CHP PM ÜYESİ VE KOCAELİ MİLLETVEKİLİ GÜNEŞ'TEN HAMOK VE HATAY ECZACILAR ODASINI ZİYARET googlepng

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, Hatay Meslek Odaları Koordinasyon Kurulu (HAMOK) üyeleri ile Hatay Eczacılar Odası'nı ziyaret etti.
CHP+PM+ÜYESİ+VE+KOCAELİ+MİLLETVEKİLİ+GÜNEŞ+#39;TEN+HAMOK+VE+HATAY+ECZACILAR+ODASINI+ZİYARET Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

  Güneş, ziyarette yaptığı konuşmada, Hatay'ın sınır kenti olmasından dolayı önemli bir konuma sahip olduğunu söyledi.      Antakya'nın göç alamayan fakat bunun yanında ciddi turist çeken bir kent olduğunu ifade eden Güneş, şunları Kaydetti:      ''Kent planlaması iyi değil. Fakat son zamanlarda yapılan yatırımları da gözlüyorum. Çevre yolu, Adalet Sarayı, parklar yapılmış. Bunlar iyi şeyler yalnız bunlar kentin gerekli ekonomik gelişmesini sağlayan etkenler değil.    Antakya'nın genel görünümüne bakıldığı zaman gerek ulaşım, gerek yerleşim, gerek de konut politikası, imar politikası ciddi yanlışlarla dolu. Antakya'nın Büyükşehir yapılanmasına topyekun geçmesi gerekiyor. Kentte bir çok belediye var. Bu ciddi bir ekonomik yük ve bu işin ruhuna aykırı. Şehire büyük bir park şart. Antakya'nın ciddi etkili bir yerel yönetime ihtiyacı var.''      Güneşi, Antakya'nın Büyükşehir haline dönüştürüp bütün çalışmaları tek elden yürütmenin kent için çok faydalı olacağını düşündüğünü ifade etti.      Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Hatay'a yakın zamanda gelip çadır kentleri ziyaret edeceğinin söz konusu olduğunu belirten Güneş, şimdiye kadar bu kampların kamuya kapalı olduğunu bu ziyaretten sonra bütün basın mensuplarına açılacağını kaydetti.      Güneş, Suriye'de bir iktidarsızlık var. Fakat batının bu konuyu çok abarttığını, komşu ülke olarak burada yaşanan olaylara kayıtsız kalınamayacağını, burada barışın tesis edilmesinin önemli olduğunu belirterek hükümetin bu konudaki politikasının doğru bulmadığını söyledi.      Gündemde yer alan Suriye ve Filistin konusu, terör sorunu ve ekonomi ile ilgili açıklamalarda bulunan Güneş, yeni hizmete giren Eczacılar Odası'nın diğer meslek örgütlerinin de kullanımına da açık olacağının kendisine iletildiğini bunun isabetli bir karar olduğunu ifade etti.      HAMOK Sözcüsü Yahya Hamurcu 1992 yılında 12 odanın bir araya gelmesiyle oluşan bir platform olduklarını kendilerinin bu davetini kırmayan Güneş'e teşekkür ettiklerini kaydetti.      Ziyarette CHP İl Başkanı Servet Mullaoğlu, Merkez İlçe Başkanı Mevlüt Yeşildal, Eczacılar Odası Başkanı Mehmet Gönenç, Harita Mühendisleri Odası Başkanı Muhsin Kuru, Mali Muşavirler Odası Başkanı Abdullah Korkmaz, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Cihat Mazmanoğlu, Makine Mühendisleri Odası Başkanı Tahsin Hazar hazır bulundu.
CHP PM ÜYESİ VE KOCAELİ MİLLETVEKİLİ GÜNEŞ'TEN HAMOK VE HATAY ECZACILAR ODASINI ZİYARET haberi 28 Eylül 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  19369 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
CHP PM ÜYESİ VE KOCAELİ MİLLETVEKİLİ GÜNEŞ'TEN HAMOK VE HATAY ECZACILAR ODASINI ZİYARET haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 19369 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
CHP+PM+ÜYESİ+VE+KOCAELİ+MİLLETVEKİLİ+GÜNEŞ+#39;TEN+HAMOK+VE+HATAY+ECZACILAR+ODASINI+ZİYARET Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Chp Pm Üyesi Ve Kocaeli Milletvekili Güneş&Amp;#39;Ten Hamok Ve Hatay Eczacilar Odasini Ziyaret Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Chp Pm Üyesi Ve Kocaeli Milletvekili Güneş&Amp;#39;Ten Hamok Ve Hatay Eczacilar Odasini Ziyaret için Sıkça Sorulan Sorular
Chp Pm Üyesi Ve Kocaeli Milletvekili Güneş&Amp;#39;Ten Hamok Ve Hatay Eczacilar Odasini Ziyaret En Gücel Haberler
Chp Pm Üyesi Ve Kocaeli Milletvekili Güneş&Amp;#39;Ten Hamok Ve Hatay Eczacilar Odasini Ziyaret Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Chp Pm Üyesi Ve Kocaeli Milletvekili Güneş&Amp;#39;Ten Hamok Ve Hatay Eczacilar Odasini Ziyaret Firma Rehberi Nerde?
Chp Pm Üyesi Ve Kocaeli Milletvekili Güneş&Amp;#39;Ten Hamok Ve Hatay Eczacilar Odasini Ziyaret Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Chp Pm Üyesi Ve Kocaeli Milletvekili Güneş&Amp;#39;Ten Hamok Ve Hatay Eczacilar Odasini Ziyaret Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Chp Pm Üyesi Ve Kocaeli Milletvekili Güneş&Amp;#39;Ten Hamok Ve Hatay Eczacilar Odasini Ziyaret En Popüler Haber Listesi Nerede?
Chp Pm Üyesi Ve Kocaeli Milletvekili Güneş&Amp;#39;Ten Hamok Ve Hatay Eczacilar Odasini Ziyaret Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Chp Pm Üyesi Ve Kocaeli Milletvekili Güneş&Amp;#39;Ten Hamok Ve Hatay Eczacilar Odasini Ziyaret İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Chp Pm Üyesi Ve Kocaeli Milletvekili Güneş&Amp;#39;Ten Hamok Ve Hatay Eczacilar Odasini Ziyaret Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Chp Pm Üyesi Ve Kocaeli Milletvekili Güneş&Amp;#39;Ten Hamok Ve Hatay Eczacilar Odasini Ziyaret Son Güncellemeleri Neler?
Chp Pm Üyesi Ve Kocaeli Milletvekili Güneş&Amp;#39;Ten Hamok Ve Hatay Eczacilar Odasini Ziyaret Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Chp Pm Üyesi Ve Kocaeli Milletvekili Güneş&Amp;#39;Ten Hamok Ve Hatay Eczacilar Odasini Ziyaret Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Chp Pm Üyesi Ve Kocaeli Milletvekili Güneş&Amp;#39;Ten Hamok Ve Hatay Eczacilar Odasini Ziyaret Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?