Bizler Menfaatlerden Kendini Arındırmış Bir Topluluğuz. googlepng

       Hatayspor’umuzun menfaatleri uğruna yaptığımız basın açıklamalarına son yaşanan ve kamuoyuna yansıyan transfer söylentilerinden dolayı bir yenisini ekleme gereği duyduk.

Bizler+Menfaatlerden+Kendini+Arındırmış+Bir+Topluluğuz. Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

       Kulüp başkanının yaptığı açıklamada da gördük ki Hatayspor’umuz ilkyarıda istediği hedefe ulaşamadı. Bunların sebepleri saymakla bitmez. İlk sıraya yanlış transfer politikası, yetersiz personel, maaş ve ödemelerinin düzenli olarak yapılmamasını koyabiliriz. Sezon başında birçok oyuncu gönderildi ve yenileri geldi. Gelenlerden 1 veya 2 tanesini ayrı tutalım diğerleri ne yazık ki henüz hiçbir şey vermedi. İlk yarıda bize golleri ve asist’leriyle hayat veren Murat Uluç'un ailevi sebeplerden dolayı huzursuz olduğu ve de ligdeki rakiplerimizin bundan faydalanmaya çalıştığı yönde haberler okuduk. Ayrıca diğer grupta yer alan bazı ekiplerinde Murat uluç’ a ciddi anlamda talip olduğunu öğrendik. Ve edindiğimiz bilgilere göre bu futbolcunun aklını çelmek üzereler. Başkan Jan Baram ise yaptığı açıklamada ''Murat Uluç'u bırakmamız mümkün değil, onunla beraber bizde gideriz ve taraftarlarımıza bunun hesabını veremeyiz'' açıklamasıyla yüreklerimize su serpti. Taraftarın yüreğini okuyarak yapılan bu açıklamasından dolayı başkanı kutlarız. Duyduk ki sayın başkan yine transferler için kaynak arıyormuş. Peki kaynak bulunamazsa ne olacak sayın başkan? Kimi bulursanız onu mu alacaksınız? Hele hele parasızlıktan ayrılmak isteyen oyuncular varken.. Bu konuları nedense dile getiren kimse yok.       Çok mu memnunsunuz bu belirsizlikten? Bıkmadınız mı? Acaba futbolcunun morali nasıl? Acaba para aldılar mı? Acaba bugün kazanmak isterler mi?'' diye düşünmekten? Ne yalan söyleyelim biz sizin tek adam hemogonya’nızdan ve kamuoyuna bilgi vermemenizden bıktık. Neden bizim takımımız da rakipler gibi her maç canını dişine takmıyor? Neden her devre arası transfer yapılıyor? Neden düzenli bir ekibe sahip olamıyoruz? Neden hep para arıyoruz? Neden Kalıcı çözümler üretemiyoruz? Nedenini biz söyleyelim çünkü göreve geldiğinizde hiçbir projeniniz yoktu. Tek projeniniz kulüpteki alacaklarınızı garanti altına almaktı. Sizi eleştiriyoruz diye bize düşman gözüyle gördüğünüzü ve de bize yandaşlarınızla beraber bazı ithamlarda bulunduğunuzu da biliyoruz. Ama şunu unutuyorsunuz biz bu takımı karşılıksız seviyoruz sayın başkan. Bizler menfaatlerden kendini arındırmış bir topluluğuz. Sizde bunu çok iyi biliyorsunuz ama işinize gelmiyor sayın başkan.. Önümüzde 17 final maçımız var. Artık mazeret hata kabul etmiyoruz. Destekse biz en büyüğünü veririz. Yeter ki destek yolunda köstek olunmasın.      Son olarak şunu hatırlatmak istiyoruz. Sakın sana düşman olduğumuzu sanma sayın başkan. Hatayspor'un başarılı olması bizim tek derdimiz. Unutulmasın ki 10 yıldır CADDE'yi farklı kılan bilinçli ve Hatayspor'u gönülden seven taraftarlardan oluşmasıdır.   “ Bir CADDE'linin nasıl sevdiğini, sadece bir CADDE’li bilir..”   Kamuoyuna saygılarımızla….CADDE GRUBU…
Bizler Menfaatlerden Kendini Arındırmış Bir Topluluğuz. haberi 22 Aralık 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  9093 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Bizler Menfaatlerden Kendini Arındırmış Bir Topluluğuz. haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 9093 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Bizler+Menfaatlerden+Kendini+Arındırmış+Bir+Topluluğuz. Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Bizler Menfaatlerden Kendini Arındırmış Bir Topluluğuz. Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Bizler Menfaatlerden Kendini Arındırmış Bir Topluluğuz. için Sıkça Sorulan Sorular
Bizler Menfaatlerden Kendini Arındırmış Bir Topluluğuz. En Gücel Haberler
Bizler Menfaatlerden Kendini Arındırmış Bir Topluluğuz. Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Bizler Menfaatlerden Kendini Arındırmış Bir Topluluğuz. Firma Rehberi Nerde?
Bizler Menfaatlerden Kendini Arındırmış Bir Topluluğuz. Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Bizler Menfaatlerden Kendini Arındırmış Bir Topluluğuz. Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Bizler Menfaatlerden Kendini Arındırmış Bir Topluluğuz. En Popüler Haber Listesi Nerede?
Bizler Menfaatlerden Kendini Arındırmış Bir Topluluğuz. Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Bizler Menfaatlerden Kendini Arındırmış Bir Topluluğuz. İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Bizler Menfaatlerden Kendini Arındırmış Bir Topluluğuz. Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Bizler Menfaatlerden Kendini Arındırmış Bir Topluluğuz. Son Güncellemeleri Neler?
Bizler Menfaatlerden Kendini Arındırmış Bir Topluluğuz. Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Bizler Menfaatlerden Kendini Arındırmış Bir Topluluğuz. Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Bizler Menfaatlerden Kendini Arındırmış Bir Topluluğuz. Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?