 2022 tarihleri arasında HESOB öncülüğünde kutlanacak olan Ahilik Kültürü Haftası Esnaf Bayramı Kutlama etkinliklerinin ilk günkü programı bu sabah saat 09.30’da HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile beraberinde bulunacak oda başkanları Atatürk Anıtı’nda çelenk sunumu, saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayacak. Törenin ardından Başkan Teksöz ve beraberinde bulunan oda başkanları daha sonra saat 11.30’da Şehitlik ve Antakya Asri Mezarlığı’nda bulunan esnaf ve sanatkarın mezarlarını ziyaret edecek. AHİLİK KÜLTÜRÜ HAFTASI KUTLAMALARI PAYAS’TA BAŞLAYACAK Ahilik Kültürü Haftası Esnaf Bayramı Kutlama etkinliklerinin 14 Eylül 2022 Çarşamba günü ikinci günkü programı ise saat 10.00’da Payas İlçesi’nde Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi’nde saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayacak. Daha sonra törenlere katılım gösterecek olan protokol üyelerinin konuşmaları, İl’in Ahisi, İl’in Kalfası ve Yılın Çırağı dalında dereceye girenlere ödül töreni, Ahilik Kaftanı Giydirme Töreni, Mehteran Bölüğü Gösterisi ve çeşitli ikramlarla program sona erecek. DÖRTYOL’DA PANEL, ERZİN’DE ESNAF ZİYARETİ YAPILACAK Ahilik Kültürü Haftası Esnaf Bayramı Kutlama etkinlikleri kapsamında aynı gün içerisinde saat 14.00’da Dörtyol İlçesi’nde Halk Eğitim Merkezi Kırmızı Salon’da Hatay MKÜ Öğretim Görevlisi Dr. Mehmet Yusüf Çelik tarafından “Ahilik Teşkilatında İş ve Meslek Ahlakı” konulu bir konferans gerçekleştirilecek. Erzin İlçesi’nde ise saat 16.00’da esnaf ziyareti yapılacak. VEFAT EDEN ESNAF VE SANATKARLAR İÇİN MEVLİD OKTULUACAK Ahilik Kültürü Haftası Esnaf Bayramı Kutlama etkinliklerinin son resmi günü olan 16 Eylül 2022 Cuma günü öğle namazına müteakip Habib-i Neccar Camii’nde vefat eden esnaf ve sanatkarların ruhlarına Mevlid-i Şerif okutulması ve ardından yapılacak olan ikramlarla program sona erecek.
BAŞKAN TEKSÖZ’DEN DAVET haberi 13 Eylül 2022 17:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Esnaf Kefalet Ve Sanatkarlar Odası adına Hatay / Antakya muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından Esnaf ve Sanatkarlar Odası sektörüne eklenmiş olup  69 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Sektör
Şehir
BAŞKAN TEKSÖZ’DEN DAVET haberi, Hatay Antakya Yerel Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 69 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BAŞKAN+TEKSÖZ’DEN+DAVET Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BAŞKAN TEKSÖZ’DEN DAVET Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 25 Nisan 2024 Perşembe 14:04 https://firmarehberim.com/haber/yerel/baskan-teksozden-davet-293304 #BAŞKAN #TEKSÖZ’DEN #DAVET #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #BAŞKANTEKSÖZ’DEN #TEKSÖZ’DENDAVET #BAŞKANTEKSÖZ’DENDAVET #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Başkan Teksöz’den Davet Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Başkan Teksöz’den Davet için Sıkça Sorulan Sorular
Başkan Teksöz’den Davet En Gücel Haberler
Başkan Teksöz’den Davet Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Başkan Teksöz’den Davet Firma Rehberi Nerde?
Başkan Teksöz’den Davet Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Başkan Teksöz’den Davet Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Başkan Teksöz’den Davet En Popüler Haber Listesi Nerede?
Başkan Teksöz’den Davet Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Başkan Teksöz’den Davet İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Başkan Teksöz’den Davet Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Başkan Teksöz’den Davet Son Güncellemeleri Neler?
Başkan Teksöz’den Davet Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Başkan Teksöz’den Davet Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Başkan Teksöz’den Davet Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?