CHP Milletvekili Eryılmaz Köy ve Belde Ziyaretlerini Devam Ettiriyor. googlepng

Sutaşı Beldesini ziyaret eden Milletvekili Eryılmaz Belde Sakinleriyle sohbet etti sorunlarını Dinledi.

CHP+Milletvekili+Eryılmaz+Köy+ve+Belde+Ziyaretlerini+Devam+Ettiriyor. Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Vatandaşlarla büyükşehir belediyesi, güncel olaylar, Suriye olaylarının Hatay ekonomisine etkileri ve hükümetin izlemiş olduğu politikalar hakkında sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Eryılmaz; “Hükümetin Suriye”ye karşı uygulamış olduğu yanlış politikalar sonucu Hatay ekonomisi iflasın eşiğine gelmiştir. Halkımız, esnafımız, çiftçimiz, ihracatçımız, turizmcimiz, nakliyecimiz, kısaca herkes bu gidişattan huzursuz. Emperyalist ülkelerin organize ettiği ve taşeronluğunu Recep Tayyip ERDOĞAN’a verdiği kirli oyunların faturasını halkımıza ödettiriyorlar. Biz köylümüzle, üreticimizle, vatandaşımızla el ele gücümüzü ve varlığımızı her daim bu zihniyete hatırlatacağız. Bu politikalarla halkımızı mağdur eden zihniyet er geç halkımıza hesap verecektir. Biz bu kirli oyunları bozmak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Meclis çalışmalarından fırsat buldukça seçim bölgemde bulunmaktayım. Halkımızın seçimlerde tarafıma takdir ettiği görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyor, bu görev bilinci ve sorumluğuyla hareket ediyorum. Vatandaşlarımızın sorunu bizim öncelikli asli görevimiz olmalıdır bu bağlamda vatandaşlarımızın arasında olmak için azami çabayı sarf etmekteyim.”   ifadelerine yer verdi olduğunu milletin çiftçiler, perişan olduklarını, hayvan üreticileri ise artık hayvanlarına verdikleri yemlerin bile karşılığını alamaz duruma geldiklerinden bahsederek zor durumda olduklarını ifade etmişlerdir. 5 – 6 bin liraya alınan Büyükbaş hayvanların fiyatlarının bugün neredeyse maliyetlerde eklendiğinde piyasa ederinin 3 – 4 bin liraya kadar düşmüş olduğunu ifade eden üreticiler artık ayakta kalamadıklarını kullandıkları kredileleri ödeyemez duruma geldiklerini icraların başladığını belirtmişlerdir.Üreticinin içinde bulunduğu şartların son derece sıkıntılı olduğunun farkında olduğunu bildiklerini ifade eden Eryılmaz ve Akgöl, yalnız olmadıklarını, yaşadıkları sıkıntıyı da, bu sıkıntının çözüm modellerini de CHP’nin ortaya koymaya devam ettiğini ifade etmişlerdir. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa bir hükümetin saman ithal eder bir noktaya gelmesi AKP Hükümetinin Türk Köylüsüne yaptığı en büyük kötülüktür. Yerli üreticinin üretim süreçlerinden koparılarak ithal ikameci anlayışın hayatın her alanına sirayet etmesinin en tipik örneklerinden biridir, saman ithalatı. Önce ithal pamuk, ithal karpuz, ithal elma, ardından ithal hayvan şimdide ithal saman Türk köylüsü bunların umurunda değil fakat biz köylümüzle üreticimizle el ele gücümüzü ve varlığımızı hatırlatacağız.  Her fırsatta dile getirdiğimiz köylülerimizin sorunlarını Meclis kürsüsünden haykırmaya devam edeceğiz.
CHP Milletvekili Eryılmaz Köy ve Belde Ziyaretlerini Devam Ettiriyor. haberi 03 Ocak 2013 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  25896 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
CHP Milletvekili Eryılmaz Köy ve Belde Ziyaretlerini Devam Ettiriyor. haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 25896 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
CHP+Milletvekili+Eryılmaz+Köy+ve+Belde+Ziyaretlerini+Devam+Ettiriyor. Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Chp Milletvekili Eryılmaz Köy Ve Belde Ziyaretlerini Devam Ettiriyor. Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Chp Milletvekili Eryılmaz Köy Ve Belde Ziyaretlerini Devam Ettiriyor. için Sıkça Sorulan Sorular
Chp Milletvekili Eryılmaz Köy Ve Belde Ziyaretlerini Devam Ettiriyor. En Gücel Haberler
Chp Milletvekili Eryılmaz Köy Ve Belde Ziyaretlerini Devam Ettiriyor. Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Chp Milletvekili Eryılmaz Köy Ve Belde Ziyaretlerini Devam Ettiriyor. Firma Rehberi Nerde?
Chp Milletvekili Eryılmaz Köy Ve Belde Ziyaretlerini Devam Ettiriyor. Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Chp Milletvekili Eryılmaz Köy Ve Belde Ziyaretlerini Devam Ettiriyor. Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Chp Milletvekili Eryılmaz Köy Ve Belde Ziyaretlerini Devam Ettiriyor. En Popüler Haber Listesi Nerede?
Chp Milletvekili Eryılmaz Köy Ve Belde Ziyaretlerini Devam Ettiriyor. Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Chp Milletvekili Eryılmaz Köy Ve Belde Ziyaretlerini Devam Ettiriyor. İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Chp Milletvekili Eryılmaz Köy Ve Belde Ziyaretlerini Devam Ettiriyor. Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Chp Milletvekili Eryılmaz Köy Ve Belde Ziyaretlerini Devam Ettiriyor. Son Güncellemeleri Neler?
Chp Milletvekili Eryılmaz Köy Ve Belde Ziyaretlerini Devam Ettiriyor. Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Chp Milletvekili Eryılmaz Köy Ve Belde Ziyaretlerini Devam Ettiriyor. Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Chp Milletvekili Eryılmaz Köy Ve Belde Ziyaretlerini Devam Ettiriyor. Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?