Bombalı Saldırıyı Yapanlar Yakalandı googlepng

Hatay'ın Reyhanlı Cilvegözü Sınır Kapısı'ndaki patlamanın zanlıları yakayı ele verdi.


Bombalı+Saldırıyı+Yapanlar+Yakalandı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Hatay'ın Reyhanlı  İlçesi'ndeki Cilvegözü Sınır Kapısı'nda meydana gelen ve 4'ü Türk 14 kişinin yaşamını yitirdiği patlamanın şüphelileri olduğu ileri sürülen 1'i Türk, 4'ü Suriyeli toplam 5 şüpheli, çok gizli yürütülen bir operasyonun ardından Hatay 'da yakalanıp Adana'da adliyeye sevk edildi.İç savaş nedeniyle zor durumdaki Suriyelilere insani yardımların gönderildiği en önemli geçiş yerlerinden olan Cilvegözü Sınır Kapısı'nda, geçen 11 Şubat günü saat 14.37'de Suriye plakalı araç, patlatıldı. Patlamada Türk vatandaşları Hasan Dağ, Ali Sille, İbrahim Yalçınkaya ve Ahmet Taş ile 10 Suriyeli hayatını kaybetti. Olaydan sonra 3 kişi oldukları ve güvenlik kameralarından eşkalleri belirlenen belirtilen şüphelilerden 2'si Suriye'ye dönmüş, kırmızı kazaklı olduğu ileri sürülen 1 kişi de sınır kapısından taksiye binip uzaklaşmıştı. Olayla ilgili Hatay Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından çok yönlü soruşturma başlatıldı.  Güvenlik kamerası kayıtları, kırmızı kazaklı teröristi taksiyle Antakya yönüne götüren taksici ile görgü tanıklarının ifadesini tek tek değerlendiren polis, şüphelinin Türkiye 'yi terk etme ihtimali üzerine de Yayladağı Gümrük Kapısı'nı da mercek altına aldı. Burada güverlik kamerası olmadığı için görevlileri, daha önce elde edilen güvenlik kamera kayıtları inceletilerek kayıp bombacı arandı. Polisin Hatay ve çevre ilçelerinde yaptığı çalışmada bazı şüphelilerin izine ulaşıldı. Geçtiğimiz gün kent merkezi ve bazı ilçelerde operasyon için düğmeye basıldı. Polis belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon yaparak 8 şüpheliyi gözaltına aldı. Bu kişiler MİT ve güvenlik birimlerince uzun süre sorgulanıp çeşitli bağlantıları da ortaya çıkarıldı.Hatay Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından sorgulanan şüphelilerden 3'ü ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. 1'i Türk vatandaşı, 4'ü Suriyeli 5 kişi, ifadelerinin ardından bu sabah saatlerinde Cilvegözü'ndeki bombalı saldırının şüphelisi olarak Adana'daki Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi. 
Bombalı Saldırıyı Yapanlar Yakalandı haberi 11 Mart 2013 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  16930 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Bombalı Saldırıyı Yapanlar Yakalandı haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 16930 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Bombalı+Saldırıyı+Yapanlar+Yakalandı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Bombalı Saldırıyı Yapanlar Yakalandı Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 25 Nisan 2024 Perşembe 04:31 https://firmarehberim.com/haber/yerel/bombali-saldiriyi-yapanlar-yakalandi--15671 #Bombalı #Saldırıyı #Yapanlar #Yakalandı #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #BombalıSaldırıyı #SaldırıyıYapanlar #YapanlarYakalandı #BombalıSaldırıyıYapanlarYakalandı #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Bombalı Saldırıyı Yapanlar Yakalandı Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Bombalı Saldırıyı Yapanlar Yakalandı için Sıkça Sorulan Sorular
Bombalı Saldırıyı Yapanlar Yakalandı En Gücel Haberler
Bombalı Saldırıyı Yapanlar Yakalandı Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Bombalı Saldırıyı Yapanlar Yakalandı Firma Rehberi Nerde?
Bombalı Saldırıyı Yapanlar Yakalandı Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Bombalı Saldırıyı Yapanlar Yakalandı Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Bombalı Saldırıyı Yapanlar Yakalandı En Popüler Haber Listesi Nerede?
Bombalı Saldırıyı Yapanlar Yakalandı Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Bombalı Saldırıyı Yapanlar Yakalandı İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Bombalı Saldırıyı Yapanlar Yakalandı Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Bombalı Saldırıyı Yapanlar Yakalandı Son Güncellemeleri Neler?
Bombalı Saldırıyı Yapanlar Yakalandı Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Bombalı Saldırıyı Yapanlar Yakalandı Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Bombalı Saldırıyı Yapanlar Yakalandı Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?