''BAYRAM NEDENİYLE İHTİYAÇ SAHİBİ BİN AİLEYE ÇEŞİTLİ YARDIMLARDA BULUNDUK'' googlepng

Erzin Kaymakamı İskender Yönden, Kurban Bayramı nedeniyle bin aileye nakdi ve gıda yardımı yaptıklarını söyledi.
+#39;+#39;BAYRAM+NEDENİYLE+İHTİYAÇ+SAHİBİ+BİN+AİLEYE+ÇEŞİTLİ+YARDIMLARDA+BULUNDUK+#39;+#39;+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Yönden, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla, muhtarlar tarafından belirlenen yardıma muhtaç bin aileye kaymakamlık konağının zemin katında bulunan ''Sosyal Market''te bin aileye nakdi ve gıda yardımı gerçekleştirdiklerini kaydetti.      Yönden, geçtiğimiz günlerde merkeze bağlı Kızlarçayı köyünde elektrik kontağından çıkan yangın nedeniyle evleri kullanılamaz hale gelen Ahmet Bulut'a beyaz eşya alınması için nakdi yardım yapıldığını hatırlatarak, ''Bayramlar kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyeye çıktığı günlerdir. Bizler bu özel bayramın ilçemizde mutlu ve huzurlu geçmesi için çalışıyoruz. Yardıma muhtaç ailelerimizi bayram öncesi sevindirerek hayır dualarını almak bizler için gurur verici. Şu ana kadar bin ailemize maddi ve gıda yardımı yaptık. Bunu olanaklar içinde sürdüreceğiz'' diye konuştu.      Yönden, bu ay sonuna kadar muhtaç ailelere 2 bin ton kömür dağıtılacağını da özlerine ekledi. 
''BAYRAM NEDENİYLE İHTİYAÇ SAHİBİ BİN AİLEYE ÇEŞİTLİ YARDIMLARDA BULUNDUK'' haberi 17 Kasım 2010 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  12846 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
''BAYRAM NEDENİYLE İHTİYAÇ SAHİBİ BİN AİLEYE ÇEŞİTLİ YARDIMLARDA BULUNDUK'' haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 12846 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
+#39;+#39;BAYRAM+NEDENİYLE+İHTİYAÇ+SAHİBİ+BİN+AİLEYE+ÇEŞİTLİ+YARDIMLARDA+BULUNDUK+#39;+#39;+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
&Amp;#39;&Amp;#39;Bayram Nedeniyle İhtiyaç Sahibi Bin Aileye Çeşitli Yardimlarda Bulunduk&Amp;#39;&Amp;#39; Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
&Amp;#39;&Amp;#39;Bayram Nedeniyle İhtiyaç Sahibi Bin Aileye Çeşitli Yardimlarda Bulunduk&Amp;#39;&Amp;#39; için Sıkça Sorulan Sorular
&Amp;#39;&Amp;#39;Bayram Nedeniyle İhtiyaç Sahibi Bin Aileye Çeşitli Yardimlarda Bulunduk&Amp;#39;&Amp;#39; En Gücel Haberler
&Amp;#39;&Amp;#39;Bayram Nedeniyle İhtiyaç Sahibi Bin Aileye Çeşitli Yardimlarda Bulunduk&Amp;#39;&Amp;#39; Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
&Amp;#39;&Amp;#39;Bayram Nedeniyle İhtiyaç Sahibi Bin Aileye Çeşitli Yardimlarda Bulunduk&Amp;#39;&Amp;#39; Firma Rehberi Nerde?
&Amp;#39;&Amp;#39;Bayram Nedeniyle İhtiyaç Sahibi Bin Aileye Çeşitli Yardimlarda Bulunduk&Amp;#39;&Amp;#39; Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
&Amp;#39;&Amp;#39;Bayram Nedeniyle İhtiyaç Sahibi Bin Aileye Çeşitli Yardimlarda Bulunduk&Amp;#39;&Amp;#39; Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
&Amp;#39;&Amp;#39;Bayram Nedeniyle İhtiyaç Sahibi Bin Aileye Çeşitli Yardimlarda Bulunduk&Amp;#39;&Amp;#39; En Popüler Haber Listesi Nerede?
&Amp;#39;&Amp;#39;Bayram Nedeniyle İhtiyaç Sahibi Bin Aileye Çeşitli Yardimlarda Bulunduk&Amp;#39;&Amp;#39; Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
&Amp;#39;&Amp;#39;Bayram Nedeniyle İhtiyaç Sahibi Bin Aileye Çeşitli Yardimlarda Bulunduk&Amp;#39;&Amp;#39; İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
&Amp;#39;&Amp;#39;Bayram Nedeniyle İhtiyaç Sahibi Bin Aileye Çeşitli Yardimlarda Bulunduk&Amp;#39;&Amp;#39; Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
&Amp;#39;&Amp;#39;Bayram Nedeniyle İhtiyaç Sahibi Bin Aileye Çeşitli Yardimlarda Bulunduk&Amp;#39;&Amp;#39; Son Güncellemeleri Neler?
&Amp;#39;&Amp;#39;Bayram Nedeniyle İhtiyaç Sahibi Bin Aileye Çeşitli Yardimlarda Bulunduk&Amp;#39;&Amp;#39; Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
&Amp;#39;&Amp;#39;Bayram Nedeniyle İhtiyaç Sahibi Bin Aileye Çeşitli Yardimlarda Bulunduk&Amp;#39;&Amp;#39; Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
&Amp;#39;&Amp;#39;Bayram Nedeniyle İhtiyaç Sahibi Bin Aileye Çeşitli Yardimlarda Bulunduk&Amp;#39;&Amp;#39; Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?