BELEDİYE BAŞKANLARI YEMEKTE BULUŞTULAR googlepng

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğünde, 20 ay önce başlatılan ve geleneksel hale dönüşen 9. “Hatay Belediye Başkanları Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Buluşması”, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın ev sahipliğinde Antakya’da yapıldı.  

BELEDİYE+BAŞKANLARI+YEMEKTE+BULUŞTULAR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

       Antakya Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma toplantısında Başkan Savaş’ın yanı sıra, Birleşmiş Milletler Barış Gözlemcisi Emniyet Müdürü Adnan Yavuz, Antakya Belediyesi Başkan Vekili Serdar Güven, Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Tavla Belediye Başkanı Necati Rende, Mağaracık Belediye Başkanı Mesut Nural, Maşuklu Belediye Başkanı Tacettin Alpaslan, Ekinci Belediye Başkanı Seyfettin Yeral, Mızraklı Belediye Başkanı Mahmut Yüksek, Tomruksuyu Belediye Başkanı İbrahim Diller, Koyunoğlu Belediye Başkanı Celal Güzel, Sutaşı Belediye Başkanı Ayhan Sağartıcı, Kuzeytepe Belediye Başkanı Necati Aydın, Kışlak Belediye Başkanı Mehmet Yarar, Şenköy Belediye Başkanı Mustafa Sayın, Aktepe Belediye Başkanı Selahattin Çolak, Akbez Belediye Başkanı Abdurahman Demirel, Kurtlu Soğuksu Belediye Başkanı Osman Koşay, Yeniyurt Belediye Başkanı Hasan Avni Günal, Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, Serinyol Belediye Başkanı Mehmet Oflazoğlu, Harbiye Belediye Başkanı Hikmet Karaali, Dursunlu Belediye Başkanı Selahattin Altınöz, K.Dalyan Belediye Başkanı Fuat Altınel, Turunçlu Belediye Başkanı Zeki Özer, Hacıpaşa Belediye Başkanı Mehmet Faruk Fansa, Küreci Belediye Başkanı Mehmet Karakaya, Yeditepe Belediye Başkanı Ömer Ateş, Karaağaç Belediye Başkanı Yusuf Soydan, Ardıçlı Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu,      Sarıseki Belediye Başkan Vekili Mustafa Özdem, Çekmece Belediye Başkan Vekili Mehmet Dede, Payas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Türkmen ve eşleri yer aldı.             Harbiye Hidro Tesisleri’nde düzenlenen yemekli toplantıda kısa bir konuşma yapan Başkan Savaş, yaklaşık 2 yıldır bu toplantıları düzenlediklerini ifade ederek, “Bu şehre 2 yıldır huzur anlamında katkı sağlayan tüm belediye başkanı arkadaşlarımız ile siyasi parti ayrımı gözetmeksizin bir arada ve tek yumruk olarak hareket ediyoruz. Yaşadığımız sıkıntılı günlerde, birbirimize kenetlenmeye katkı sağladık. Güzel bir birliktelik içindeyiz. Tüm bu katkıları sağlayan ilçe ve belde belediye başkanlarına teşekkür ediyorum.Türkiye’de sıkıntılı bir coğrafyada yaşıyoruz. Komşumuzda yangın var, bu yangını söndürmek adına yapılan tüm iyi niyetli çalışmalara belediye başkanları olarak katkı sağlamak zorundayız. Hepimizin farklı düşünceleri var, ama tek bir coğrafyamız var. Ecdadımızdan almış olduğumuz bu güzel sevgi, kardeşlik ve hoşgörü duygularını geleceğe taşıma adına, 2 yıldır el birliği içinde olduk. Bu birlikteliğe destek veren bütün belediye başkanlarımıza tek tek teşekkür ediyorum. Bundan sonraki günlerinizin çok daha iyi olmasını diliyorum” dedi.  
BELEDİYE BAŞKANLARI YEMEKTE BULUŞTULAR haberi 02 Eylül 2013 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  27008 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
BELEDİYE BAŞKANLARI YEMEKTE BULUŞTULAR haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 27008 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BELEDİYE+BAŞKANLARI+YEMEKTE+BULUŞTULAR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BELEDİYE BAŞKANLARI YEMEKTE BULUŞTULAR Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 24 Nisan 2024 Çarşamba 19:57 https://firmarehberim.com/haber/yerel/belediye-baskanlari-yemekte-bulustular--16966 #BELEDİYE #BAŞKANLARI #YEMEKTE #BULUŞTULAR #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #BELEDİYEBAŞKANLARI #BAŞKANLARIYEMEKTE #YEMEKTEBULUŞTULAR #BELEDİYEBAŞKANLARIYEMEKTEBULUŞTULAR #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Belediye Başkanlari Yemekte Buluştular Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Belediye Başkanlari Yemekte Buluştular için Sıkça Sorulan Sorular
Belediye Başkanlari Yemekte Buluştular En Gücel Haberler
Belediye Başkanlari Yemekte Buluştular Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Belediye Başkanlari Yemekte Buluştular Firma Rehberi Nerde?
Belediye Başkanlari Yemekte Buluştular Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Belediye Başkanlari Yemekte Buluştular Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Belediye Başkanlari Yemekte Buluştular En Popüler Haber Listesi Nerede?
Belediye Başkanlari Yemekte Buluştular Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Belediye Başkanlari Yemekte Buluştular İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Belediye Başkanlari Yemekte Buluştular Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Belediye Başkanlari Yemekte Buluştular Son Güncellemeleri Neler?
Belediye Başkanlari Yemekte Buluştular Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Belediye Başkanlari Yemekte Buluştular Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Belediye Başkanlari Yemekte Buluştular Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?